malka 04.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 aaaaaaaaaaaa tak se przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 aaaaaaaaaaaa tak se przylazłam i bardzo fajnie Rasia, dawaj foty, noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dawaj, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rasia, litosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jezdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dobry wieczór - wpraszam się na krzywego Pierwszy to dom na jaki trafiłam w dziennikach co ma oranżerię. Czekam już z utęsknieniem na jej wykończenie, i mieszkańców No i te ptaszki mnie rozwaliły - nie spodziewałam się... aż tylu tu...chyba... zazdroszczę bo sama jestem fanką latającego towarzystwa i mój M patrzy na mnie jak na wariata Cudne pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To ja tu wpadłam z wywalonym jęzorem, ostatkiem sił po ciężkim dniu, mało się na schodach nie wywaliłam a zdjęć NIE MA to kuźwa gdzie Gospodyni podziała swoją zabawkę z którą się nigdy nie rozstaje Rasia - zlituj że się nad nami i weż popstrykaj choć troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rasia Ty siem w końcu doigrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To ja proponuję zrobić ten sobotni zlot u Raśki i będziemy mogli na żywca pomacać te podłogi, skoro nie chce nam ich tutaj pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rasia syna juz do mnie wyprawiaj, kanapki mu zrob... no i na foty czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dobry wieczór - wpraszam się na krzywego Pierwszy to dom na jaki trafiłam w dziennikach co ma oranżerię. Czekam już z utęsknieniem na jej wykończenie, i mieszkańców No i te ptaszki mnie rozwaliły - nie spodziewałam się... aż tylu tu...chyba... zazdroszczę bo sama jestem fanką latającego towarzystwa i mój M patrzy na mnie jak na wariata Cudne pozdrawiam Małgosia Witam przeserdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ppp...przyleciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rasia, dawaj zdjecia, bo Cie zamordujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rasia, dawaj zdjecia, bo Cie zamordujemy. już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rasia, dawaj zdjecia, bo Cie zamordujemy. już Szybkoooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 łłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl zbieram szczenę z podłogi (niestety mojej ) podłogi są zarąbiste !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O kurna. Podlogi zajefajne, a biala... pozazdroscic mlodej fantazji, identyczna wyszla, jak boazeria, ktora widzialam w mieszkaniu u hrabiego w NY, normalnie nawet te przetarcia, czy tam swietliki identyczne. Super. Suuuuuuuuuper. Zaloze sie, ze na zywca jeszcze lepiej wyglada. Na pewno bede oryginalna - moj faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dech zapiera :) Jest pieknie. Właśnie jak bielone - to tylko takie, a nie takie popaciane wapnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O kurna. Podlogi zajefajne, a biala... pozazdroscic mlodej fantazji, identyczna wyszla, jak boazeria, ktora widzialam w mieszkaniu u hrabiego w NY, normalnie nawet te przetarcia, czy tam swietliki identyczne. Super. Suuuuuuuuuper. Zaloze sie, ze na zywca jeszcze lepiej wyglada. Na pewno bede oryginalna - moj faworyt. Nie wiem czy się fochać za tą boazerię, czy nie, ale mi się biała też strasznie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dobrze, ze biedna jestem jak mysz koscielna, bo jeszcze by mi sie drewnianej podlogi na betonie teraz zachcialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts