Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Byłem dzisiaj z wizytą u Rasi i kurcze po raz kolejny żałuje że coś mnie odwiodło od wybudowania domu wyglądającego nowocześnie.Bardzo mi się podobało.

Ojjjnie ty jeden żałujesz, nie ty jeden.

Cześć Rasiu!

Kupiłam w sobotę odkurzacz na budowę i w niedzielę go oddałam bo ma średnicę rury mniejszą niż ten co mam w domu :evil: . Gipsik zassie ale gruzu nie da rady :(

Trzeba poszukać innego.

Nefka a ten twój gruzik i gipsik zasysa????

Cześć Rasiula :D

idę poczytać co się u ciebie dzieje :D czy dzisiaj przywożą mebelki do pokoju młodej ?

Tak, tak! Mebelki przyjechały!!! :D Ale na zrazie w garażu stoją, bo nie było komu wnieść na górę... ale i tak nie byłoby po co, bo pokój jeszcze nie pomalowany. :roll: :lol:

cze mami kuba jush wyekspedioffany??

Jush! 8) :lol: :lol:

Jadę do Ikei po meble dla Igulca! :D :D :D

Czy ta Ikea, to taki super sklep czy nie....? Przecietny...drogi....trendy..tani....taki dla nowozencow, by szybko i tanio sie umeblowac....dziecku lozko kupic, bo za 3 lata i tak nowe potrzebne...

Pytam, bo ostatnio cos chlapnelam i po mordzie dostalam.... :roll: :roll: :roll:

wiec nie wiem.... :o

Maja

Czy ta Ikea, to taki super sklep czy nie....? Przecietny...drogi....trendy..tani....taki dla nowozencow, by szybko i tanio sie umeblowac....dziecku lozko kupic, bo za 3 lata i tak nowe potrzebne...

Pytam, bo ostatnio cos chlapnelam i po mordzie dostalam.... :roll: :roll: :roll:

Maja

jak chcesz szybko i tanio to własnie Ikea.... dla młodych małżeństw, nie koniecznie posiadających miliony....

choc fakt, że mają tam również fajne sofki ze skóry... i dużo pierdółek do domu, do garderoby, do kuchni.... w sumie fajny sklep :p

Maja

:lol: :lol: :lol: Dla mnie Ikea, to taki meblowy supermarket, tyle że na poziomie. Bardziej jak Bomi czy Piotr i Paweł, a nie jak Carrefour Express :-?

Lubię ten supermarket ze wszystkich supermeczetów najbardziej i jest to jedyny sklep, gdzie mogę pójść w niedzielę z rodziną, kupić lampkę lub dywanik, zjeść coś dobrego acz nie wykwintnego i nie drogiego , napić się kawy, zapalić papieroska :wink:

I obsługa na stałym, wysokim poziomie. Meble też trzymają formę, choć najlepsze w Ikei jest to, że można tam znaleźć i super tani mebel do wynajmowanego tymczasowo mieszkania i droższy, porządniejszy może ale wcale nie koniecznie ładniejszy...

A mebelki do Młodej pokoju wylicytowałam na Allegro w świątecznej akcji dobroczynnej Ikei dla dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka. 8) :D :D Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam na żywo, co kupiłam... :lol: :lol: :lol:

Dźwigał je z magazynu do samochodu sam kierownik Ikea Targówek! To się nazywa OBSŁUGA!!! :D :D :D /pozdrawiam Pana Kierownika! 8) /

...zapomniałam .. dzień dobry :)

Rasia ale Ci fajnie..... :)

nasza Zoyja przełamała lody z trawą :)

http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/Sj9yveDBbkI/AAAAAAAABgg/7znhI6jaNFc/s512/IMG_0852.JPG

i Maciusiem :p

Aleeee cuuuudna Zoyka!!! :D :D :D

Trawę masz Nituś bezbłędną u siebie!!! Ten podmokły teren robi tej trawie rewelacyjnie!!! :o 8) :D :D