Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

No właśnie, to elektryzezowanie :roll:

Nieeee no nie ma co - że panelu plastikowego 15mm nie kupię żeby potem wymienić na drewienko to już właściwie przesądza sprawę. Elektyzowanie, obrzydliwość i uciążliwość a także nierealność późniejszego rozprowizorkowania to tylko dodatkowe argumenty :)

Dzięki Rasiu za pomoc w dylematach górnowykładzinowych na Twoim wątku :wink:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie, to elektryzezowanie :roll:

Nieeee no nie ma co - że panelu plastikowego 15mm nie kupię żeby potem wymienić na drewienko to już właściwie przesądza sprawę. Elektyzowanie, obrzydliwość i uciążliwość a także nierealność późniejszego rozprowizorkowania to tylko dodatkowe argumenty :)

Dzięki Rasiu za pomoc w dylematach górnowykładzinowych na Twoim wątku :wink:

No i mi też się trochę wyprostowało w głowie, ale żeby tak do końca, to nie, nie, nie ma tak dobrze :D

Dzień dobry ranne ptaszki! :lol: i nocne marki :wink:

Jak jutro się na przejażdżkę wybieracie to może się jakoś zmówimy ?

:wink:

Konrad my niestety w drugą stronę, niż Ty jesteś :(

szkoda, nic to inną razą się może uda

:cry:

Rasia kurde, bo ja się zgubiłam.... myśmy sie umówiły na czwartek na jutro, nie? Bo ja dziś dzwonie do Nefci by kawe szykowała, a ona mnie uświadamia że mnie się dni popierdzieliły.... więc my jakos jutro z rana, nie?

Cześć Rasia !!!

Przed Świętami nie było czasu (poza życzeniami) zajrzeć do Twojego Fotodziennika ... no to teraz się wbijam .

Na początku się trochę pogubiłem, bo wydawało mi się, że podczas "Dandi in Action" spotkaliśmy się przed Twoim domem ...

.... a potem czytam Twój dziennik ... a tu budowa rozpoczęta jakoś 18 grudnia 2008 ... i las wycinają..... :D :D :D

No ale tępym gwoździem nie jestem, więc doszedłem szybko do siebie ... i się wyostrzyłem podczas czytania.

Podoba mi się i teren i dom. Tyle Ci powiem. A, to że zdjęcia fajne robisz to już inna bajka :D :D :D

Pozdrawiam.

Jeszcze nie raz się tutaj "wbiję". :D

Ja wczoraj zaproponowałam środę, bo w czwartek muszę się spieszyć na korki z polskiego młodą zawieźć... ale wiem, że Ty dzisiaj miałaś i p. Jolę i kierbuda... to cicho siedzę... :wink: :D :D

a bo mi się dni popierdzieliły..... :oops: :oops:

ja jutro mam montaż alarmu jak się dzis okazalo, ale to o 14, więc potencjalnie z rana jestem free :lol: a Ty o ktorej jedziesz?

Ja wczoraj zaproponowałam środę, bo w czwartek muszę się spieszyć na korki z polskiego młodą zawieźć... ale wiem, że Ty dzisiaj miałaś i p. Jolę i kierbuda... to cicho siedzę... :wink: :D :D

ja jutro mam montaż alarmu jak się dzis okazalo, ale to o 14, więc potencjalnie z rana jestem free :lol: a Ty o ktorej jedziesz?

Nitu ja mogę od 10 albo jak Ci się nie spieszy, to przełóżmy to na przyszły tydzień... bo ja z płytkami nie mam jeszcze wielkiego ciśnienia :wink: :)

Cześć Rasia !!!

Przed Świętami nie było czasu (poza życzeniami) zajrzeć do Twojego Fotodziennika ... no to teraz się wbijam .

Na początku się trochę pogubiłem, bo wydawało mi się, że podczas "Dandi in Action" spotkaliśmy się przed Twoim domem ...

.... a potem czytam Twój dziennik ... a tu budowa rozpoczęta jakoś 18 grudnia 2008 ... i las wycinają..... :D :D :D

No ale tępym gwoździem nie jestem, więc doszedłem szybko do siebie ... i się wyostrzyłem podczas czytania.

Podoba mi się i teren i dom. Tyle Ci powiem. A, to że zdjęcia fajne robisz to już inna bajka :D :D :D

Pozdrawiam.

Jeszcze nie raz się tutaj "wbiję". :D

Witaj Gwozdku!!!

Cieszę się bardzo, że w moje ściany w nowym roku trafiłeś! :D :D :D

... bo jak Cię nie ma, to puste ziejące dziury w ścianach zostają... :wink: :D

Nitu ja mogę od 10 albo jak Ci się nie spieszy, to przełóżmy to na przyszły tydzień... bo ja z płytkami nie mam jeszcze wielkiego ciśnienia :wink: :)

to przełóżmy.... będzie spokojniej.... :wink: