malgos2 03.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bede nad nim pracowac. Juz nawet wiem, co zrobie. Ja też wiem, ale nie pisz, bo czasem dzici stoją mi za plecami Myslisz, ze tez lubia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bede nad nim pracowac. Juz nawet wiem, co zrobie. Ja też wiem, ale nie pisz, bo czasem dzici stoją mi za plecami Myslisz, ze tez lubia? No pewnie - a jak miałaś 17 lat to nie lubiłaś ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bede nad nim pracowac. Juz nawet wiem, co zrobie. Ja też wiem, ale nie pisz, bo czasem dzici stoją mi za plecami Myslisz, ze tez lubia? No pewnie - a jak miałaś 17 lat to nie lubiłaś ? :) Hmmm... Jeszcze nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bede nad nim pracowac. Juz nawet wiem, co zrobie. Ja też wiem, ale nie pisz, bo czasem dzici stoją mi za plecami Myslisz, ze tez lubia? No pewnie - a jak miałaś 17 lat to nie lubiłaś ? :) ja lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Ale już po tych będziesz latać? Czy zBunkrujesz się Sikorko na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Ale już po tych będziesz latać? Czy zBunkrujesz się Sikorko na dole? Mam nadzieje, ze Ty sie zbunkrujesz z sikorka (i jej mezem) w najblizszym czasie, a ja przed zlotem to raczej nie dojade nach Warsaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Ale już po tych będziesz latać? Czy zBunkrujesz się Sikorko na dole? Mam nadzieje, ze Ty sie zbunkrujesz z sikorka (i jej mezem) w najblizszym czasie, a ja przed zlotem to raczej nie dojade nach Warsaw... Ale Zlot już tylko za 23 dni... ... Zleci szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Ale już po tych będziesz latać? Czy zBunkrujesz się Sikorko na dole? Mam nadzieje, ze Ty sie zbunkrujesz z sikorka (i jej mezem) w najblizszym czasie, a ja przed zlotem to raczej nie dojade nach Warsaw... Ale Zlot już tylko za 23 dni... ... Zleci szybko! Nio. Ale moglby mnie kto nawiedzic w okolicach BC. W Bunkrze sie fajnie siedzi, jak procesja obok idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... łiii a ja tak nie lubię hejeczka ale mnie tu pogaduchy ominęły... a nie może ta tak gadać ok 20??? ja potem padam na dziób Rasia szkoda domku, ale że las się nie zapalił to fuks i na te schody czekam, o podłogach oczywiście juz nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Szczęście w nieszczęściu, że drzewa się nie zajęły, ale widać, że kora im popękała, więc chorować mogą Rasiu, śledztwo przeprowadziłaś kto to, czy celowe, czy przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... łiii a ja tak nie lubię Rasiu ale już tylko 7 stron zostało to chyba zamieszkasz jeszcze z tymi drzewnianymi schodkami Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ta malpa znowu sie zalogowala. Znaczy zjechali do domu Nie ta. Ta ghosta. Myslisz, ze juz zamieszkali ze soba? Małgoś daj spokój, nie poniżaj się. Jeszcze Duch sam przyjdzie do Ciebie na kolanach. Bez przesady, ja mam juz podloge zrobiona. Nie chce na kolanach, chce na kolach... A ja myslalam, ze chcesz na kolana... Dzien doberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Malgos, wczoraj mi oczy mydlilas, ze gaci nie nosisz i nie masz, a teraz udajesz niewiniatko i sie wstydzisz... eeeeeeeeeeeee............... Zmienna jestes jak kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 nienawidzę tej drabiny - fakt. U mnie są schody :) Betoniowyje a co wy od tej drabiny chcecie ? fajowa jest A weeeeeeeeeeeeeeeeeeź mi nic nie mów ... Idę spać Kochani, bo dziś spałam 4h Ale było warto Buzaki Za dwa tygodnie zamieni się w śliczne szklane schody... Wtedy tylko będziecie musiały pamiętać, żeby majtki zakładać... Dobrze, ze powiedzialas. Malgos, wczoraj mi oczy mydlilas, ze gaci nie nosisz i nie masz, a teraz udajesz niewiniatko i sie wstydzisz... eeeeeeeeeeeee............... Zmienna jestes jak kobieta Oj, Maja, musze jakies pozory zachowywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 są foty podłóg ? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 są foty podłóg ? dzień doberek dzień doberek ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts