rasia 05.06.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Raśka, ty duchatego odstaw od tego mleczka, bo w jakąś chandrę popadnie i będzie chlipał w kąciku tylko... A podłogi to mrrrau! Cusz więcej rzec? Rano wychlipał kawusię i wrócił do/w siebie /Duchi to potrafią / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Moj malzon ostatnio tak sie zachowywal po malowaniu sufitu w chmury. No kurde za cholere chmury mu nie wychodza jak zywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oczywiście dostrzegłem w tym elementy marketingowe, ale wiesz, czasem przez moment można pomyśleć, źe to jednak na poważnie? Że tak chłopina przeżywa do głębi duszy (o ile dysponuje taką przypadłością ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ech, zeby wszyscy tak sie przejmowali robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... zaraz tam sztuczki , pewnie kiepował na podłodze , a że pali jak smoczydło , ti mu sztuczka mimochodem wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... To potem się płacze pewnie, jak po krojeniu cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... zaraz tam sztuczki , pewnie kiepował na podłodze , a że pali jak smoczydło , ti mu sztuczka mimochodem wyszła A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... Olej, to pewnie Rasia przypala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... zaraz tam sztuczki , pewnie kiepował na podłodze , a że pali jak smoczydło , ti mu sztuczka mimochodem wyszła A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowany merbau grejpfrutem olejowany. Może zarobić majątek na nietypowych rozwiązaniach dla snobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale Malka pewnie pomoże, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... Olej, to pewnie Rasia przypala W tym najlepszy jest mój Młody , nie ma oleju, którego by nie przypalił. Ja jestem od malowania w bieliźnie. Kolektyw jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale ja podlog nie robie... Barranku, jeszcze nietypowe uslojenie a'la lorneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... zaraz tam sztuczki , pewnie kiepował na podłodze , a że pali jak smoczydło , ti mu sztuczka mimochodem wyszła A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowany merbau grejpfrutem olejowany. Może zarobić majątek na nietypowych rozwiązaniach dla snobów ło jesooo , a potem mnie skasuje za zdradzanie tajemnic zawodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... Olej, to pewnie Rasia przypala W tym najlepszy jest mój Młody , nie ma oleju, którego by nie przypalił. Ja jestem od malowania w bieliźnie. Kolektyw jak ta lala. Będziemy mieć tak z 600 metrów ścian do pomalowania (w bieliźnie). Wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale ja podlog nie robie... Barranku, jeszcze nietypowe uslojenie a'la lorneta. I do lornety meduzowanie, z całą pewnością klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... zaraz tam sztuczki , pewnie kiepował na podłodze , a że pali jak smoczydło , ti mu sztuczka mimochodem wyszła A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowany merbau grejpfrutem olejowany. Może zarobić majątek na nietypowych rozwiązaniach dla snobów ło jesooo , a potem mnie skasuje za zdradzanie tajemnic zawodowych Musimy natrzaskac pare stron, zeby do jutra nie zauwazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts