malka 03.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oj tak, oj tak to były czasy ja też punkowałam ... jaka matka taka córka ... moje dziecię też teraz szaleje z ciuchami i kolorami włosów teraz ma różowe, ale już mówi o niebieskich ... ale kiedy ma to robić? po 70 może być głupio Łza się w oku kręci: mahoniowe kudły i warkoczyk (czechosłowacki szampon koloryzujący w kolorze mahagonovy, jak dziś pamiętam), koszulka gotowana w garze na różne kolory, żółte spodnie, glany i prawdziwa papa na grzbiecie. Ja tak przez pół studiów przełaziłem... Punk not dead! Eeeeechhhhhh........ Ale teraz są zdecydowanie większe możliwości. i dzinsy typu marmurek kiszące się tydzień w wiadrze z Bielinkiem, co by ten paskudny granat puściły, by potem z namaszczeniem je w czerwonej farbie gotować - kolejny tydzień.... Weekendowe wycieczki do Lipska - najblizszy salon tattoo, gdzie nie chcieli dowodu osobistego.... och...czy ja naprawdę taka stara jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 OK. Moze mi kochani pomozecie w takim razie, bo mnie meczy jedna rzecz. Moj kolega z klasy gral w zespole punkowym w Krakowie, zespol byl dosc znany, ale za cholere nie moge sobie nazwy przypomniec. Przychodza Wam jakies krakowskie kapele do glowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 MAM! Terapia ewolucyjna. Uffff. Meczylo mnie to od pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 OK. Moze mi kochani pomozecie w takim razie, bo mnie meczy jedna rzecz. Moj kolega z klasy gral w zespole punkowym w Krakowie, zespol byl dosc znany, ale za cholere nie moge sobie nazwy przypomniec. Przychodza Wam jakies krakowskie kapele do glowy? Grupa pod buda? Pana Meza sie zapytam, bo ja ciezki metal wtedy dzwigalam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 OK. Moze mi kochani pomozecie w takim razie, bo mnie meczy jedna rzecz. Moj kolega z klasy gral w zespole punkowym w Krakowie, zespol byl dosc znany, ale za cholere nie moge sobie nazwy przypomniec. Przychodza Wam jakies krakowskie kapele do glowy? Grupa pod buda? Pana Meza sie zapytam, bo ja ciezki metal wtedy dzwigalam..... Nie, Terapia Ewolucyjna. Bylysmy na koncercie z kolezanka po jej biezmowaniu, ja bylam jej swiadkowa. Wyobrazacie sobie? Na biezmowaniu sukienka a'la dzieci kwiaty, a po - mala zmiana image'u i heja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nie daj się lidszu niech oszczędza na piwie no na tym to on nie musi oszczędzać, bo wątrobę ma chorą i alkoholu nie pije muszę jakieś szacher macher na wydatkach zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A gdzie gospodynia kidnapperka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oj tak, oj tak to były czasy ja też punkowałam ... jaka matka taka córka ... moje dziecię też teraz szaleje z ciuchami i kolorami włosów teraz ma różowe, ale już mówi o niebieskich ... ale kiedy ma to robić? po 70 może być głupio Łza się w oku kręci: mahoniowe kudły i warkoczyk (czechosłowacki szampon koloryzujący w kolorze mahagonovy, jak dziś pamiętam), koszulka gotowana w garze na różne kolory, żółte spodnie, glany i prawdziwa papa na grzbiecie. Ja tak przez pół studiów przełaziłem... Punk not dead! Eeeeechhhhhh........ Ale teraz są zdecydowanie większe możliwości. i dzinsy typu marmurek kiszące się tydzień w wiadrze z Bielinkiem, co by ten paskudny granat puściły, by potem z namaszczeniem je w czerwonej farbie gotować - kolejny tydzień.... Weekendowe wycieczki do Lipska - najblizszy salon tattoo, gdzie nie chcieli dowodu osobistego.... och...czy ja naprawdę taka stara jestem..... Nie malka, my jesteśmy historycznie młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A gdzie gospodynia kidnapperka? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 OK. Moze mi kochani pomozecie w takim razie, bo mnie meczy jedna rzecz. Moj kolega z klasy gral w zespole punkowym w Krakowie, zespol byl dosc znany, ale za cholere nie moge sobie nazwy przypomniec. Przychodza Wam jakies krakowskie kapele do glowy? Grupa pod buda? Pana Meza sie zapytam, bo ja ciezki metal wtedy dzwigalam..... Nie, Terapia Ewolucyjna. Bylysmy na koncercie z kolezanka po jej biezmowaniu, ja bylam jej swiadkowa. Wyobrazacie sobie? Na biezmowaniu sukienka a'la dzieci kwiaty, a po - mala zmiana image'u i heja. To młodsze pokolenie punka. Ja Jako Wapno pamiętam Wawel Underground i wczesnych Pudelsów, jako że Maleńczuk to c CK wszak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 .... a ja wiem, z Duchatym siedzom i pijom i o nas zapomniały niech im choć na zdróweczko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A gdzie gospodynia kidnapperka? No właśnie Slyszalam jej glosik przecudny miedzy 1:10 - 1:12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ducha słyszałem między 12.16 a 12.19. Chyba nie był uwięzion Nie prosił o kanapki ani o złożenie okupu pod krzaczkiem, bo tylko wtedy go uwolnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nooo a ja Duchatego kajsi wtedy tyż słyszałam ale się chłopina niepotrzebnie zdenerwował moimi baranami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 OK. Moze mi kochani pomozecie w takim razie, bo mnie meczy jedna rzecz. Moj kolega z klasy gral w zespole punkowym w Krakowie, zespol byl dosc znany, ale za cholere nie moge sobie nazwy przypomniec. Przychodza Wam jakies krakowskie kapele do glowy? Grupa pod buda? Pana Meza sie zapytam, bo ja ciezki metal wtedy dzwigalam..... Nie, Terapia Ewolucyjna. Bylysmy na koncercie z kolezanka po jej biezmowaniu, ja bylam jej swiadkowa. Wyobrazacie sobie? Na biezmowaniu sukienka a'la dzieci kwiaty, a po - mala zmiana image'u i heja. To młodsze pokolenie punka. Ja Jako Wapno pamiętam Wawel Underground i wczesnych Pudelsów, jako że Maleńczuk to c CK wszak jest Pudelsi to dopiero lata 80-te, Pudel sam duzo wczesniej gral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nooo a ja Duchatego kajsi wtedy tyż słyszałam ale się chłopina niepotrzebnie zdenerwował moimi baranami Twoimi baranami nawet swiety by sie zdenerwowal, a co dopiero facet z taka iloscia testosteronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A gdzie gospodynia kidnapperka? No właśnie Slyszalam jej glosik przecudny miedzy 1:10 - 1:12... Ducha słyszałem między 12.16 a 12.19. Chyba nie był uwięzion Nie prosił o kanapki ani o złożenie okupu pod krzaczkiem, bo tylko wtedy go uwolnią nooo a ja Duchatego kajsi wtedy tyż słyszałam ale się chłopina niepotrzebnie zdenerwował moimi baranami Synek, to sobie listę zrobił i tylko odhaczał ptaszki... Co dwie minuty jeden telefon przez dwie minuty... ... chyba obdzwonił całe forum... a przypięty do ładowarki to już chyba był na stałe... Jakiś zły KTOŚ podpalił mi dzisiaj domko-baraczek na działce w Owczarni... Została równa czarna plama ... jak dobrze, że jest mokro i nie zajął się cały las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Większość polskiego to lata 80. Pierwsze nagrania Poland (preKult) to bodaj 79/80 r., mam też pierwsze nagrania Kryzysu z 1979 r. a tak naprawdę cała pierwsza fala wypłynęła na historycznym Festiwalu Nowa Fala w Kołobrzegu (pozdrawiamy Kołobrzeg ) w 1980 r. - Kryzys, Deadlock, Poland, chyba też Tilt... Boszsz, a ja byłem na pierwszym koncercie Kryzysu w 1981 r... Malka, my jesteśmy tacy starzy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Raśka, ja wykrakałem, że ci co tam się urzadzili to w końcu spalą ten baraczek... Buuuu, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rozumiem, ze jestem tylko ptaszkiem? Obrazam sie... Ale co to za zly ktos i po jaka cholere to zrobil, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts