Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

och... to był żart

emo to takie stworzonko którego nikt nie kocha i potrafi głównie szlochać nad swoim losem i snuć się ze smętną miną. emo wygląda tak:

http://th.interia.pl/30,b5fb250713570412/emo-girl.jpg

O MY GOT Janie chcę tak wyglądać ooo nie.

Nie wiem czemu ale ja przeczytałąm elmo :lol: :lol:

http://mssinglemama.com/wp-content/uploads/2008/02/elmo.jpg

Maja, a dlaczego Ciebie na zlotowej liscie nie widze? :roll:

właśnie :o

Bo mam za blisko :lol: :lol:

Eeeeeee, zaloze sie, ze bilet kosztowalby mniej niz moja sukienka in spe + buty (+bielizna, to kuzwa najdrozsze) + fryzjer, manicure i pedicure. :wink:

To ja mam sie tylko biletem przykryc, a Ty w pelnej gali i w gaciach?

Przypuszczam furore bym w tym bilecie zrobila na zlocie, tylko nie taka jaka bym chciala :lol: :lol:

:wink:

Nie mam urlopu, by tak sobie latac...zreszta 27 czerwca wakacje sie tutaj zaczynaja - jedziemy z dziecmi, gdzie jest cieplo :wink:

Maja, a dlaczego Ciebie na zlotowej liscie nie widze? :roll:

właśnie :o

Bo mam za blisko :lol: :lol:

Eeeeeee, zaloze sie, ze bilet kosztowalby mniej niz moja sukienka in spe + buty (+bielizna, to kuzwa najdrozsze) + fryzjer, manicure i pedicure. :wink:

To ja mam sie tylko biletem przykryc, a Ty w pelnej gali i w gaciach?

Przypuszczam furore bym w tym bilecie zrobila na zlocie, tylko nie taka jaka bym chciala :lol: :lol:

:wink:

Nie mam urlopu, by tak sobie latac...zreszta 27 czerwca wakacje sie tutaj zaczynaja - jedziemy z dziecmi, gdzie jest cieplo :wink:

Kto Ci powiedzial, ze w gaciach? :lol: :lol: :lol:

och... to był żart

emo to takie stworzonko którego nikt nie kocha i potrafi głównie szlochać nad swoim losem i snuć się ze smętną miną. emo wygląda tak:

I to jest emo????? :o Chyba emu... :lol: Też dziwadło. :wink:

No faktycznie jak ktos tak sie oszpeca, to musi mieć jakies problemy. :roll:

och... to był żart

I to jest emo????? :o Chyba emu... :lol: Też dziwadło. :wink:

No faktycznie jak ktos tak sie oszpeca, to musi mieć jakies problemy. :roll:

Ooooooooooo!!!

Zapomnial wol jak cielenciem byl.... :lol: :lol: :lol:

A jak mysmy punk'owali czy za innych metali sie przebierali to moze piekny byl widok? :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mezowi mojemu ciagle jeszcze 8 dziur w uchu zostalo od agrawek i punkowania....wylyslial najbardziej tam :lol: , gdzie zawsze musialam utleniono wode lac, by irokeza przefarbowac z czarnego na siwnski blond, bo inaczej nie wychodzilo....farb Loreal do wlosow wtedy w sklepach sie nie uswiadczylo....

Ah, to byly czasy..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kto Ci powiedzial, ze w gaciach? :lol: :lol: :lol:

Sama pisalas, ze na bielizne na zlot najwiecej wydajesz....

:roll: :roll:

No ale nie na gacie. :p

aaaaaaaaaaaa....sam stanik i podwiazki.....

a nie przeziebisz sie tam, kochana? Jakis przeciag moze sie zdazyc....

:lol: :lol: :lol:

Nieeee, tylu tam bedzie rycerzy... Beda mnie przed przeciagami chronic. :lol: :lol: :lol:

Oj tak, oj tak to były czasy :) ja też punkowałam :) ... jaka matka taka córka :) ... moje dziecię też teraz szaleje z ciuchami i kolorami włosów :) teraz ma różowe, ale już mówi o niebieskich ;) ... ale kiedy ma to robić? po 70 może być głupio ;) :lol:

Małgoś wyczytałam, że super kieckę sobie szykujesz na zlot? :lol: :lol:

Kruelcia, chyba sie jednak na nia nie zdecyduje - naprawde chlopakom byloby zbyt dobrze. :lol: :lol: :lol: Poza tym to nic szczegolnego, mam lepsze w domu. :p Tylko kurna zadnych butow. :-?

A z tymi kolorami wlosow to eksperymentowalam na wlosach swojego chlopaka, dzieki temu ustrzeglam sie wielu pomylek. :lol: :lol: :lol: Pamietam kiedys dziewczyne w Sopocie, ktora miala zupelna zarowke na glowie - wszyscy ja zaczepiali i pytali, gdzie kupila farbe, ale niestety nie bylo to w Polsce. :(

Oj tak, oj tak to były czasy :) ja też punkowałam :) ... jaka matka taka córka :) ... moje dziecię też teraz szaleje z ciuchami i kolorami włosów :) teraz ma różowe, ale już mówi o niebieskich ;) ... ale kiedy ma to robić? po 70 może być głupio ;) :lol:

Łza się w oku kręci: mahoniowe kudły i warkoczyk (czechosłowacki szampon koloryzujący w kolorze mahagonovy, jak dziś pamiętam), koszulka gotowana w garze na różne kolory, żółte spodnie, glany i prawdziwa papa na grzbiecie. Ja tak przez pół studiów przełaziłem... Punk not dead!

Eeeeechhhhhh........ Ale teraz są zdecydowanie większe możliwości.