nitubaga 05.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 możesz..... a nawet powinnaś.... albo zamelinować się gdzieś w ciepełku wypsiukać tą wodę i wlac płynu zimowego dobry wieczór.... ale zima, a u mnie w domeczku milusie 16 stopni.... rewelka.... podłogóweczka grzeje w nóżki cieplusio....mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Odessać to ja mogę sobie coś a nie wodę z autka Biorę opcję nr 2 - wypsikam i doleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ooooooooo widzę, żeśmy się z Rasią zgodziły w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Odessać to ja mogę sobie coś a nie wodę z autka Biorę opcję nr 2 - wypsikam i doleję Po co marnować dolej na full zimowego nic sie nie stanie, ja mam niedobitki letniego u siebie i leci jeszcze może nie do końca zamarło , hehehe Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tak jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Odessać to ja mogę sobie coś a nie wodę z autka Biorę opcję nr 2 - wypsikam i doleję Po co marnować dolej na full zimowego nic sie nie stanie, ja mam niedobitki letniego u siebie i leci jeszcze może nie do końca zamarło , hehehe Konrad A co jak juz letni zamarzł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 to samo... dolej zimowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 to samo... dolej zimowego... Ale lecieć nie chce To jak doleję, to chyba nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Odessać to ja mogę sobie coś a nie wodę z autka Biorę opcję nr 2 - wypsikam i doleję Po co marnować dolej na full zimowego nic sie nie stanie, ja mam niedobitki letniego u siebie i leci jeszcze może nie do końca zamarło , hehehe Konrad A co jak juz letni zamarzł???? Mnie nie zamarzł, na nawet jeśli to nie wiem bo jest końcówka i nie pryskam dopóki nie mam silnika ciepłego , później zbiorniczek się nagrzewa od silnika i nawet letni leci jak ta lala.Przecież nie będę się bawił w wyciąganie jakiegoś 1/4 litra. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to leję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to leję czekaj do rana , zimno i ciemno już , hehehe Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a skoro już o laniu mowa, może byśmy się co napili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to leję czekaj do rana , zimno i ciemno już , hehehe Konrad Poprawka....luby naleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a skoro już o laniu mowa, może byśmy się co napili.... ale na żywo czy tak obrazkami ? ja to tuż przy barku siedzę więc nie ma daleko hehe Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to leję czekaj do rana , zimno i ciemno już , hehehe Konrad Poprawka....luby naleje... Tak trzymać! To może niech i nam naleje ale czego innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to leję czekaj do rana , zimno i ciemno już , hehehe Konrad Poprawka....luby naleje... No niby jakby to i mógł i poziom oleju niech sprawdzi, tak przy okazji, wnet stwierdzi, że kobitka się interesuje a nie tylko trzaska drzwiami. Lepiej się poczuje - luby . Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja poproszę to co u Nitu wczoraj piłam... pyyyszzzne!http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Karnawal_kieliszku_drinki_2181857.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tak trzymać! To może niech i nam naleje ale czego innego... Eeeee...nic dobrego by nie zapodał. Tylko pifsko preferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No niby jakby to i mógł i poziom oleju niech sprawdzi, tak przy okazji, wnet stwierdzi, że kobitka się interesuje a nie tylko trzaska drzwiami. Lepiej się poczuje - luby . Konrad Niestety ja tylko w trzaskaniu jestem dobra. I tak już mi się dostało, że wczeniej nie powiedziałam, że nie mam zimowego spryskiwacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.01.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 to ja tak: http://images32.fotosik.pl/430/b8480f314003fa0dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts