Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasia, przecież tam jest kupa drzew. :o

jakby się to zajęło........... :(

W tym domku to sobie ktoś podmieszkiwał na dziko?

Myślę, że jeśli nie podmieszkiwał, to przynajmniej bywał i trunkował sobie w zacisznym miejscu, bo w ostatnią niedzielę świeże ślady po degustacji zapijanej colą i soczkiem /wszystko jeszcze niedopite/ były... Myślę, że to jakieś gówniarstwo chciało sobie na ogień popatrzeć. :roll: :(

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia - zdjęć nie masz ale pisz jak wrażenia ..

Podłoga ciemna - ciemna :wink: , tylko świeżo zaolejowana i błyszczy się jak psu jajca... :lol: , a biała, przestała być biała, tylko jest po...bielona... :wink: :D , ale jeszcze jest niezaolejowana... poczekam do jutra... jeszcze ją trochę podrapię... :roll: :D

Jutro mam urodziny mamy. :p A w piatek i w sobote zupelnie idiotycznie - po jednej lekcji, ale nie moge przelozyc za cholere. :evil: Next time. :wink:

A kto do mnie przyjedzie sikorki zobaczyc? :p

srorki- sikorki :):) Dooobra - wtym razem wybaczam ... :) Next time... obyś cudze dzieci uczył ..już CIę panbócek pokarał..

Jutro mam urodziny mamy. :p A w piatek i w sobote zupelnie idiotycznie - po jednej lekcji, ale nie moge przelozyc za cholere. :evil: Next time. :wink:

A kto do mnie przyjedzie sikorki zobaczyc? :p

srorki- sikorki :):) Dooobra - wtym razem wybaczam ... :) Next time... obyś cudze dzieci uczył ..już CIę panbócek pokarał..

Dzieci nie biore. Ja w starszych gustuje. :wink: :lol: :lol: :lol:

A poza tym wiesz, ta drabina u Rasi... :lol: :lol: :lol: