Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Usłyszałam u Malki, że podłogi masz i przypędziłam zobaczyć - CUDO, CUDO, CUDO !!!

Moim marzeniem było takie mieć, ale czas naglił i mamy Finishparkiet :), bo musiało być szybko i też drewniano :), więc wybór był tylko jeden - nie są brzydkie, ale ...

Rasia - jeszcze raz gratuluję !

Hej z rana! 8) :lol:

Synek pod prysznicem, więc mogę Wam szybko napisać, że pieprzy głupoty straszne, albo... za dużo wieczorem wypił "mleczka" :wink: :roll: :lol:

Podłogi są super wykonane, wszystko to Jego i Duchatej Ekipy ciężka praca, a mój tylko mały pazurek w rys. 8) Pani mama jest bardzo zadowolona! :D

Rasiu, jeszcze raz powiem, że podłogi są niesamowite, a szczególnie ta dębowa :D Ale od pierwszego ujrzenia paru nie obrobionych deseczek byłam w nich zakochana i tak już zostało :D :D :D :D

U mnie też będą takie, jeśli się nie pogniewasz :wink: :D

Podłoga bielona, wygląda bosko i już się nie mogę doczekać, aby zobaczyć ją razem z meblami :D

Synek (...) pieprzy głupoty straszne, albo... za dużo wieczorem wypił "mleczka" :wink: :roll: :lol:

Może czas odstawic dziecko od piersi :wink: :p :p :p

Podłogi piękne.Bardzo jestem ciekawa tej bielonej w rzeczywistości.Natomiast widok cudnego , olejowanego debu tylko utwierdził mnie w wyborze :)

Coraz mniej wymówek do opóźniania przeprowadzki zostaje.... :wink:

Witaj Rasiu - masz przepiękną podłogę!!!!! Jest poprostu cudna! U nas też będą deski dębowe i jak do dziś miały być lakierowane, ale po obejrzeniu Twoich zdjęć doszłam do wniosku, że jednak to będzie olej.

I tu pytanie do Ciebie - czy masz różne odmiany dębu w salonie i sypialni? Chyba, że to zdjęcie tak pokazuje - bo w sypialni są jakby ciut ciemniejsze od salonu. A może to inny olej?

Pozdrawiam ciepło.

Ania

Witam! :D

W sypialni są faktycznie odrobinę ciemniejsze, ale olej jest ten sam... odcień, to jakaś sztuczka Duszka zwana chyba przypalaniem, albo jakoś podobnie. 8)