rasia 03.06.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rasia, przecież tam jest kupa drzew. jakby się to zajęło........... W tym domku to sobie ktoś podmieszkiwał na dziko? Myślę, że jeśli nie podmieszkiwał, to przynajmniej bywał i trunkował sobie w zacisznym miejscu, bo w ostatnią niedzielę świeże ślady po degustacji zapijanej colą i soczkiem /wszystko jeszcze niedopite/ były... Myślę, że to jakieś gówniarstwo chciało sobie na ogień popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tez bym pila, gdybym byla bezdomna... każdy by pił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tez bym pila, gdybym byla bezdomna... każdy by pił. No to napijmy sie. Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rasia - zdjęć nie masz ale pisz jak wrażenia .. Podłoga ciemna - ciemna , tylko świeżo zaolejowana i błyszczy się jak psu jajca... , a biała, przestała być biała, tylko jest po...bielona... , ale jeszcze jest niezaolejowana... poczekam do jutra... jeszcze ją trochę podrapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ciemna i tak jest piękna - może się świecić :) A białą to może sobie jutro obejrzę ? :) Dam cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja tez kcem zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja tez kcem zobaczyc. O której jesteś na Centrlanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja tez kcem zobaczyc. To wsiadaj w pociąg... i już ... pieska małego przy okazji wybierzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja tez kcem zobaczyc. O której jesteś na Centrlanym ? Jutro w grudniu po poludniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzieci Ci płaczą ? nie masz z kim psa zostawić ? Masz wizytę u nowego pracodawcy ? Masz termin operacji ? NIE RÓB SCEN tylko się pakuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jutro mam urodziny mamy. A w piatek i w sobote zupelnie idiotycznie - po jednej lekcji, ale nie moge przelozyc za cholere. Next time. A kto do mnie przyjedzie sikorki zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzieci Ci płaczą ? nie masz z kim psa zostawić ? Masz wizytę u nowego pracodawcy ? Masz termin operacji ? NIE RÓB SCEN tylko się pakuj. okres dostałas.....naprawdę no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jutro mam urodziny mamy. A w piatek i w sobote zupelnie idiotycznie - po jednej lekcji, ale nie moge przelozyc za cholere. Next time. A kto do mnie przyjedzie sikorki zobaczyc? srorki- sikorki :) Dooobra - wtym razem wybaczam ... Next time... obyś cudze dzieci uczył ..już CIę panbócek pokarał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jutro mam urodziny mamy. A w piatek i w sobote zupelnie idiotycznie - po jednej lekcji, ale nie moge przelozyc za cholere. Next time. A kto do mnie przyjedzie sikorki zobaczyc? srorki- sikorki :) Dooobra - wtym razem wybaczam ... Next time... obyś cudze dzieci uczył ..już CIę panbócek pokarał.. Dzieci nie biore. Ja w starszych gustuje. A poza tym wiesz, ta drabina u Rasi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma jak dobry beton. Widze, ze w sobote dzampreza u Ciebie. Moze jak jeden taki bedzie w dobrym humorze po zlocie to do Ciebie wpadniemy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma jak dobry beton. Widze, ze w sobote dzampreza u Ciebie. Moze jak jeden taki bedzie w dobrym humorze po zlocie to do Ciebie wpadniemy, co? Nie ma sprawy - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rasia, kuźwa mać to się dzieciaki zabawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma jak dobry beton. Widze, ze w sobote dzampreza u Ciebie. Moze jak jeden taki bedzie w dobrym humorze po zlocie to do Ciebie wpadniemy, co? Nie ma sprawy - zapraszam Bede nad nim pracowac. Juz nawet wiem, co zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bede nad nim pracowac. Juz nawet wiem, co zrobie. Ja też wiem, ale nie pisz, bo czasem dzici stoją mi za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts