Gość justyna_m 02.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 bry wieczór właśnie zażarłam 40 dkg chałwy...i ten wieczór sie chyba sończy dla mnie bliskim kontaktem z pewna ceramiką i nie bedzie to filiżanka z kawą dobre ja na szczęście chałwą się nie objadam. niestety ostatnio mi posmakowała cote d'or z orzechami. już poszły dwie a ja chce jeszcze efilo a mi te tiramisu a i kiedyś były jeszcze bananowe z gorzką czekoladą ale już nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Bry jak mija dzionek ? synek do mamusi jedzie, więc pewnie happy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 bry, dziś dla odmiany po wczorajszych ciachach wcinam truskawki to chyba normalnie efekt tych tablet co się muszę nimi faszerować a przynajmniej tak to sobie tłumaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzieńdooooooooooooobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? a takich co to mam brać na moje zdrówko, które z lekka podupadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? a takich co to mam brać na moje zdrówko, które z lekka podupadło Ania, wiem, ze to Cie nie pocieszy, ale ja mam tyle tabletek kolo lozka, ze moj nocny stolik wyglada jak stolik emerytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? a takich co to mam brać na moje zdrówko, które z lekka podupadło Ania, wiem, ze to Cie nie pocieszy, ale ja mam tyle tabletek kolo lozka, ze moj nocny stolik wyglada jak stolik emerytki. pewnego dnia kupowałam mojej babci leki na recepty, i przy realizacji chyba trzeciej, farmaceutka zapytała - "a wy tej babci, to oprócz tego nie dajecie juz chyba jeść ?" wyszlam z apteki z pełną reklamówą dziś mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kurcze Aniu wyglądasz na okaz zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? a takich co to mam brać na moje zdrówko, które z lekka podupadło Ania, wiem, ze to Cie nie pocieszy, ale ja mam tyle tabletek kolo lozka, ze moj nocny stolik wyglada jak stolik emerytki. pewnego dnia kupowałam mojej babci leki na recepty, i przy realizacji chyba trzeciej, farmaceutka zapytała - "a wy tej babci, to oprócz tego nie dajecie juz chyba jeść ?" wyszlam z apteki z pełną reklamówą dziś mam to samo Bo to trzeba do NZOZ Murator chodzic do mnie i do Olgi. Piwo dobre na wszystko i zamiast z siatami lekow mozna ze skrzynkami piwa wychodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? a takich co to mam brać na moje zdrówko, które z lekka podupadło Ania, wiem, ze to Cie nie pocieszy, ale ja mam tyle tabletek kolo lozka, ze moj nocny stolik wyglada jak stolik emerytki. pewnego dnia kupowałam mojej babci leki na recepty, i przy realizacji chyba trzeciej, farmaceutka zapytała - "a wy tej babci, to oprócz tego nie dajecie juz chyba jeść ?" wyszlam z apteki z pełną reklamówą dziś mam to samo Bo to trzeba do NZOZ Murator chodzic do mnie i do Olgi. Piwo dobre na wszystko i zamiast z siatami lekow mozna ze skrzynkami piwa wychodzic. Wychodzić czy wchodzić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakich tablet? a takich co to mam brać na moje zdrówko, które z lekka podupadło Ania, wiem, ze to Cie nie pocieszy, ale ja mam tyle tabletek kolo lozka, ze moj nocny stolik wyglada jak stolik emerytki. pewnego dnia kupowałam mojej babci leki na recepty, i przy realizacji chyba trzeciej, farmaceutka zapytała - "a wy tej babci, to oprócz tego nie dajecie juz chyba jeść ?" wyszlam z apteki z pełną reklamówą dziś mam to samo Bo to trzeba do NZOZ Murator chodzic do mnie i do Olgi. Piwo dobre na wszystko i zamiast z siatami lekow mozna ze skrzynkami piwa wychodzic. Wychodzić czy wchodzić???? Wychodzic ze sklepu, a wchodzic do przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To właściwy kierunek Ścieżka zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Gdzies tak z 200 stron temu u mnie w komentach przemyslane dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Weryfikacja to zbyt wielkie wyzwanie. Ja rasine od 48 ogarniam . Twoich 200 wstecz to nawet urlopu nie wystarczy. Muszę wierzyć empirii, teorię odpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Weryfikacja to zbyt wielkie wyzwanie. Ja rasine od 48 ogarniam . Twoich 200 wstecz to nawet urlopu nie wystarczy. Muszę wierzyć empirii, teorię odpuszczam... Spokojnie, tak gdzies do 80-tej strony bylo prawie wylacznie o betonie i grzebkach. Odkad szampana odpalilam na pozegnanie grzebkom w zeszlym roku mniej wiecej w polowie czerwca, wylacznie ppp uprawiamy i czasami tesciowym obrabiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A gdzie Rasia??? Pakuje się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pije z Duchem. Ale ja o tym oficjalnie nie wiem, tylko z cudzych komentow sie dowiaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pije z Duchem. Ale ja o tym oficjalnie nie wiem, tylko z cudzych komentow sie dowiaduje. To miejmy nadzieję żę i nasze zdrowie wypiją i dobrze zakonserwują to ipe i dechi dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wznieśmy toast za Rasiową i Księciową podłogę - niech im dłuuuuugo służy i za Ducha co ją wystrugał http://img2.vpx.pl/up/20090226/toast_marbelli.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts