Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poranne cześć i czołem :D

Konrad znam doskonale Twoje strony - mieszkałam przez 16 lat w Nieporęcie ,osiedle Głogi , tuż za sklepem Olechowskiego :D

A znasz może w tych okolicach jakąś agencję nieruchomości? mam działkę w Stanisławowie i chcę ją wycenić..no i sprzedać :wink:

Jest taka tuż przed rondami po lewej stronie, ma ją koleś Hulewicz się nazywa. To jakiś stary wójt czy jakiś tam z Gminy urzędas, ale go nie polecam jeśli chcesz wziąć pod uwagę pośrednictwa bo to krętacz.Można ewentualnie przemyśleć co by się dowiedzieć ile działki w okolicy kosztują niby klient, rozumiesz.

a duża ona jest i gdzie to jest?

Stanisławów I , 1112 metrów.

Umiem tam trafić , ale nawet nazwy ulicy Ci nie podam - strasznie dawno tam nie byłam.

koło mnie jak dzwonił sąsiad i pytał to około 350-400 zł/ m2 i w zasadzie tylko woda i prąd.

Konrad

Dzięki , muszę się za to zabrać jakoś i wypadałoby jak najszybciej :-?

Dzień doberek z południa!!! 8)

rasia właśnie oglądnęłam Twój fotoretrodziennik - strasznie fajny projekt domku macie! Okiennice, które wkleiłaś - rewelacja! Powodzenia przy dalszych pracach :) Nie mogę się doczekać wnętrz - zapowiadają się wspaniale :D

Witaj Basiu :D , ja też wnętrz się nie mogę doczekać, bo już świerzbi mnie żeby tam mieszkać! :wink: :D

Tak to jest jak sie za szybko czyta. :lol: Ahaha, ja cos zalapalam, ze u gory. :D

Wszystko jedno i tak jestem ciekawa. :D

I zapomnialam napisac, ze dachowka mi sie podoba i w ogole dom sie trzyma kupy. :wink:

A pstrykniesz teraz zdjecie z awatarka :D musi byc piekny zimowy widok :D

A na górze będą niefajne? :wink:

Bo ja się ostatnio zastanawiam właśnie, czy na górę dać tanie sztuczne panele które są wstrętne, a potem wymienić kiedyśtam, czy dopłacić i dać panele drewniane, które wyglądają w sumie podobnie i stukają tak samo okropnie, czy dopłacić jeszcze troszkę i dać drewno.... W sumie cena paneli drewnianych i parkietu to już nieduża różnica jak to nie będzie jakieś megadrogie drewno.... A z drugiej strony na prawie 150m podłogi to wszystko robi różnicę....

Ehhhh te podłogi mnie dobiją w końcu :-?