DorciaIQ 07.01.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No właśnie, to elektryzezowanie Nieeee no nie ma co - że panelu plastikowego 15mm nie kupię żeby potem wymienić na drewienko to już właściwie przesądza sprawę. Elektyzowanie, obrzydliwość i uciążliwość a także nierealność późniejszego rozprowizorkowania to tylko dodatkowe argumenty Dzięki Rasiu za pomoc w dylematach górnowykładzinowych na Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No właśnie, to elektryzezowanie Nieeee no nie ma co - że panelu plastikowego 15mm nie kupię żeby potem wymienić na drewienko to już właściwie przesądza sprawę. Elektyzowanie, obrzydliwość i uciążliwość a także nierealność późniejszego rozprowizorkowania to tylko dodatkowe argumenty Dzięki Rasiu za pomoc w dylematach górnowykładzinowych na Twoim wątku No i mi też się trochę wyprostowało w głowie, ale żeby tak do końca, to nie, nie, nie ma tak dobrze Dzień dobry ranne ptaszki! i nocne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć dziewczynki , dopiero się obudziłam , moja córa jeszcze śpi , a mąż walczy o nasz projekt zjazdu.Przesunęliśmy bramę i dom i jak nam tego nie łykną to grrrr chyba sama tam pojadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jak jutro się na przejażdżkę wybieracie to może się jakoś zmówimy ? Konrad my niestety w drugą stronę, niż Ty jesteś szkoda, nic to inną razą się może uda Rasia kurde, bo ja się zgubiłam.... myśmy sie umówiły na czwartek na jutro, nie? Bo ja dziś dzwonie do Nefci by kawe szykowała, a ona mnie uświadamia że mnie się dni popierdzieliły.... więc my jakos jutro z rana, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja wczoraj zaproponowałam środę, bo w czwartek muszę się spieszyć na korki z polskiego młodą zawieźć... ale wiem, że Ty dzisiaj miałaś i p. Jolę i kierbuda... to cicho siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Uwielbiam szkło, ale Włosi, to już poszaleli http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2008/12/santambrogiomilano_1208_011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2008/12/santambrogiomilano_1208_05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć Rasia !!! Przed Świętami nie było czasu (poza życzeniami) zajrzeć do Twojego Fotodziennika ... no to teraz się wbijam . Na początku się trochę pogubiłem, bo wydawało mi się, że podczas "Dandi in Action" spotkaliśmy się przed Twoim domem ... .... a potem czytam Twój dziennik ... a tu budowa rozpoczęta jakoś 18 grudnia 2008 ... i las wycinają..... No ale tępym gwoździem nie jestem, więc doszedłem szybko do siebie ... i się wyostrzyłem podczas czytania. Podoba mi się i teren i dom. Tyle Ci powiem. A, to że zdjęcia fajne robisz to już inna bajka Pozdrawiam. Jeszcze nie raz się tutaj "wbiję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja wczoraj zaproponowałam środę, bo w czwartek muszę się spieszyć na korki z polskiego młodą zawieźć... ale wiem, że Ty dzisiaj miałaś i p. Jolę i kierbuda... to cicho siedzę... a bo mi się dni popierdzieliły..... ja jutro mam montaż alarmu jak się dzis okazalo, ale to o 14, więc potencjalnie z rana jestem free a Ty o ktorej jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja wczoraj zaproponowałam środę, bo w czwartek muszę się spieszyć na korki z polskiego młodą zawieźć... ale wiem, że Ty dzisiaj miałaś i p. Jolę i kierbuda... to cicho siedzę... a bo mi się dni popierdzieliły..... ja jutro mam montaż alarmu jak się dzis okazalo, ale to o 14, więc potencjalnie z rana jestem free a Ty o ktorej jedziesz? Nitu ja mogę od 10 albo jak Ci się nie spieszy, to przełóżmy to na przyszły tydzień... bo ja z płytkami nie mam jeszcze wielkiego ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć Rasia !!! Przed Świętami nie było czasu (poza życzeniami) zajrzeć do Twojego Fotodziennika ... no to teraz się wbijam . Na początku się trochę pogubiłem, bo wydawało mi się, że podczas "Dandi in Action" spotkaliśmy się przed Twoim domem ... .... a potem czytam Twój dziennik ... a tu budowa rozpoczęta jakoś 18 grudnia 2008 ... i las wycinają..... No ale tępym gwoździem nie jestem, więc doszedłem szybko do siebie ... i się wyostrzyłem podczas czytania. Podoba mi się i teren i dom. Tyle Ci powiem. A, to że zdjęcia fajne robisz to już inna bajka Pozdrawiam. Jeszcze nie raz się tutaj "wbiję". Witaj Gwozdku!!! Cieszę się bardzo, że w moje ściany w nowym roku trafiłeś! ... bo jak Cię nie ma, to puste ziejące dziury w ścianach zostają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja wczoraj zaproponowałam środę, bo w czwartek muszę się spieszyć na korki z polskiego młodą zawieźć... ale wiem, że Ty dzisiaj miałaś i p. Jolę i kierbuda... to cicho siedzę... a bo mi się dni popierdzieliły..... ja jutro mam montaż alarmu jak się dzis okazalo, ale to o 14, więc potencjalnie z rana jestem free a Ty o ktorej jedziesz? Nitu ja mogę od 10 albo jak Ci się nie spieszy, to przełóżmy to na przyszły tydzień... bo ja z płytkami nie mam jeszcze wielkiego ciśnienia to przełóżmy.... będzie spokojniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 to przełóżmy.... będzie spokojniej.... OK ... będę ...o przełożonej porze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień doberek Rasia - wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja też sie witam.... Co tam slychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witaj Maluszku w Nowym Roku! Witaj Nitu! Witajcie Wszyscy! Witam się i znikam... mam doła... muszę go przeskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nie martw się nic i nie bój żaby i mała nie pękaj - i tak masz zarąbisty dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Rasia - nie znikaj. Razem doła przeskoczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://img374.imageshack.us/img374/8161/21273235yi7.jpgaaaa, ale ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts