malgos2 07.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? Żle postawione kłeszczyn. Kogo bym chciała, kogo chcialaaaaaa Oczywiscie jedyna sluszna odpowiedz brzmi: mojego ukochanego meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? Żle postawione kłeszczyn. Kogo bym chciała, kogo chcialaaaaaa Oczywiscie jedyna sluszna odpowiedz brzmi - mojego ukochanego meza. O, widzisz, oszczędzasz na kosztach, możesz zainwestować w sprzęt do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? raczej kogo ty byś chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? raczej kogo ty byś chciała Byłem pierwszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ale zawsze moge wziac drugi slub w Polsce. Ty nawet głośno tego nie mów Eeeeee, kto by mnie chcial? Obawiam się, że kilku by sie znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. nieee a jak tam ghosta, logowała się ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. Ja się rozejrzysz to zobaczysz Zlot to świetna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Zrobisz sobie potem listę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. Ja się rozejrzysz to zobaczysz Zlot to świetna okazja Przeciez tam same pary malzenskie i kobialki... Ghosta cos ostatnio zniknela, przestraszyla sie moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. ale czyje ? nasze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. ale czyje ? nasze ? Wasze znam. Tych zainteresowanych. A swoja droga matriarchat to dobry system byl. Przydalby mi sie drugi maz do sponsoringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. Ja się rozejrzysz to zobaczysz Zlot to świetna okazja Przeciez tam same pary malzenskie i kobialki... Ghosta cos ostatnio zniknela, przestraszyla sie moze. Musi dostała zawału - już daaawno nick zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. Ja się rozejrzysz to zobaczysz Zlot to świetna okazja Przeciez tam same pary malzenskie i kobialki... Ghosta cos ostatnio zniknela, przestraszyla sie moze. Musi dostała zawału - już daaawno nick zmieniła W kazdym razie ani jednego posta nie napisala biedaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.06.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Małgoś, co tam się u was porobiło?????? Zbigniew Ziobro - jedynka PiS w Małopolsce zdominował partyjna listę i jest niekwestionowanym zwycięzcą w tym regionie. Byłemu ministrowi w rządzie PiS udało się zebrać aż 327 tys. 575 głosów. Róża Thun, lokomotywa Platformy w Krakowie zdobyła poparcie rzędu 179 tys. 493 głosów. Straaaaszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dobra, dobra... Ja sie tam na boki nie rozgladam. Imiona i nazwiska poprosze. Ja się rozejrzysz to zobaczysz Zlot to świetna okazja Przeciez tam same pary malzenskie i kobialki... Ghosta cos ostatnio zniknela, przestraszyla sie moze. Musi dostała zawału - już daaawno nick zmieniła W kazdym razie ani jednego posta nie napisala biedaczka. boi się ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Małgoś, co tam się u was porobiło?????? Zbigniew Ziobro - jedynka PiS w Małopolsce zdominował partyjna listę i jest niekwestionowanym zwycięzcą w tym regionie. Byłemu ministrowi w rządzie PiS udało się zebrać aż 327 tys. 575 głosów. Róża Thun, lokomotywa Platformy w Krakowie zdobyła poparcie rzędu 179 tys. 493 głosów. Straaaaszne! Malgos, przyznawaj się tu szybciutko, na kogo głosowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Małgoś, co tam się u was porobiło?????? Zbigniew Ziobro - jedynka PiS w Małopolsce zdominował partyjna listę i jest niekwestionowanym zwycięzcą w tym regionie. Byłemu ministrowi w rządzie PiS udało się zebrać aż 327 tys. 575 głosów. Róża Thun, lokomotywa Platformy w Krakowie zdobyła poparcie rzędu 179 tys. 493 głosów. Straaaaszne! No k... mi to mowisz? Ostatnio tak bylo z Gowinem - to jeszcze rozumiem, bo Gowin cienki, ale teraz to jest przegiecie. Ciekawe, ile dostal w samym Krakowie. Lidszu, chcialam go skreslic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bałam się Ci to powiedź Małgoś ...Podobno już Kraków przeprasza za eurowybory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mam tylko nadzieje, ze to gorale tak dowalili i ze w samym Krakowie nie bedzie az tak zle, bo sie zalamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts