rasia 04.06.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dech zapiera :) Jest pieknie. Właśnie jak bielone - to tylko takie, a nie takie popaciane wapnem Nie wpadłaś... a szkoda ... zastałabyś mnie na kolanach w samej bieliźnie z pędzelkiem w łapce i puszką z białą farbą w drugiej ... nieskromnie dodam, że w bieleniu swój pazurek umaczałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dech zapiera :) Jest pieknie. Właśnie jak bielone - to tylko takie, a nie takie popaciane wapnem Nie wpadłaś... a szkoda ... zastałabyś mnie na kolanach w samej bieliźnie z pędzelkiem w łapce i puszką z białą farbą w drugiej ... nieskromnie dodam, że w bieleniu swój pazurek umaczałam... Sorry, zaspałam PIęknie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.06.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 rasia! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif TO JEST PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... A z tym to nie będzie kłopotu, bo wszystko zakupione na aukcji charytatywnej szklanych domków w Ikei. Wszystko biało-niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 rasia! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif TO JEST PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O jak miło! Kocham to forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... A z tym to nie będzie kłopotu, bo wszystko zakupione na aukcji charytatywnej szklanych domków w Ikei. Wszystko biało-niebieskie. Czyli skandynawskie takie? Fajniscie. A ze tak zapytam niesmialo... Jakie maja byc drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... A z tym to nie będzie kłopotu, bo wszystko zakupione na aukcji charytatywnej szklanych domków w Ikei. Wszystko biało-niebieskie. Czyli skandynawskie takie? Fajniscie. A ze tak zapytam niesmialo... Jakie maja byc drzwi? NIE WIEM... ...szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... A z tym to nie będzie kłopotu, bo wszystko zakupione na aukcji charytatywnej szklanych domków w Ikei. Wszystko biało-niebieskie. Czyli skandynawskie takie? Fajniscie. A ze tak zapytam niesmialo... Jakie maja byc drzwi? NIE WIEM... ...szare? Bo ja znam takiego, co Ci moze wiesz... Z jednej strony inaczej, z drugiej inaczej zrobic... Ja tak chce na przyklad - z jednej bialo a z drugiej jak podloga... Ale Ty tu urzadzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... A z tym to nie będzie kłopotu, bo wszystko zakupione na aukcji charytatywnej szklanych domków w Ikei. Wszystko biało-niebieskie. Czyli skandynawskie takie? Fajniscie. A ze tak zapytam niesmialo... Jakie maja byc drzwi? NIE WIEM... ...szare? Bo ja znam takiego, co Ci moze wiesz... Z jednej strony inaczej, z drugiej inaczej zrobic... Ja tak chce na przyklad - z jednej bialo a z drugiej jak podloga... Ale Ty tu urzadzisz... No nie bądź taka tajemnicza... Wal! Bo niby jak dopasować drzwi do tych wszystkich podłóg? Mogą być szare, białe, albo... ...dwustronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Teraz umieram z ciekawosci, co mloda rasiowna wymysli w tym pokoju... A z tym to nie będzie kłopotu, bo wszystko zakupione na aukcji charytatywnej szklanych domków w Ikei. Wszystko biało-niebieskie. Czyli skandynawskie takie? Fajniscie. A ze tak zapytam niesmialo... Jakie maja byc drzwi? NIE WIEM... ...szare? Bo ja znam takiego, co Ci moze wiesz... Z jednej strony inaczej, z drugiej inaczej zrobic... Ja tak chce na przyklad - z jednej bialo a z drugiej jak podloga... Ale Ty tu urzadzisz... No nie bądź taka tajemnicza... Wal! Bo niby jak dopasować drzwi do tych wszystkich podłóg? Mogą być szare, białe, albo... ...dwustronne. http://faux.pginterarts.com/Wood/Small.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O kurna. Podlogi zajefajne, a biala... pozazdroscic mlodej fantazji, identyczna wyszla, jak boazeria, ktora widzialam w mieszkaniu u hrabiego w NY, normalnie nawet te przetarcia, czy tam swietliki identyczne. Super. Suuuuuuuuuper. Zaloze sie, ze na zywca jeszcze lepiej wyglada. Na pewno bede oryginalna - moj faworyt. Nie wiem czy się fochać za tą boazerię, czy nie, ale mi się biała też strasznie podoba. Guuuuuupia, hrabiemu robil jeden z najlepszych designerow na swiecie. A to moje dzielo... http://faux.pginterarts.com/Wood/LimedOak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A może zamiast drzwi koraliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A to moje dzielo... http://faux.pginterarts.com/Wood/LimedOak.html Zajebiście Małgoś, zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A może zamiast drzwi koraliki? A Ty wiesz, że w sobotę do mnie przyjeżdzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A to moje dzielo... http://faux.pginterarts.com/Wood/LimedOak.html Zajebiście Małgoś, zajebiście Prosze sie czestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A to moje dzielo... http://faux.pginterarts.com/Wood/LimedOak.html Zajebiście Małgoś, zajebiście Prosze sie czestowac. Ale ten malachit to ściema, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A to moje dzielo... http://faux.pginterarts.com/Wood/LimedOak.html Zajebiście Małgoś, zajebiście Prosze sie czestowac. Ale ten malachit to ściema, nie ? A chcesz sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A chcesz sprawdzic? Małgoś :) Ale on jest niemożliwy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A chcesz sprawdzic? Małgoś :) Ale on jest niemożliwy ! Nefcia, powiedz tylko slowo, a bedzie malachit w Twoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts