ghost34 08.06.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Duch Ci kupe robil pod nogi? o żesz ty dobranoc..jutro masz banie na 100%.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Duch Ci kupe robil pod nogi? o żesz ty dobranoc..jutro masz banie na 100%.. Dobrze, ze nie w banie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Duch Ci kupe robil pod nogi? o żesz ty dobranoc..jutro masz banie na 100%.. Dobrze, ze nie w banie. Zbaniujcie się i w moim imieniu. Ja dziś już się też... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 cześć Rasiulko wszystkie kluseczki wczoraj oddałaś ? Pitulam, bo wiem, że to jednak tęskno i żadna już się pod nogami nie kręci. A córcia jak się trzyma ? Przewni też tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Lepij????mami...nowy dsien nowe moshliwosci usmiechnij sie do mnie nioo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hejka Oj pusto pewnie bez piesków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rasiu, odczytałaś priva? Która godzina by Ci pasowała. Pasie i Nitka moga byc tak między 12 a 13. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rasiu, odczytałaś priva? Która godzina by Ci pasowała. Pasie i Nitka moga byc tak między 12 a 13. Może być? Przeczytałam, ale jeszcze nie wiem, bo jedna kluska do mnie wróciła... całe szczęście , bo trafiłaby do strasznie nieodpowiedniego domu... Nitu, z tego co wiem, to chyba też nie przyjedzie ze względu na Zoyę. Może się jakoś zmówię z Pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rasiu, gratuluje przeprowadzki!!! Sluze transportem http://www.autocult.com.au/img/gallery/nickop229.jpg Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rasiu, odczytałaś priva? Która godzina by Ci pasowała. Pasie i Nitka moga byc tak między 12 a 13. Może być? Przeczytałam, ale jeszcze nie wiem, bo jedna kluska do mnie wróciła... całe szczęście , bo trafiłaby do strasznie nieodpowiedniego domu... Nitu, z tego co wiem, to chyba też nie przyjedzie ze względu na Zoyę. Może się jakoś zmówię z Pasie. ja na króciutki wypadzik to mogę Mayeczka dwie godziny spoko zostanie sama.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rasiu, odczytałaś priva? Która godzina by Ci pasowała. Pasie i Nitka moga byc tak między 12 a 13. Może być? Przeczytałam, ale jeszcze nie wiem, bo jedna kluska do mnie wróciła... całe szczęście , bo trafiłaby do strasznie nieodpowiedniego domu... Nitu, z tego co wiem, to chyba też nie przyjedzie ze względu na Zoyę. Może się jakoś zmówię z Pasie. Nitu, jeszcze nie wie do końca. Nie wykluczone, że jednak przyjedzie. Rasiu na Ciebie też liczę. Jakby co weź kluskę ze sobą. Pasie pisze, że choć na chwilkę zawita, więc zmów się z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Rasiu, dobrze, że tak szybko okazało się, że ten dom jest jednak nieodpowiedni. Będziesz mieć teraz przynajmniej możliwość znalezienia kogoś, kto ją pokocha i będzie się nią opiekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 09.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pocztę przeczyta niech proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dobry wieczor, tu caly czas setka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pocztę przeczyta niech proszę... Grzesiu, już czytam. Dobry wieczor, tu caly czas setka? Jacy jesteście wspaniałomyślni! Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I jak tam kluska pozostala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I jak tam kluska pozostala? Kluska, czyli Nitka , bo dla odróżnienia miała fioletową nitkę zawiązaną na szyi, ma się już całkiem dobrze, bo umieściłam ją w domu moich rodziców, gdzie trafiła jej rudawsza siostrzyczka. ... do jutra... potem chyba trafi do mnie... , bo jak to Lidszu napisała wyżej... ktoś ją strasznie love, a ten ktoś, to ja i moja Młodsza... Tylko nadal nie wiem, co na to Filip. Hi, hi... od 88 postów stałam się Liderem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Filipa biore ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I jak tam kluska pozostala? Kluska, czyli Nitka , bo dla odróżnienia miała fioletową nitkę zawiązaną na szyi, ma się już całkiem dobrze, bo umieściłam ją w domu moich rodziców, gdzie trafiła jej rudawsza siostrzyczka. ... do jutra... potem chyba trafi do mnie... , bo jak to Lidszu napisała wyżej... ktoś ją strasznie love, a ten ktoś, to ja i moja Młodsza... Tylko nadal nie wiem, co na to Filip. Hi, hi... od 88 postów stałam się Liderem. Rasiulka Ty to jesteś nie Lider a pogotowie opiekuńcze dla zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts