nitubaga 06.01.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no dobra koniec z mojej strony pogadanek , nocnych. Ide się przytulić do poduszki i takie tam pozdrawiam Konrad no to spokojnego "takiego tam" dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No witam z rana , czyżby panie popiły wczoraj się tema drinkami , i wstawać nie zamierzają ?? hehehe Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Poranne cześć i czołem Konrad znam doskonale Twoje strony - mieszkałam przez 16 lat w Nieporęcie ,osiedle Głogi , tuż za sklepem Olechowskiego A znasz może w tych okolicach jakąś agencję nieruchomości? mam działkę w Stanisławowie i chcę ją wycenić..no i sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no to spokojnego "takiego tam" hmmm , nie jestem pewna czy "takie tam" powinno byc spokojne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no to spokojnego "takiego tam" hmmm , nie jestem pewna czy "takie tam" powinno byc spokojne o cud dziewczyna !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no!!! ale jak to mowia , Co komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No witam z rana , czyżby panie popiły wczoraj się tema drinkami , i wstawać nie zamierzają ?? hehehe Konrad Panie już od rana ciężko pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Poranne cześć i czołem Konrad znam doskonale Twoje strony - mieszkałam przez 16 lat w Nieporęcie ,osiedle Głogi , tuż za sklepem Olechowskiego A znasz może w tych okolicach jakąś agencję nieruchomości? mam działkę w Stanisławowie i chcę ją wycenić..no i sprzedać Jest taka tuż przed rondami po lewej stronie, ma ją koleś Hulewicz się nazywa. To jakiś stary wójt czy jakiś tam z Gminy urzędas, ale go nie polecam jeśli chcesz wziąć pod uwagę pośrednictwa bo to krętacz.Można ewentualnie przemyśleć co by się dowiedzieć ile działki w okolicy kosztują niby klient, rozumiesz. a duża ona jest i gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Stanisławów I , 1112 metrów.Umiem tam trafić , ale nawet nazwy ulicy Ci nie podam - strasznie dawno tam nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 rasia właśnie oglądnęłam Twój fotoretrodziennik - strasznie fajny projekt domku macie! Okiennice, które wkleiłaś - rewelacja! Powodzenia przy dalszych pracach Nie mogę się doczekać wnętrz - zapowiadają się wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No witam z rana , czyżby panie popiły wczoraj się tema drinkami , i wstawać nie zamierzają ?? hehehe Konrad Panie już od rana ciężko pracują Chwali się, chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Stanisławów I , 1112 metrów. Umiem tam trafić , ale nawet nazwy ulicy Ci nie podam - strasznie dawno tam nie byłam. koło mnie jak dzwonił sąsiad i pytał to około 350-400 zł/ m2 i w zasadzie tylko woda i prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Stanisławów I , 1112 metrów. Umiem tam trafić , ale nawet nazwy ulicy Ci nie podam - strasznie dawno tam nie byłam. koło mnie jak dzwonił sąsiad i pytał to około 350-400 zł/ m2 i w zasadzie tylko woda i prąd. Konrad Dzięki , muszę się za to zabrać jakoś i wypadałoby jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień doberek z południa!!! rasia właśnie oglądnęłam Twój fotoretrodziennik - strasznie fajny projekt domku macie! Okiennice, które wkleiłaś - rewelacja! Powodzenia przy dalszych pracach Nie mogę się doczekać wnętrz - zapowiadają się wspaniale Witaj Basiu , ja też wnętrz się nie mogę doczekać, bo już świerzbi mnie żeby tam mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Juz widac, ze bedzie pieknie. Przestrzen, duzo powietrza, swiatla i porzadku. Ciekawe jakie deski beda u gory, bo cos ostatnio czytalam, ze fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witaj Zeljko! Te fajne to bym na dół chciała, do salonu i gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Tak to jest jak sie za szybko czyta. Ahaha, ja cos zalapalam, ze u gory. Wszystko jedno i tak jestem ciekawa. I zapomnialam napisac, ze dachowka mi sie podoba i w ogole dom sie trzyma kupy. A pstrykniesz teraz zdjecie z awatarka musi byc piekny zimowy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A na górze będą niefajne? Bo ja się ostatnio zastanawiam właśnie, czy na górę dać tanie sztuczne panele które są wstrętne, a potem wymienić kiedyśtam, czy dopłacić i dać panele drewniane, które wyglądają w sumie podobnie i stukają tak samo okropnie, czy dopłacić jeszcze troszkę i dać drewno.... W sumie cena paneli drewnianych i parkietu to już nieduża różnica jak to nie będzie jakieś megadrogie drewno.... A z drugiej strony na prawie 150m podłogi to wszystko robi różnicę.... Ehhhh te podłogi mnie dobiją w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Biorąc pod uwagę, że niektóre panele są w cenie drewna, to może faktycznie lepiej zainwestować w dechy. Ale to oczywiście zależy jakie to będą deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No takie żeby za drogie nie były Ale i tak będą dużo droższe od laminatowych za 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts