malgos2 07.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Co pa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no nomalnie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ra-zem, ra-zem... Co z ta setka? przecież stukamy Po wo lut ku pro szę... przecież już jesteś częściowo spakowana, widziałam wczoraj, więc nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 07.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Podłogi bajeczne! Gratulacje! ...sorry ,że tak się wam w rozmowę wciełam,ale właśnie zobaczyłam w dzienniku cudne fotki Jak miło nowych gości widzieć! Witam serdecznie i dziękuję. Napewno będę wpadać częściej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no nomalnie papa Eeeeee, rozczarowana jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no nomalnie papa Eeeeee, rozczarowana jestem. przecież się chyba jutro z nim spotkasz, więc nie fochaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no nomalnie papa Eeeeee, rozczarowana jestem. przecież się chyba jutro z nim spotkasz, więc nie fochaj Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no nomalnie papa Eeeeee, rozczarowana jestem. przecież się chyba jutro z nim spotkasz, więc nie fochaj Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... ale ile czasu masz na przygotowanie się z tej strony na to spojrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... Małgoś - przywołuję CIę do porządku - pamiętaj o Las Vegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... Małgoś - przywołuję CIę do porządku - pamiętaj o Las Vegas Nie nooooooo, do Las Vegas nie pojedziemy. Musielibysmy miec zgode polskiego sadu najpierw. Lidszu, masz racje. Tez sie tym pocieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Aaaaaaaaa, i rozwod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 To strasznie dużo zachodu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... Małgoś - przywołuję CIę do porządku - pamiętaj o Las Vegas Nie nooooooo, do Las Vegas nie pojedziemy. Musielibysmy miec zgode polskiego sadu najpierw. Lidszu, masz racje. Tez sie tym pocieszam. w Vegas, to można przecie rozwód i ślub za jednym zamachem załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... Małgoś - przywołuję CIę do porządku - pamiętaj o Las Vegas Nie nooooooo, do Las Vegas nie pojedziemy. Musielibysmy miec zgode polskiego sadu najpierw. Lidszu, masz racje. Tez sie tym pocieszam. w Vegas, to można przecie rozwód i ślub za jednym zamachem załatwić To nie jest takie proste. Mozna zrezygnowac ze slubu w ciagu 24 h. Po prostu idziesz do tej kaplicy, w ktorej go mialas i mowisz, zeby papierow nie wysylali do urzedu. Z rozwodem wszedzie taka sama procedura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie jutro tylko we wtorek. Dla mnie to cala wiecznosc... Małgoś - przywołuję CIę do porządku - pamiętaj o Las Vegas Nie nooooooo, do Las Vegas nie pojedziemy. Musielibysmy miec zgode polskiego sadu najpierw. Lidszu, masz racje. Tez sie tym pocieszam. w Vegas, to można przecie rozwód i ślub za jednym zamachem załatwić Ale to chyba obydwóch treba przywlec. Zbędne koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. bigamistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? Żle postawione kłeszczyn. Kogo bym chciała, kogo chcialaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts