sure 18.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 co za odmiana, tak jakby wietrzysk i burz dawno nie było... świetnie, że udało mi się choć częśc elewacji zrobić! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... się witam... przeprowadzki poniedziałkowej strasznie zazdraszczam Dziś nasza Zoy apierwszy raz na spacer poszła na smyczy - do piwnicy :P po własne jedzonko na początku się plątała, ale w sumie ładnie chodzi... tylko się ciut boi... i plącze się raz z prawej, raz z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ... się witam... przeprowadzki poniedziałkowej strasznie zazdraszczam Dziś nasza Zoy apierwszy raz na spacer poszła na smyczy - do piwnicy :P po własne jedzonko na początku się plątała, ale w sumie ładnie chodzi... tylko się ciut boi... i plącze się raz z prawej, raz z lewej strony Nooo Brawooo!!! Nituś, moja Nitka to już codziennie jest na działce i tak szaleje, że po powrocie śpi jak zabita. Na swoją trawkę też już Zoykę możesz zacząć wozić, tylko nie na ogólnodostępne trawniki. Zaraz zdjęcia zgram i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 co za odmiana, tak jakby wietrzysk i burz dawno nie było... świetnie, że udało mi się choć częśc elewacji zrobić! pozdrawiam, A którą część? Cześć Sure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czekam na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 co za odmiana, tak jakby wietrzysk i burz dawno nie było... świetnie, że udało mi się choć częśc elewacji zrobić! pozdrawiam, A którą część? Cześć Sure. Północną i zachodnia. Miala być jeszcze południowa do końca, ale czekamy na drzwi wejściowe... ...mam nadzieję, że nie wyjdą czerwone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Oto Nitka. http://img526.imageshack.us/img526/8793/img7636.png Jak to było? Czyste albo szczęśliwe? http://img35.imageshack.us/img35/6735/img7654.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A gdzie ona ten lebek wkladala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A gdzie ona ten lebek wkladala? Ty się zapytaj - gdzie nie wkładała? Najpierw weszła pod Filipa, gdy go myłam szlauchem, potem wlazła z nim pod tymczasowe deski ba tarasie i kopała jamę, a potem to już była wszędzie, bo łazi za Filipem jak kaczątko za mamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czyli Filip rozmiekczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Doberek Małgoś i Nitka to chyba cierpią na bezsenność Rasia czy Ty pod swój taras betonik jakiś wylewałaś, bo my chcemy drewniany, i nie wiem czy jakiś mały fundamencik mają chłopaki robić Mam fundamencik, w fundamenciku kotwy, a na to kantówki, do których przykręca się dechy. dzięki, no to dobrze kombinowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nitka, sama słodycz widać, że działeczka jej się podoba i już rozmiękczyła męskie Filopowe serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 rasia bajeczne te maki! Nitka słodka, nawet z tym umurusanym łepkiem Czy temat parapetów już przerabiałaś? Na coś się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 rasia bajeczne te maki! Nitka słodka, nawet z tym umurusanym łepkiem Czy temat parapetów już przerabiałaś? Na coś się zdecydowałaś? Wewnętrznych, czy zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 wewnętrznych Nie. Bo mam w sumie trzy... jeden w garażu, to na razie olewam, drugi w kuchni, to dostosuję do projektu całej kuchni, a trzeci przy wąskim fixie przy salonie, to Duszek zrobi mi z tej samej dechy, co schodek do salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wczoraj oglądałam, na ile się dało Twoje okna i tak mi się wydawało, że albo masz dachowe albo do saaaaamej ziemi. rasia, jeden problem mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ta Nitka to masakryczna jest normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ta Nitka to masakryczna jest normalnie Jutro w samo południe się widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ta Nitka to masakryczna jest normalnie Jutro w samo południe się widzimy? Jasne, Maleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts