Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A chcesz sprawdzic? :p

Małgoś :):) Ale on jest niemożliwy !

Nefcia, powiedz tylko slowo, a bedzie malachit w Twoim domu. :lol: :lol: :lol:

Proszę sobie ze mnie żartów nie robić :):) Jesssooooo jaki on piękny ...

Wiem, tez taki kcem. :wink:

Co ja Ci tu bede... Wymysl, gdzie go chcesz, zmierz powierzchnie i zrobimy Ci dobrze. :wink: Zreszta wiesz... cokolwiek bys nie chciala miec, wszystko sie da. Hokus pokus i gotowe. 8)

sie manko kobitki ja kusfa nawet nie widzialem na zywca tej bialej jak ja rasiulka sobie poszykowala ale zabezpiecze ja dobrze obiecuje aby sluzyla potomnym :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

nawet nie wie rasia jaki ma talent i zdolnosci manualne i kasde w slicznych raczetach...a jakie delikatne drzazge mni wyciagala z sucupiry z lapki tom cos lo tem wim wita :wink: :) :)

wlasnie moje mamuski zasnely...zmeczone a mnie straszie glupio ze nie sprostalem sam jej wymaganiom na swoje uspr dodam ze akurat biala bejce sie najgorzej naklada w chaliere..choc to moja praca i powinienem sie wstydzic..to z bialy i czarnym sa zawsze problemy o dziwo dla kazdego to zawsze troszke inaczej jest..poswiecilem na to wiele materialu i wysilku ale sama pomyslodawczyni..dala sobie lepiej rade niz ja :oops: :oops: kusfa goopio mi..

a ja wam napisze ze bdb ze czasem mam kubel zimnej wody na leb..to jest dobre ozywcze i wiele wnosi bo czlek z biegiem czasu robi z automatu,kurna ja sie lubie bawic..ale chyba zbyt uwaznie jej nie sluchalem :oops: :oops: wiedzialem zamiast sprobowac nie potrafie sobie tego wybaczyc..w cholere :evil: :evil: :evil: a moja mami chciala mi caly czas naswietlic o co jej biega :cry: :cry: :cry:

o kussfa nie..mialo byc wykonane psesemnie w sposb taki jak sobie moje mami zycylo..i nie ma tematu dalem ciala .. :evil: bo wiedzialem zamiast sluchac ale mam taka popi..on nature wynikqjaca z dosw..lepszych i gorszych..co wcale naqprawde nie znaczy ze olalem i sie nie staralem..nie potrafie sobie tego wybaczyc..plama i tyle ..wkurw na siebie mam straszny :evil: :evil: :evil: ja nie jestem z pierwszej lapanki powinienem..a raczej ..mam psi obowiazek sprostyac jej wymaganiom .. i dlatego sytrasznie mi goopio :oops: :oops: