Nefer 05.06.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A chcesz sprawdzic? Małgoś :) Ale on jest niemożliwy ! Nefcia, powiedz tylko slowo, a bedzie malachit w Twoim domu. Proszę sobie ze mnie żartów nie robić :) Jesssooooo jaki on piękny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no czyż nie piekny ? http://faux.pginterarts.com/Stone/Malach3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A chcesz sprawdzic? Małgoś :) Ale on jest niemożliwy ! Nefcia, powiedz tylko slowo, a bedzie malachit w Twoim domu. Proszę sobie ze mnie żartów nie robić :) Jesssooooo jaki on piękny ... Wiem, tez taki kcem. Co ja Ci tu bede... Wymysl, gdzie go chcesz, zmierz powierzchnie i zrobimy Ci dobrze. Zreszta wiesz... cokolwiek bys nie chciala miec, wszystko sie da. Hokus pokus i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dooobra - zadaję temat mojej Joli - niech mysli :) KOMINEK :) KOMINEK :) KOMINEK :) To ja go opierdzieję G-k - może być ? I będzie czekał na wizję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dooobra - zadaję temat mojej Joli - niech mysli :) KOMINEK :) KOMINEK :) KOMINEK :) To ja go opierdzieję G-k - może być ? I będzie czekał na wizję :) G-K idealnie sie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Super - czyli plan jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 sie manko kobitki ja kusfa nawet nie widzialem na zywca tej bialej jak ja rasiulka sobie poszykowala ale zabezpiecze ja dobrze obiecuje aby sluzyla potomnym nawet nie wie rasia jaki ma talent i zdolnosci manualne i kasde w slicznych raczetach...a jakie delikatne drzazge mni wyciagala z sucupiry z lapki tom cos lo tem wim wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Widzisz widzisz jaka zdolniacha - poproś, może Cię czego nauczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wlasnie moje mamuski zasnely...zmeczone a mnie straszie glupio ze nie sprostalem sam jej wymaganiom na swoje uspr dodam ze akurat biala bejce sie najgorzej naklada w chaliere..choc to moja praca i powinienem sie wstydzic..to z bialy i czarnym sa zawsze problemy o dziwo dla kazdego to zawsze troszke inaczej jest..poswiecilem na to wiele materialu i wysilku ale sama pomyslodawczyni..dala sobie lepiej rade niz ja kusfa goopio mi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 nie goopio tylko sama chciała- daj spokój, wiesz, że Takiej Kobiecie lepiej się nie stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 BO TO TRZEBA LASKI ZACZAC ZATRUDNIAC. Moj maz zawsze mowi, ze kobiety sa niezastapione w niektorych pracach. W zloceniach nie mamy sobie rownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a ja wam napisze ze bdb ze czasem mam kubel zimnej wody na leb..to jest dobre ozywcze i wiele wnosi bo czlek z biegiem czasu robi z automatu,kurna ja sie lubie bawic..ale chyba zbyt uwaznie jej nie sluchalem wiedzialem zamiast sprobowac nie potrafie sobie tego wybaczyc..w cholere a moja mami chciala mi caly czas naswietlic o co jej biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Daj spokój - człowiek się całe życie uczy a wśród przyjaciół takie rzeczy nie mają znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Robaczku, najwazniejsze, ze efekt jest zajefajny. Nie zawsze jest 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 o kussfa nie..mialo byc wykonane psesemnie w sposb taki jak sobie moje mami zycylo..i nie ma tematu dalem ciala .. bo wiedzialem zamiast sluchac ale mam taka popi..on nature wynikqjaca z dosw..lepszych i gorszych..co wcale naqprawde nie znaczy ze olalem i sie nie staralem..nie potrafie sobie tego wybaczyc..plama i tyle ..wkurw na siebie mam straszny ja nie jestem z pierwszej lapanki powinienem..a raczej ..mam psi obowiazek sprostyac jej wymaganiom .. i dlatego sytrasznie mi goopio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jezus, chyba Cie musze na Skype'a wziac stad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ni mom ani mikrofonu ani ..kam tyros ..ani skypea fajki sie zendoffaly woda sie konczy..o 8 mej musze wstaxc englich mnie pouc please 8 ears leesssenofalyk sie temu i nic ni pamintom....a poffinienem..ptaszki juz dra ryja..idem sleepofac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Idz, idz... ale ze na sernik nawet nie zwrociles uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no lookhujes jaka mam jazde i poczucie guilty:( dobhranossc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 http://img385.imageshack.us/img385/6355/superstock1613r13219389.jpg http://img34.imageshack.us/img34/6575/9212web3936401.jpg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts