MonikaC 10.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Hejka A kranik mi zmierzyła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Rasia - dziękuję za miły sobotni wieczór I cieszę się, że kluski znalazły domy I dobrze, że zostawiłaś tego małego zakapiorka dla siebie Super jest No i oczywiście grauuuuuuuuuuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gratuluje setki i przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gratulacje liderowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 same gratulacje dzisiaj , to ja też trzykrotnie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oooo LIDERKA GRATULKI Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia, a Ty sie szwedasz po innych watkach, a do siebie nie zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia, a Ty sie szwedasz po innych watkach, a do siebie nie zajrzysz? Bo się boję, że minie ta 100 strona... Chciałabym, żeby została taka jeszcze dłuugo, do mojej prawdziwej przeprowadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Hei hoooo! Raśka zostaw szczeniura Będziemy się nią zajmować zbiorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 12.06.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia masz jeden z piekniejszych domów jakie widziałam!Okna są wyniszczjąco piękne!!!Cuuuudnie!!! trzymam kciuki za szybką wykończeniówkę i przeprowadzkę(mam też w tym swój interes-kolejne inspirację ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia masz jeden z piekniejszych domów jakie widziałam!Okna są wyniszczjąco piękne!!!Cuuuudnie!!! trzymam kciuki za szybką wykończeniówkę i przeprowadzkę(mam też w tym swój interes-kolejne inspirację ) Pozdrawiam Cfana jucha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia masz jeden z piekniejszych domów jakie widziałam!Okna są wyniszczjąco piękne!!!Cuuuudnie!!! trzymam kciuki za szybką wykończeniówkę i przeprowadzkę(mam też w tym swój interes-kolejne inspirację ) Pozdrawiam Cfana jucha :) Abonament jakiś Raśka wystaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia masz jeden z piekniejszych domów jakie widziałam!Okna są wyniszczjąco piękne!!!Cuuuudnie!!! trzymam kciuki za szybką wykończeniówkę i przeprowadzkę(mam też w tym swój interes-kolejne inspirację ) Pozdrawiam Cfana jucha :) Abonament jakiś Raśka wystaw... Taszana ma śśśśśliczną stodołę z pięęęęknistymi, szarymi oknami i takimż dachem. Mniaaam! Miło mi Tasz, że wpadłaś z rewizytą. Hei hoooo! Raśka zostaw szczeniura Będziemy się nią zajmować zbiorowo Szczeniura zostawiona! Ogłaszam casting na imię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rasia masz jeden z piekniejszych domów jakie widziałam!Okna są wyniszczjąco piękne!!!Cuuuudnie!!! trzymam kciuki za szybką wykończeniówkę i przeprowadzkę(mam też w tym swój interes-kolejne inspirację ) Pozdrawiam Cfana jucha :) Abonament jakiś Raśka wystaw... Taszana ma śśśśśliczną stodołę z pięęęęknistymi, szarymi oknami i takimż dachem. Mniaaam! Miło mi Tasz, że wpadłaś z rewizytą. Hei hoooo! Raśka zostaw szczeniura Będziemy się nią zajmować zbiorowo Szczeniura zostawiona! Ogłaszam casting na imię! proponuję : Konopka żeby do Filipa pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Filip z Konopką razem pospołu zasiedli przed drzwiami oczekując z utęsknieniem Pańci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 12.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wytężyłam umysł i proszę moja oryginalna,wyszukana propozycja : Rasia jak przyjdzie mi płacić za podglądanie Twojego domku...trudno będę płacić bo WARTO ...nie bądzcie ciotki taki mądre bo pewnie też podglądcie to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ania, jak zwykle wszystkich wyprzedzasz na tym rowerku. Imię psiury powinno być jedno lub dwusylabowe ze względu na łatwość i szybkość przywołania i wydawania komend... Z Konopki można zrobić Kropkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wytężyłam umysł i proszę moja oryginalna,wyszukana propozycja : Rasia jak przyjdzie mi płacić za podglądanie Twojego domku...trudno będę płacić bo WARTO ...nie bądzcie ciotki taki mądre bo pewnie też podglądcie to cudo Propozycja godna zastanowienia... Podoba mi się! Taszko, tu się płaci uśmiechami. ... a potem wypitym winkiem na parapetówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 12.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 przyjmij proszę pierwszą ratę na picie też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ha! Rasia, To sobie 101 zalozylas....Dalmatynczyki moze? Ja tak przyziemnie, bo strasznie mi sie Twoj dom podoba...jakie wysokie (przynajmniej w lazience) masz sciany kolankowe? My mamy miec 60 cm w lazience i jakos nie potrafie sobie wyobrazic jak glaboko mozna wstawic wanne w takiej sytuacji.. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts