ghost34 22.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cze mami kuba jush wyekspedioffany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cze mami kuba jush wyekspedioffany?? Jush! Jadę do Ikei po meble dla Igulca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam Byłem dzisiaj z wizytą u Rasi i kurcze po raz kolejny żałuje że coś mnie odwiodło od wybudowania domu wyglądającego nowocześnie.Bardzo mi się podobało. Ojjjnie ty jeden żałujesz, nie ty jeden. Cześć Rasiu! Kupiłam w sobotę odkurzacz na budowę i w niedzielę go oddałam bo ma średnicę rury mniejszą niż ten co mam w domu . Gipsik zassie ale gruzu nie da rady Trzeba poszukać innego. Nefka a ten twój gruzik i gipsik zasysa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ile chcesz monia przeznaczyc na ten odkurzacz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ile chcesz monia przeznaczyc na ten odkurzacz?? Muszę z małżem pogadać w tym temacie a ty nie łaź za mną po dziennikach bo mnie w domu przetrzymujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 nie łazę..hihi ..jeno tys szybsza nieco nic wiencchej..ja mam 3 starmixy bardzo ladnie sie spisuja a naprawde w tylek nieźle dostaja..przy pyle gruzie ..itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cześć Rasiula idę poczytać co się u ciebie dzieje czy dzisiaj przywożą mebelki do pokoju młodej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cześć Rasiula idę poczytać co się u ciebie dzieje czy dzisiaj przywożą mebelki do pokoju młodej ? Tak, tak! Mebelki przyjechały!!! Ale na zrazie w garażu stoją, bo nie było komu wnieść na górę... ale i tak nie byłoby po co, bo pokój jeszcze nie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cześć Rasia, na kontrole wpadłam, protokół podbity wiec spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a zdjecia beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ooo Duchulecęluknącte sprzęta Rasia - jakie te mebelki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jak pomaluję pokój i poustawiam mebelki wcześniej je poskręcawszy - cyknę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cze mami kuba jush wyekspedioffany?? Jush! Jadę do Ikei po meble dla Igulca! Czy ta Ikea, to taki super sklep czy nie....? Przecietny...drogi....trendy..tani....taki dla nowozencow, by szybko i tanio sie umeblowac....dziecku lozko kupic, bo za 3 lata i tak nowe potrzebne... Pytam, bo ostatnio cos chlapnelam i po mordzie dostalam.... wiec nie wiem.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cze mami kuba jush wyekspedioffany?? Jush! Jadę do Ikei po meble dla Igulca! Czy ta Ikea, to taki super sklep czy nie....? Przecietny...drogi....trendy..tani....taki dla nowozencow, by szybko i tanio sie umeblowac....dziecku lozko kupic, bo za 3 lata i tak nowe potrzebne... Pytam, bo ostatnio cos chlapnelam i po mordzie dostalam.... wiec nie wiem.... Maja jak chcesz szybko i tanio to własnie Ikea.... dla młodych małżeństw, nie koniecznie posiadających miliony.... choc fakt, że mają tam również fajne sofki ze skóry... i dużo pierdółek do domu, do garderoby, do kuchni.... w sumie fajny sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ...zapomniałam .. dzień dobry Rasia ale Ci fajnie..... nasza Zoyja przełamała lody z trawą http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/Sj9yveDBbkI/AAAAAAAABgg/7znhI6jaNFc/s512/IMG_0852.JPG i Maciusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cze mami kuba jush wyekspedioffany?? Jush! Jadę do Ikei po meble dla Igulca! Czy ta Ikea, to taki super sklep czy nie....? Przecietny...drogi....trendy..tani....taki dla nowozencow, by szybko i tanio sie umeblowac....dziecku lozko kupic, bo za 3 lata i tak nowe potrzebne... Pytam, bo ostatnio cos chlapnelam i po mordzie dostalam.... wiec nie wiem.... Maja Dla mnie Ikea, to taki meblowy supermarket, tyle że na poziomie. Bardziej jak Bomi czy Piotr i Paweł, a nie jak Carrefour Express Lubię ten supermarket ze wszystkich supermeczetów najbardziej i jest to jedyny sklep, gdzie mogę pójść w niedzielę z rodziną, kupić lampkę lub dywanik, zjeść coś dobrego acz nie wykwintnego i nie drogiego , napić się kawy, zapalić papieroska I obsługa na stałym, wysokim poziomie. Meble też trzymają formę, choć najlepsze w Ikei jest to, że można tam znaleźć i super tani mebel do wynajmowanego tymczasowo mieszkania i droższy, porządniejszy może ale wcale nie koniecznie ładniejszy... A mebelki do Młodej pokoju wylicytowałam na Allegro w świątecznej akcji dobroczynnej Ikei dla dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka. Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam na żywo, co kupiłam... Dźwigał je z magazynu do samochodu sam kierownik Ikea Targówek! To się nazywa OBSŁUGA!!! /pozdrawiam Pana Kierownika! / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ...zapomniałam .. dzień dobry Rasia ale Ci fajnie..... nasza Zoyja przełamała lody z trawą http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/Sj9yveDBbkI/AAAAAAAABgg/7znhI6jaNFc/s512/IMG_0852.JPG i Maciusiem Aleeee cuuuudna Zoyka!!! Trawę masz Nituś bezbłędną u siebie!!! Ten podmokły teren robi tej trawie rewelacyjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 serwer muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts