rasia 06.01.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Darcia ja mam ten sam dylemat, czy na górę nie dać paneli na razie... tylko boję się, że ten na raz będzie potem dłuuugo trwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No takie żeby za drogie nie były Ale i tak będą dużo droższe od laminatowych za 30 zł Laminowane też niektóre ładne, ale Rasia ma rację, że to "na trochę" może trwać wieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No i jeszcze jeden problem... panele są innej grubości niż drewno... może potem wyjść różnica poziomów... łączenia z gresem... futryny drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Tak to jest jak sie za szybko czyta. Ahaha, ja cos zalapalam, ze u gory. Wszystko jedno i tak jestem ciekawa. I zapomnialam napisac, ze dachowka mi sie podoba i w ogole dom sie trzyma kupy. Za to, że kupy się trzyma to ogromnie dziękuję, bo na ciągłości całości mi bardzo zależy8) A pstrykniesz teraz zdjecie z awatarka musi byc piekny zimowy widok Zzzzimno strrasznie na pstrykanie zzza zzzzimno... Popstrykam jak mróz pójdzie sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kochana przyszłam się pożegnać, bo ide lulać... jutro po Joli zadzwonię i powiem co i jak.... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kochana przyszłam się pożegnać, bo ide lulać... jutro po Joli zadzwonię i powiem co i jak.... dobranoc pchły na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Miłego lulania Nituś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 >>>>>>>Miłego lulania Nituś<<<< Jak jutro się na przejażdżkę wybieracie to może się jakoś zmówimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jak jutro się na przejażdżkę wybieracie to może się jakoś zmówimy ? Konrad my niestety w drugą stronę, niż Ty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jak jutro się na przejażdżkę wybieracie to może się jakoś zmówimy ? Konrad my niestety w drugą stronę, niż Ty jesteś szkoda, nic to inną razą się może uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No to i ja zmykam pod kołderkę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No i jeszcze jeden problem... panele są innej grubości niż drewno... może potem wyjść różnica poziomów... łączenia z gresem... futryny drzwi... Rzeczywizda... Jakoś tak zafiksowana byłam że jak panele to kahrs i w domyśle było że jak laminat to takie same grube, ale ten domysł mi coś szwankuje No i z tym "na jakiś czas" to też fact... Więc laminat odpada (w sumie się cieszę w duchu ) a jak drewniane, to kahrs, bo podłogówka, a jak kahrs to co najmniej 200 z mkw, to tyle za jakieś tańsze drewno można dać, nie? Ehhh te 150mkw na górze Dobrze że dzieci jeszcze nie ma, to przynajmniej nic oprócz podłogi i farby na ściany nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dorcia, podłogówka w niczym nie przeszkadza. Zamierzam mieć jatobę ( albo merbau, nie Duchu ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ja wiem, że nie przeszkadza Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ja wiem, że nie przeszkadza Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę... To ja bym w takiej sytuacji dala wykladzine. Powaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A w ogóle to się zdecyduj w końcu bo ja się zastanawiam czy jatoba czy doussie czy cabreuva może i chciałabym obejrzeć Twoją jatobę No albo merbau A czemu się zastanawiasz? Jakie są za i przeciw jednego i drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ja wiem, że nie przeszkadza Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę... To ja bym w takiej sytuacji dala wykladzine. Powaga. Wykładziny organicznie nie ścierpiam, zresztą nie słyszałam o takich co mają 15mm grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ja wiem, że nie przeszkadza Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę... To ja bym w takiej sytuacji dala wykladzine. Powaga. Wykładziny organicznie nie ścierpiam, zresztą nie słyszałam o takich co mają 15mm grubości No rzeczywiscie, ciezko by bylo. Ja tez nie scierpiam, ale podobnie nie scierpiam paneli, a mniej z tym roboty i latwiej bez bolu sie pozbyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ja wiem, że nie przeszkadza Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę... NIe ma jak prowizorka :) Kiedyś pojechałam do znajomych. MIeli 2-poziomowe mieszkanie. Na dole pięknie, z gustem, fajne materiały. Weszłam na górę i w połowie schodów - już widzę - aleeeeeeee panele. Plastik. Obrzydliwość. Światło od dachowych pięknie podkreśla sztuczniznę. No to nie dla mnie... Fakt, że teraz ładniejsze rzeczy robią, ale z gów.na bata nie ukręcisz. Ja nie lubię jakiś materiał udaje inny materiał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A mnie to, ze panele udaja drewno zupelnie nie przeszkadza co do zasady. Przeszkadza mi to, ze sa plastikowe, brzydkie i elektryzuja sie niemilosiernie. Ich kolor czy jakistam rysunek na nich to juz sprawa wtorna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts