anjamen 17.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 spij slodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 .... Duchaty to chyba najbardziej rozpieszczany facet na tym forum nie wuem czy mu tytułu nie trza by zmienić, hę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Co proponujesz? Bo o ten to ja wnioskowalam, a teraz cisnie mi sie kilka na usta, ale troszke sie obawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 rasia łazienki masz cudne, teraz te podłogi wyszły przecudnie. Nad czym teraz pracujecie? Zdecydowałaś się już na kuchnię? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No i Synka mi uśpiły... kochane... Witaj Tomciu! Teraz projektuję sobie ogrodzenie. Trochę też pracuję nad swoją osobistą łazienką no i kuchnia też cały czas mi się gdzieś z tyły głowy kolebie... Jutro Duszkowe spece zaolejują Młodej białą podłogę i ... w poniedziałek zjeżdżają do pierwsze meble!!! Właśnie do Młodej pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Co proponujesz? Bo o ten to ja wnioskowalam, a teraz cisnie mi sie kilka na usta, ale troszke sie obawiam... a czego się obawiasz???? wal śmiało.... nie wiem... pieszczoch forum.... forumowa maskotka no dawaj, dawaj : (Duch nas zatłucze, ale trudno, bez klawiature nie da rady, a do zlotu może mu przejdzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Co proponujesz? Bo o ten to ja wnioskowalam, a teraz cisnie mi sie kilka na usta, ale troszke sie obawiam... a czego się obawiasz???? wal śmiało.... nie wiem... pieszczoch forum.... forumowa maskotka no dawaj, dawaj : (Duch nas zatłucze, ale trudno, bez klawiature nie da rady, a do zlotu może mu przejdzie ) Ja sie wczesniej z nim zobacze. Pierdziele, nie ryzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Doberek Małgoś i Nitka to chyba cierpią na bezsenność Rasia czy Ty pod swój taras betonik jakiś wylewałaś, bo my chcemy drewniany, i nie wiem czy jakiś mały fundamencik mają chłopaki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Rasiu Ooo kurde posty o 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Oj dziewczyny faktycznie coś na bezsenność cierpiały. Chyba Duch by się im jakiś przydał dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 witam się zła jestem, bo mi słonko dziewczyny zabrały do stolicy oddajcie je proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 witam się zła jestem, bo mi słonko dziewczyny zabrały do stolicy oddajcie je proszę Wiesz Liduś ja cie bardzo lubię ale słońca never nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Doberek Małgoś i Nitka to chyba cierpią na bezsenność Rasia czy Ty pod swój taras betonik jakiś wylewałaś, bo my chcemy drewniany, i nie wiem czy jakiś mały fundamencik mają chłopaki robić Mam fundamencik, w fundamenciku kotwy, a na to kantówki, do których przykręca się dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień doberek wszystkim! Lecę na budowę, chłopaki Ducha jadą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień doberek wszystkim! Lecę na budowę, chłopaki Ducha jadą!!! Tarasik będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień doberek wszystkim! Lecę na budowę, chłopaki Ducha jadą!!! Tarasik będzie???? Niestety... jeszcze nie... Ale podłoga Młodej zaolejowana do końca, a w poniedziałek mebelki Młodej przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hej Rasia To młoda będzie się już mogła w poniedziałek przeprowadzać, co ? Sama w domu, pewnie by się ucieszyła Aha, oddawaj słońce paskudo Tak je chciałaś i mi je w końcu zabrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hej Rasia To młoda będzie się już mogła w poniedziałek przeprowadzać, co ? Sama w domu, pewnie by się ucieszyła Aha, oddawaj słońce paskudo Tak je chciałaś i mi je w końcu zabrałaś No dooobraa... oddam, mi teraz nie potrzebne... do poniedziałku Ci pożyczę. http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/5b2d1b69c4db4745453bc61fe03ff4d6_web.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hej Rasia To młoda będzie się już mogła w poniedziałek przeprowadzać, co ? Sama w domu, pewnie by się ucieszyła Aha, oddawaj słońce paskudo Tak je chciałaś i mi je w końcu zabrałaś No dooobraa... oddam, mi teraz nie potrzebne... do poniedziałku Ci pożyczę. http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/5b2d1b69c4db4745453bc61fe03ff4d6_web.gif a dziękuję, dziękuję dobra kobieto słoneczko do nas dotarło i bardzo się z tego cieszę całusy zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.06.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A w telewizorze mówią, że idzie weekend a wraz z nim wietrzyska i burze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts