malgos2 03.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Większość polskiego to lata 80. Pierwsze nagrania Poland (preKult) to bodaj 79/80 r., mam też pierwsze nagrania Kryzysu z 1979 r. a tak naprawdę cała pierwsza fala wypłynęła na historycznym Festiwalu Nowa Fala w Kołobrzegu (pozdrawiamy Kołobrzeg ) w 1980 r. - Kryzys, Deadlock, Poland, chyba też Tilt... Boszsz, a ja byłem na pierwszym koncercie Kryzysu w 1981 r... Malka, my jesteśmy tacy starzy?????? Malka dobrze wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Raśka, ja wykrakałem, że ci co tam się urzadzili to w końcu spalą ten baraczek... Buuuu, szkoda. Od dziś będę Cię nazywać Panem Wrroną. Dobra wiadomość: ciał zwęglonych brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rozumiem, ze jestem tylko ptaszkiem? Obrazam sie... Ale co to za zly ktos i po jaka cholere to zrobil, co? 1. Pytanie pierwsze: cwana gapa = sikorka z Bunkra, to nie jest tylko ptaszek wszak. 2. Pytanie drugie: żeby popatrzeć jak ładnie się pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rozumiem, ze jestem tylko ptaszkiem? Obrazam sie... Ale co to za zly ktos i po jaka cholere to zrobil, co? 1. Pytanie pierwsze: cwana gapa = sikorka z Bunkra, to nie jest tylko ptaszek wszak. 2. Pytanie drugie: żeby popatrzeć jak ładnie się pali... A propos Bunkra - ktos tu w poniedzialek wygral konkurs i pytam kiedy ma zamiar nagrode odebrac? Sikorka jest w programie artystycznym (a ja to ostatnio bylam sokolica ). A propos palenia... No to kanal, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Większość polskiego to lata 80. Pierwsze nagrania Poland (preKult) to bodaj 79/80 r., mam też pierwsze nagrania Kryzysu z 1979 r. a tak naprawdę cała pierwsza fala wypłynęła na historycznym Festiwalu Nowa Fala w Kołobrzegu (pozdrawiamy Kołobrzeg ) w 1980 r. - Kryzys, Deadlock, Poland, chyba też Tilt... Boszsz, a ja byłem na pierwszym koncercie Kryzysu w 1981 r... Malka, my jesteśmy tacy starzy?????? Malka dobrze wyglada. To dobrze Ja teszsz Ale to ona jękła w temacie jakieś 40 postów fstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kilim zboczeńca piromana http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Większość polskiego to lata 80. Pierwsze nagrania Poland (preKult) to bodaj 79/80 r., mam też pierwsze nagrania Kryzysu z 1979 r. a tak naprawdę cała pierwsza fala wypłynęła na historycznym Festiwalu Nowa Fala w Kołobrzegu (pozdrawiamy Kołobrzeg ) w 1980 r. - Kryzys, Deadlock, Poland, chyba też Tilt... Boszsz, a ja byłem na pierwszym koncercie Kryzysu w 1981 r... Malka, my jesteśmy tacy starzy?????? Malka dobrze wyglada. To dobrze Ja teszsz Ale to ona jękła w temacie jakieś 40 postów fstecz O ja to nie moje klimaty w 1979 to się urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Ide sie powiesic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Ide sie powiesic. a co na to twój osobisty małżonek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Ide sie powiesic. a co na to twój osobisty małżonek ? Hmmmm... Poczekaj, zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Ide sie powiesic. a co na to twój osobisty małżonek ? Hmmmm... Poczekaj, zapytam. No przecież pójdzie z Duchem na piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiecie co, dzisiaj sie zalogowala podroba Ducha na forum. Nick: ghosta. A może to nieoficjalna kandydatka na żonę? Z flanki chce go wziąć? Ide sie powiesic. a co na to twój osobisty małżonek ? Hmmmm... Poczekaj, zapytam. No przecież pójdzie z Duchem na piwo... Stype w Bunkrze zrobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Generalnie - świat upada, świętości brak. Są tylko ptaszki na liście, liche podróbki i stypa w Bunkrze Baranki też jakieś są. Ale nawet nie chciało mi się identyfikować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Większość polskiego to lata 80. Pierwsze nagrania Poland (preKult) to bodaj 79/80 r., mam też pierwsze nagrania Kryzysu z 1979 r. a tak naprawdę cała pierwsza fala wypłynęła na historycznym Festiwalu Nowa Fala w Kołobrzegu (pozdrawiamy Kołobrzeg ) w 1980 r. - Kryzys, Deadlock, Poland, chyba też Tilt... Boszsz, a ja byłem na pierwszym koncercie Kryzysu w 1981 r... Malka, my jesteśmy tacy starzy?????? ja nie nie byłam na pierwszym koncercie Brygady wtedy słuchałam "puszka okruszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malka dobrze wyglada. tak mi mów, tak mi dobrze, to mnie wyszczupla Rasia..co za dziad dorwał zapałki w swe łapy przy samej doopie bym je oberwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Większość polskiego to lata 80. Pierwsze nagrania Poland (preKult) to bodaj 79/80 r., mam też pierwsze nagrania Kryzysu z 1979 r. a tak naprawdę cała pierwsza fala wypłynęła na historycznym Festiwalu Nowa Fala w Kołobrzegu (pozdrawiamy Kołobrzeg ) w 1980 r. - Kryzys, Deadlock, Poland, chyba też Tilt... Boszsz, a ja byłem na pierwszym koncercie Kryzysu w 1981 r... Malka, my jesteśmy tacy starzy?????? ja nie nie byłam na pierwszym koncercie Brygady wtedy słuchałam "puszka okruszka" To jeszcze nie była Brygada... BK to 1982 r. To ja mianuję się Wielce Okrutnym Wapniakiem, w skrócie WOW!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rasia moze nasz synek sie bawil zapalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts