Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Witaj:)

urocze masz psiaki !!!

Przegladalam Twój dziennik, naprawde masz super pomysły:)

Widziałam u Ciebie taki płot jakby z wikliny??? możesz mi cos więcej napisac??? z czego jest i gdzie cos takiego kupiłas???

oraz prosze napisz czym zalałaś te kamyczki??

kamyczki to ...poprostu rewelacja:)

Witam cieplutko! 8) :D :D

Płot był przywieziony gdzieś z Mazur i jest chyba :roll: z leszczyny... Załatwiał go mój sąsiad, jeśli chcesz, to dopytam go o szczegóły. Kamyczki natomiast zalane mam żywicą... jaką, nie wiem :oops: , ale opakowanie mam na budowie. :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

podciągnę komenty na 1 stronę bo coś się zapadły.Byłem dzisiaj z wizytą u Rasi i kurcze po raz kolejny żałuje że coś mnie odwiodło od wybudowania domu wyglądającego nowocześnie.Bardzo mi się podobało.

Oj jak miło mi było Cię poznać i Panią Konradową. 8) Tylko Panicz z Morfeuszem zaszalał, po linowym szaleństwie :lol: i nie dał się poznać, niestety... :( I przepraszam, że tak w biegu i za szybko i bez kawki... :oops: :(

Cze Słońce :):)

Witaj Serducho! 8)

Nie gniewasz się jeszcze za bardzo na mnie za brak zwrotu żółtej maszynki odkurzynki? :roll: 8) :oops:

Chyba zwariowałaś - ja jej nie potrzebuję :) Trzymaj sobie ile chcesz - jak mi będzie potrzebna to Ci powiem :):)

Nie wygłupiaj się :)

mam kfilkiem byłas na budoffi olej wysechł??

Wysechł. Jest śmiesznie, bo świeci się miejscami, tak jak po moim malowaniu. :D

Jutro dojdą meble, we wtorek malowanie pokoju i już nie mogę doczekać się efektu końcowego!!! 8) :D :D

A co słychać u mojej dechy na schodek i parapet? :roll: 8)

A sam se przyjedź sprawdzić :)
8) kurna no ja bym moshe i kcial tam byc non stop ale nie moghem (dzien dobry nefcia)hehehe 11 odc widzialas polewka była niee :lol: :lol:

po zjezdzie w urzucie wpadne na dwa trzy dni z dechami kapami i calym osprzetem..co do stopnia polyskowosci to tak juz bedzie