Nefer 05.06.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 nie rób scen ..:) NIe, Rasia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Alez te chlopaki wrazliwe w dzisiejszych czasach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Co tu duzo mowic, podlogi cudne, powalila mnie na kolana ta debowa i bielona Czy na podlogowke nadaje sie przemyslowka debowa?? Kurcze piekny ten dab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Usłyszałam u Malki, że podłogi masz i przypędziłam zobaczyć - CUDO, CUDO, CUDO !!! Moim marzeniem było takie mieć, ale czas naglił i mamy Finishparkiet , bo musiało być szybko i też drewniano , więc wybór był tylko jeden - nie są brzydkie, ale ... Rasia - jeszcze raz gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pięęęęęęęęęęęękne te podłogi, noooormalnie brak slów a ta biała do tej pory nawet nie myślałam o takiej, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasiu cuda Duchaty robi, i ta biała, muszę moje młodej pokazać a moje serce najbardziej skłania się ku Waszej sypalnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej z rana! Synek pod prysznicem, więc mogę Wam szybko napisać, że pieprzy głupoty straszne, albo... za dużo wieczorem wypił "mleczka" Podłogi są super wykonane, wszystko to Jego i Duchatej Ekipy ciężka praca, a mój tylko mały pazurek w rys. Pani mama jest bardzo zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Siema !!!! ładniutkie Najważniejsze że mama zadowolona Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 chcialam powiedziec ze peklam z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasiu, jeszcze raz powiem, że podłogi są niesamowite, a szczególnie ta dębowa Ale od pierwszego ujrzenia paru nie obrobionych deseczek byłam w nich zakochana i tak już zostało U mnie też będą takie, jeśli się nie pogniewasz Podłoga bielona, wygląda bosko i już się nie mogę doczekać, aby zobaczyć ją razem z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 chcialam powiedziec ze peklam z zazdrosci peknieta zazdrośnica to dopiero musi być widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 rasiu podłogi piękne!!! gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Synek (...) pieprzy głupoty straszne, albo... za dużo wieczorem wypił "mleczka" Może czas odstawic dziecko od piersi Podłogi piękne.Bardzo jestem ciekawa tej bielonej w rzeczywistości.Natomiast widok cudnego , olejowanego debu tylko utwierdził mnie w wyborze Coraz mniej wymówek do opóźniania przeprowadzki zostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pienkniejest, cudnie.......bielona suuuper, a mnie salonowa decha powalila... dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 To i ja wychwalę dębowe dechy ... widziałam je na własne oczy i są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach. To moja podłogowa miłość od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 rasiu, PODŁÓG ZAZDRASZCZAM SZCZERZE PIĘKNE SĄ........ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Raśka, ty duchatego odstaw od tego mleczka, bo w jakąś chandrę popadnie i będzie chlipał w kąciku tylko... A podłogi to mrrrau! Cusz więcej rzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witaj Rasiu - masz przepiękną podłogę!!!!! Jest poprostu cudna! U nas też będą deski dębowe i jak do dziś miały być lakierowane, ale po obejrzeniu Twoich zdjęć doszłam do wniosku, że jednak to będzie olej. I tu pytanie do Ciebie - czy masz różne odmiany dębu w salonie i sypialni? Chyba, że to zdjęcie tak pokazuje - bo w sypialni są jakby ciut ciemniejsze od salonu. A może to inny olej? Pozdrawiam ciepło. Ania Witam! W sypialni są faktycznie odrobinę ciemniejsze, ale olej jest ten sam... odcień, to jakaś sztuczka Duszka zwana chyba przypalaniem, albo jakoś podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Raśka, ty duchatego odstaw od tego mleczka, bo w jakąś chandrę popadnie i będzie chlipał w kąciku tylko... A podłogi to mrrrau! Cusz więcej rzec? On tak kokietuje tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts