malka 05.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale Malka pewnie pomoże, ja też Du chaty za to kopci za trzech kiepów ci tam pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale ja podlog nie robie... Barranku, jeszcze nietypowe uslojenie a'la lorneta. I do lornety meduzowanie, z całą pewnością klasyka To zaczynamy zahaczac o historyczne metody, jak np. koreczkowanie przechodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ale ja podlog nie robie... /quote] ale my palimy - papierosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przeciez z ekipą u Raśki pracował , nie sam tam kiepował tylko zgrają tę podłogę wykańczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale ja podlog nie robie... Barranku, jeszcze nietypowe uslojenie a'la lorneta. I do lornety meduzowanie, z całą pewnością klasyka To zaczynamy zahaczac o historyczne metody, jak np. koreczkowanie przechodnie. I tulipanowe drapki (UWAGA SZKŁO!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowane ? - toż Ty nie palisz Ale ja podlog nie robie... Barranku, jeszcze nietypowe uslojenie a'la lorneta. I do lornety meduzowanie, z całą pewnością klasyka To zaczynamy zahaczac o historyczne metody, jak np. koreczkowanie przechodnie. A jak źle podłoga ułożona to the day after słychac na niej "tupot białych mew"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Forum parkieciarskie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rozumiem - tylko on przypalał olej czy deski? Deski... zaraz tam sztuczki , pewnie kiepował na podłodze , a że pali jak smoczydło , ti mu sztuczka mimochodem wyszła A potem takie innowacyjne techniki wychodza. Dab grejprutowy, merbau kiepowane... Kiepowany merbau grejpfrutem olejowany. Może zarobić majątek na nietypowych rozwiązaniach dla snobów ło jesooo , a potem mnie skasuje za zdradzanie tajemnic zawodowych Musimy natrzaskac pare stron, zeby do jutra nie zauwazyl. Ztym trzaskaniem to bardzo proszę ostrożnie, bo ja jeszcze nie spakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pilnie zlecę położenie parkietu , wykwalifikowanemu parkieciarzowiow, koniecznie palącemu i kiepującemu na podłodze. takie ogłoszenia pojawia się niebawem w prasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Te mewy, to złośliwe są szczególnie w niedzielę - rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Eee, powtarzasz to od 10 stron co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Eee, powtarzasz to od 10 stron co najmniej No i robi się coraz groźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 To uczy odpowiedzialności za słowo Trzeba było powiedzieć 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pilnie zlecę położenie parkietu , wykwalifikowanemu parkieciarzowiow, koniecznie palącemu i kiepującemu na podłodze. takie ogłoszenia pojawia się niebawem w prasie Ty uwazaj malka, bo wtedy nam zupelnie z Forum zniknie. Bardzo brzydkie te podlogi rasia, ja nie wiem, jak Ty w ogole mozesz na nie patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zamiast nas strofować pakuj w reklamówki wszystko co Ci w ręce wlezie - przynajmniej niezbędne minimum przygotuj.5 stron Ci zostało - do roboty Mamuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pilnie zlecę położenie parkietu , wykwalifikowanemu parkieciarzowiow, koniecznie palącemu i kiepującemu na podłodze. takie ogłoszenia pojawia się niebawem w prasie Ty uwazaj malka, bo wtedy nam zupelnie z Forum zniknie. Bardzo brzydkie te podlogi rasia, ja nie wiem, jak Ty w ogole mozesz na nie patrzec. A wtedy małgoś się zapłacze, a ghosta... Hmmmm... Co zrobi ghosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pilnie zlecę położenie parkietu , wykwalifikowanemu parkieciarzowiow, koniecznie palącemu i kiepującemu na podłodze. takie ogłoszenia pojawia się niebawem w prasie Ty uwazaj malka, bo wtedy nam zupelnie z Forum zniknie. Bardzo brzydkie te podlogi rasia, ja nie wiem, jak Ty w ogole mozesz na nie patrzec. A wtedy małgoś się zapłacze, a ghosta... Hmmmm... Co zrobi ghosta? Nawet mi o niej nie przypominaj. Cos jej ostatnio nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Małgoś to chyba dobrze, nie???? widziałam podłogi.... hm... i co ja mam powiedzieć.... łamię się.... bo ja juz porzuciłam marzenia o parkiecie.... a przynajmniej nie od razu a teraz.... Rasia podłgi super. Duchaty gratulki... kawał pięknej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Chyba sie bede musiala do Wawy jednak przeprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Chyba sie bede musiala do Wawy jednak przeprowadzic. No to będziesz inaczej już śpiewała: - "mazowianka jedna, miała ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts