barranki2 05.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przyjedz, pojedziemy tam, zbadamy sprawe... ja ? gdyż nie nadążam już To się trzeba zatrzymać i poziapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przyjedz, pojedziemy tam, zbadamy sprawe... ja ? gdyż nie nadążam już Ty tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przyjedz, pojedziemy tam, zbadamy sprawe... ja ? gdyż nie nadążam już Ty tez. Tak, pani też barranki2, poziapię sobie - cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ziapanie pomaga Podpatrzyliśmy u naszej suczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. z drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. z drewna ? Na przyklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. z drewna ? Na przyklad... Sklepy są takie, wis? Firaneczki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. z drewna ? Na przyklad... Sklepy są takie, wis? Firaneczki mają Eeeeeeeeee, z takim porozmawiac nie mozna, a najbardziej seksowny organ to mozg przeciez. Odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. z drewna ? Na przyklad... Sklepy są takie, wis? Firaneczki mają Eeeeeeeeee, z takim porozmawiac nie mozna, a najbardziej seksowny organ to mozg przeciez. Odpada. To ty to z mózgiem?????? To może cała reszta niepotrzebna, ha? Miałaś szerzyć kaganek, a ty o świństwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rasia, pakuj sie. Rasia, to nas wypie ... normalnie Aaaaaaa, ja to nie mialabym nic przeciwko, chociaz przyznam, ze wolalabym jakiegos chlopaka do tego celu. z drewna ? Na przyklad... Sklepy są takie, wis? Firaneczki mają Eeeeeeeeee, z takim porozmawiac nie mozna, a najbardziej seksowny organ to mozg przeciez. Odpada. To ty to z mózgiem?????? To może cała reszta niepotrzebna, ha? Miałaś szerzyć kaganek, a ty o świństwach A kto Ci powiedzial, ze nie szerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A mózg zgrabnie obeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.06.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Rasiulka Podłogo Pięęęęęęękne. Tylko ta biała jakoś do mnie nie przemawia - może dlatego że ja lubię ciemniejsze. No ale efekt bomba. Buzialki dla Filipka. Oby obeszło się bez operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A mózg zgrabnie obeszła wielkim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A mózg zgrabnie obeszła wielkim łukiem Skonczylam szerzyc. Teraz sie moge wziac za mozg... Ale mozg sie cos nie chce wziac za mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rzeźbi w drewnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rzeźbi w drewnie???? Nieeeeeee, rzezbiarze to fizole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Rzeźbi w drewnie???? Nieeeeeee, rzezbiarze to fizole. Dziubiom dłutkiem... A Intelekt śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts