Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... się witam... :)

przeprowadzki poniedziałkowej strasznie zazdraszczam :)

Dziś nasza Zoy apierwszy raz na spacer poszła na smyczy - do piwnicy :p :P po własne jedzonko :)

na początku się plątała, ale w sumie ładnie chodzi... tylko się ciut boi... i plącze się raz z prawej, raz z lewej strony :)

... się witam... :)

przeprowadzki poniedziałkowej strasznie zazdraszczam :)

Dziś nasza Zoy apierwszy raz na spacer poszła na smyczy - do piwnicy :p :P po własne jedzonko :)

na początku się plątała, ale w sumie ładnie chodzi... tylko się ciut boi... i plącze się raz z prawej, raz z lewej strony :)

Nooo Brawooo!!! :D Nituś, moja Nitka :wink: 8) to już codziennie jest na działce i tak szaleje, że po powrocie śpi jak zabita. :D Na swoją trawkę też już Zoykę możesz zacząć wozić, tylko nie na ogólnodostępne trawniki. Zaraz zdjęcia zgram i wrzucę. :D

co za odmiana, tak jakby wietrzysk i burz dawno nie było... :(

świetnie, że udało mi się choć częśc elewacji zrobić!

pozdrawiam,

A którą część? :roll: :wink: :D Cześć Sure. :D

Północną i zachodnia. Miala być jeszcze południowa do końca, ale czekamy na drzwi wejściowe...

...mam nadzieję, że nie wyjdą czerwone! :roll:

A gdzie ona ten lebek wkladala? :) :)

Ty się zapytaj - gdzie nie wkładała? :roll: :lol: :lol:

Najpierw weszła pod Filipa, gdy go myłam szlauchem, potem wlazła z nim pod tymczasowe deski ba tarasie i kopała jamę, a potem to już była wszędzie, bo łazi za Filipem jak kaczątko za mamą. :lol: :lol: :lol:

Doberek :p

Małgoś i Nitka to chyba cierpią na bezsenność :D

Rasia czy Ty pod swój taras betonik jakiś wylewałaś, bo my chcemy drewniany, i nie wiem czy jakiś mały fundamencik mają chłopaki robić :roll:

Mam fundamencik, w fundamenciku kotwy, a na to kantówki, do których przykręca się dechy. :D

dzięki, no to dobrze kombinowaliśmy :D

:oops: :wink: wewnętrznych

Nie. :oops: Bo mam w sumie trzy... jeden w garażu, to na razie olewam, drugi w kuchni, to dostosuję do projektu całej kuchni, a trzeci przy wąskim fixie przy salonie, to Duszek zrobi mi z tej samej dechy, co schodek do salonu... :oops: :D