Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i Synka mi uśpiły... kochane... 8) 8) 8)

Witaj Tomciu! Teraz projektuję sobie ogrodzenie. :roll: 8) Trochę też pracuję nad swoją osobistą łazienką no i kuchnia też cały czas mi się gdzieś z tyły głowy kolebie... :roll: :roll: :roll:

Jutro Duszkowe spece zaolejują Młodej białą podłogę i ... w poniedziałek zjeżdżają do pierwsze meble!!! :lol: :lol: :lol: Właśnie do Młodej pokoju. :D

Co proponujesz? Bo o ten to ja wnioskowalam, a teraz cisnie mi sie kilka na usta, ale troszke sie obawiam... :roll: :roll: :roll:

a czego się obawiasz???? wal śmiało.... :p

nie wiem... pieszczoch forum.... forumowa maskotka :p no dawaj, dawaj :

(Duch nas zatłucze, ale trudno, bez klawiature nie da rady, a do zlotu może mu przejdzie :p )

Co proponujesz? Bo o ten to ja wnioskowalam, a teraz cisnie mi sie kilka na usta, ale troszke sie obawiam... :roll: :roll: :roll:

a czego się obawiasz???? wal śmiało.... :p

nie wiem... pieszczoch forum.... forumowa maskotka :p no dawaj, dawaj :

(Duch nas zatłucze, ale trudno, bez klawiature nie da rady, a do zlotu może mu przejdzie :p )

Ja sie wczesniej z nim zobacze. Pierdziele, nie ryzykuje. :lol: :lol: :lol:

Doberek :p

Małgoś i Nitka to chyba cierpią na bezsenność :D

Rasia czy Ty pod swój taras betonik jakiś wylewałaś, bo my chcemy drewniany, i nie wiem czy jakiś mały fundamencik mają chłopaki robić :roll:

Mam fundamencik, w fundamenciku kotwy, a na to kantówki, do których przykręca się dechy. :D

Hej Rasia :D

To młoda będzie się już mogła w poniedziałek przeprowadzać, co ? :wink: :lol: Sama w domu, pewnie by się ucieszyła :wink: :lol: :lol:

Aha, oddawaj słońce paskudo :wink: Tak je chciałaś i mi je w końcu zabrałaś :( :wink:

No dooobraa... oddam, mi teraz nie potrzebne... do poniedziałku Ci pożyczę. :wink:

http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/5b2d1b69c4db4745453bc61fe03ff4d6_web.gif

Hej Rasia :D

To młoda będzie się już mogła w poniedziałek przeprowadzać, co ? :wink: :lol: Sama w domu, pewnie by się ucieszyła :wink: :lol: :lol:

Aha, oddawaj słońce paskudo :wink: Tak je chciałaś i mi je w końcu zabrałaś :( :wink:

No dooobraa... oddam, mi teraz nie potrzebne... do poniedziałku Ci pożyczę. :wink:

http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/5b2d1b69c4db4745453bc61fe03ff4d6_web.gif

a dziękuję, dziękuję dobra kobieto :D :D :D

słoneczko do nas dotarło i bardzo się z tego cieszę :D

całusy zostawiam :D