Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak to jest jak sie za szybko czyta. :lol: Ahaha, ja cos zalapalam, ze u gory. :D

Wszystko jedno i tak jestem ciekawa. :D

I zapomnialam napisac, ze dachowka mi sie podoba i w ogole dom sie trzyma kupy. :wink:

Za to, że kupy się trzyma to ogromnie dziękuję, bo na ciągłości całości mi bardzo zależy8) :D

A pstrykniesz teraz zdjecie z awatarka :D musi byc piekny zimowy widok :D

Zzzzimno strrasznie na pstrykanie zzza zzzzimno... Popstrykam jak mróz pójdzie sobie... :wink: :D

No i jeszcze jeden problem... panele są innej grubości niż drewno... może potem wyjść różnica poziomów... łączenia z gresem... futryny drzwi... :( :roll:

Rzeczywizda... Jakoś tak zafiksowana byłam że jak panele to kahrs i w domyśle było że jak laminat to takie same grube, ale ten domysł mi coś szwankuje :roll:

No i z tym "na jakiś czas" to też fact...

Więc laminat odpada (w sumie się cieszę w duchu :p ) a jak drewniane, to kahrs, bo podłogówka, a jak kahrs to co najmniej 200 z mkw, to tyle za jakieś tańsze drewno można dać, nie? Ehhh te 150mkw na górze :roll:

Dobrze że dzieci jeszcze nie ma, to przynajmniej nic oprócz podłogi i farby na ściany nie trzeba 8)

No ja wiem, że nie przeszkadza :)

Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę...

To ja bym w takiej sytuacji dala wykladzine. Powaga. :roll:

Wykładziny organicznie nie ścierpiam, zresztą nie słyszałam o takich co mają 15mm grubości :lol:

Tylko się zastanawiam czy nie położyć na górze paneli za 30 zł bo i tak nikt tam przez jakiś czas nie będzie mieszkał, a potem dać porządną podłogę...

To ja bym w takiej sytuacji dala wykladzine. Powaga. :roll:

Wykładziny organicznie nie ścierpiam, zresztą nie słyszałam o takich co mają 15mm grubości :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: No rzeczywiscie, ciezko by bylo. Ja tez nie scierpiam, ale podobnie nie scierpiam paneli, a mniej z tym roboty i latwiej bez bolu sie pozbyc. :wink:

NIe ma jak prowizorka :):)

Kiedyś pojechałam do znajomych. MIeli 2-poziomowe mieszkanie. Na dole pięknie, z gustem, fajne materiały. Weszłam na górę i w połowie schodów - już widzę - aleeeeeeee panele. Plastik. Obrzydliwość. Światło od dachowych pięknie podkreśla sztuczniznę. No to nie dla mnie...

Fakt, że teraz ładniejsze rzeczy robią, ale z gów.na bata nie ukręcisz.

Ja nie lubię jakiś materiał udaje inny materiał ...