Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę nadrobiłam i widzę że Heca ustąpiła miejsca wątkowi o kuchni :wink: :lol: :lol: :lol:

a gospodyni gdzie :o :o :o maleństwo piastuje :wink: :D :D :D

Maleństwo tak rozrabia, że Zołza do niej pasuje jak ulał!!! :lol: :lol: :lol:

Właśnie zabija moją świeżo wypraną skarpetkę. :-?

Trochę nadrobiłam i widzę że Heca ustąpiła miejsca wątkowi o kuchni :wink: :lol: :lol: :lol:

a gospodyni gdzie :o :o :o maleństwo piastuje :wink: :D :D :D

Maleństwo tak rozrabia, że Zołza do niej pasuje jak ulał!!! :lol: :lol: :lol:

Właśnie zabija moją świeżo wypraną skarpetkę. :-?

moja mam na mnie wołała jak byłam mała - Zołzunia a teraz z racji podrośnięcia - Zołza fajnie to brzmi :wink: :lol: :lol: :lol:

Cze Rasia. Dzisiaj sikorki tak wariowaly, ze sie pic spokojnie piwa nie dalo. :) Kiedy je zobaczysz? :roll: :roll: :roll:

No teraz to nie prędko... :( Mam taki mały balast, chwilowo zwany Hecą. :wink: :D :D

http://img20.imageshack.us/img20/8514/hecaimg7596.pngHeca śpi 8)

http://img190.imageshack.us/img190/8823/hecaimg7600.pngHeca czaruje... 8) :D :D

http://img31.imageshack.us/img31/2041/hecaimg7606.pngA tu senne zbliżenie pierwszego stopnia... :D

jaka ona śliiiiicznaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

a to Ci Heca! Budzi te same uczucia co śpiące dzieciątko. Sliczna jest i ma charakterek

Oj, MA!!! Dzisiaj już powarkiwała na Filipa. :o :o :o Albo samobójczyni, albo tak mądra, że nawet ja za nią nie nadążam! :roll: :lol:

Zna sie na facetach. :lol: :lol: :lol:

I to jak! Nawet mojego zatwardziałego Księciunia już zbałamuciła! :lol: :lol: :lol:

a to Ci Heca! Budzi te same uczucia co śpiące dzieciątko. Sliczna jest i ma charakterek

Oj, MA!!! Dzisiaj już powarkiwała na Filipa. :o :o :o Albo samobójczyni, albo tak mądra, że nawet ja za nią nie nadążam! :roll: :lol:

Zna sie na facetach. :lol: :lol: :lol:

I to jak! Nawet mojego zatwardziałego Księciunia już zbałamuciła! :lol: :lol: :lol:

Oooo, to akurat proste na pewno bylo. A ja kcem pieska beagle'a... :roll: :roll: :roll: