Nefer 22.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dla mnie Ikea, to taki meblowy supermarket, tyle że na poziomie. Bardziej jak Bomi czy Piotr i Paweł, a nie jak Carrefour Express Lubię ten supermarket ze wszystkich supermeczetów najbardziej i jest to jedyny sklep, gdzie mogę pójść w niedzielę z rodziną, kupić lampkę lub dywanik, zjeść coś dobrego acz nie wykwintnego i nie drogiego , napić się kawy, zapalić papieroska I obsługa na stałym, wysokim poziomie. Meble też trzymają formę, choć najlepsze w Ikei jest to, że można tam znaleźć i super tani mebel do wynajmowanego tymczasowo mieszkania i droższy, porządniejszy może ale wcale nie koniecznie ładniejszy... A mebelki do Młodej pokoju wylicytowałam na Allegro w świątecznej akcji dobroczynnej Ikei dla dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka. Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam na żywo, co kupiłam... Dźwigał je z magazynu do samochodu sam kierownik Ikea Targówek! To się nazywa OBSŁUGA!!! /pozdrawiam Pana Kierownika! / Bomi i Piotr i Paweł to baaardzo wysoka półka - bo to Delikatesy, a nie super/hipermarket Raaassiaaaaa. A Carrefour Express to bardziej "convenience store" , ale na pewno nie HM :) Musze Ci szkolenie zrobić A Panu Kierownikowi dziękujemy - ma już we mnie Klientkę. Dla mnie Ikea to fajny sklep, bo jak coś tam kupię to nie żal porąbać siekierą po roku :) Doskonaz do meblowania mieszkania na wynajem :) Dobra, nie smęcę , bo sie pewnie z Ikea przeproszę niebawem - czasem są tam fajne rzeczy i fajne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 psowo ikeowo. Czołem Kawaleria. Dobra ikea nie jest zła.Rasia nie mogę się juz doczekać pokoju Igi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Rasia sprawdz skrzynke na wp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A ja myślałam, że jakieś foty pooglądam. Te meble mam na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 mam kfilkiem byłas na budoffi olej wysechł?? Wysechł. Jest śmiesznie, bo świeci się miejscami, tak jak po moim malowaniu. ..tak trochę odskoczę od tematu ikeowskiego - a dlaczego ten olej świeci się "miejscami"? Czy kazdy tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 myśle, ze swieci sie tam gdzie go nie wciągneło, ale co ja tam się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 mam kfilkiem byłas na budoffi olej wysechł?? Wysechł. Jest śmiesznie, bo świeci się miejscami, tak jak po moim malowaniu. ..tak trochę odskoczę od tematu ikeowskiego - a dlaczego ten olej świeci się "miejscami"? Czy kazdy tak ma? Nie każdy tak ma, bo normalny dąb olejowany jest normalny i się nie świeci, tylko jest aksamitny, ale ja w Młodej pokoju bieliłam i malowałam bejcą miejscami mocniej... więc i olej ma różną wsiąkliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a, to sama narozrabiałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dla mnie Ikea, to taki meblowy supermarket, tyle że na poziomie. Bardziej jak Bomi czy Piotr i Paweł, a nie jak Carrefour Express Lubię ten supermarket ze wszystkich supermeczetów najbardziej i jest to jedyny sklep, gdzie mogę pójść w niedzielę z rodziną, kupić lampkę lub dywanik, zjeść coś dobrego acz nie wykwintnego i nie drogiego , napić się kawy, zapalić papieroska I obsługa na stałym, wysokim poziomie. Meble też trzymają formę, choć najlepsze w Ikei jest to, że można tam znaleźć i super tani mebel do wynajmowanego tymczasowo mieszkania i droższy, porządniejszy może ale wcale nie koniecznie ładniejszy... A mebelki do Młodej pokoju wylicytowałam na Allegro w świątecznej akcji dobroczynnej Ikei dla dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka. Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam na żywo, co kupiłam... Dźwigał je z magazynu do samochodu sam kierownik Ikea Targówek! To się nazywa OBSŁUGA!!! /pozdrawiam Pana Kierownika! / Bomi i Piotr i Paweł to baaardzo wysoka półka - bo to Delikatesy, a nie super/hipermarket Raaassiaaaaa. A Carrefour Express to bardziej "convenience store" , ale na pewno nie HM :) Musze Ci szkolenie zrobić A Panu Kierownikowi dziękujemy - ma już we mnie Klientkę. Dla mnie Ikea to fajny sklep, bo jak coś tam kupię to nie żal porąbać siekierą po roku :) Doskonaz do meblowania mieszkania na wynajem :) Dobra, nie smęcę , bo sie pewnie z Ikea przeproszę niebawem - czasem są tam fajne rzeczy i fajne rozwiązania. Dzieki wielkie!!! Czyli dobrze myslalam....w zartach sobie powiedzialam, ze na super meble to nie bede wydawac...podjade taczka pod IKEA i umebluje caly dom...Wersal byc nie musi, bo to tylko na wakacje....powiedziano mi, ze na IKEA chce sie szarpnac...wiec ja tak sobie palnelam, ze to przeciez TESCO meblowe...no i po mordzie dostalam, ze mi sie juz w doopie poprzewracalo.... Kiedy tutaj tak jest traktowane...jestes na dorobku, na wynajem lub cos dla dzieci to do IKEA sie leci kupowac, jako meble szybko sie amortyzujace za przystepna cene...nawet bardzo... Wiec myslalam, ze cos nie tego...znowu odwalilam... Tak jak kiedys powiedzialam na ZARA, ze to hiszpanskie TESCO, no OK: Marks & Spencer to sie szwagierka obrazila....pozniej dopiero zauwazyla ze ceny te same...tylko jest roznica - znaczaca - w sile nabywczej pensji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a, to sama narozrabiałaś... Ano siama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dla mnie Ikea, to taki meblowy supermarket, tyle że na poziomie. Bardziej jak Bomi czy Piotr i Paweł, a nie jak Carrefour Express Lubię ten supermarket ze wszystkich supermeczetów najbardziej i jest to jedyny sklep, gdzie mogę pójść w niedzielę z rodziną, kupić lampkę lub dywanik, zjeść coś dobrego acz nie wykwintnego i nie drogiego , napić się kawy, zapalić papieroska I obsługa na stałym, wysokim poziomie. Meble też trzymają formę, choć najlepsze w Ikei jest to, że można tam znaleźć i super tani mebel do wynajmowanego tymczasowo mieszkania i droższy, porządniejszy może ale wcale nie koniecznie ładniejszy... A mebelki do Młodej pokoju wylicytowałam na Allegro w świątecznej akcji dobroczynnej Ikei dla dzieci z Rodzinnych Domów Dziecka. Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam na żywo, co kupiłam... Dźwigał je z magazynu do samochodu sam kierownik Ikea Targówek! To się nazywa OBSŁUGA!!! /pozdrawiam Pana Kierownika! / Bomi i Piotr i Paweł to baaardzo wysoka półka - bo to Delikatesy, a nie super/hipermarket Raaassiaaaaa. A Carrefour Express to bardziej "convenience store" , ale na pewno nie HM :) Musze Ci szkolenie zrobić A Panu Kierownikowi dziękujemy - ma już we mnie Klientkę. Dla mnie Ikea to fajny sklep, bo jak coś tam kupię to nie żal porąbać siekierą po roku :) Doskonaz do meblowania mieszkania na wynajem :) Dobra, nie smęcę , bo sie pewnie z Ikea przeproszę niebawem - czasem są tam fajne rzeczy i fajne rozwiązania. Dzieki wielkie!!! Czyli dobrze myslalam....w zartach sobie powiedzialam, ze na super meble to nie bede wydawac...podjade taczka pod IKEA i umebluje caly dom...Wersal byc nie musi, bo to tylko na wakacje....powiedziano mi, ze na IKEA chce sie szarpnac...wiec ja tak sobie palnelam, ze to przeciez TESCO meblowe...no i po mordzie dostalam, ze mi sie juz w doopie poprzewracalo.... Kiedy tutaj tak jest traktowane...jestes na dorobku, na wynajem lub cos dla dzieci to do IKEA sie leci kupowac, jako meble szybko sie amortyzujace za przystepna cene...nawet bardzo... Wiec myslalam, ze cos nie tego...znowu odwalilam... Tak jak kiedys powiedzialam na ZARA, ze to hiszpanskie TESCO, no OK: Marks & Spencer to sie szwagierka obrazila....pozniej dopiero zauwazyla ze ceny te same...tylko jest roznica - znaczaca - w sile nabywczej pensji... Ja lubię Ikee, tanie i proste bez zadumy nad "metkami", a najbardziej lubię Pana Kierownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Taaaaa , ten Pan Kierownik z targówkowej Ikei rzeczywiście sympatyczny i życzliwy człek. Bez najmniejszego problemu ściągnął mi z Ikei w Poznaniu trzy ostatnie fotele , bo w Warszawie już zabrakło. Tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 O, dobrosia wyjszła z niedziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Niedziura jest niebezpieczna bo wciąga. Się nam nadproża nadoknowe zaczęły lać. I zniknęło mi gdzieś 20 cm na jednej ściance .Jutro jadę na obdukcję i urządzę Majstrowi przesłuchanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Taaaaa , ten Pan Kierownik z targówkowej Ikei rzeczywiście sympatyczny i życzliwy człek. Bez najmniejszego problemu ściągnął mi z Ikei w Poznaniu trzy ostatnie fotele , bo w Warszawie już zabrakło. Tak lubię To w Ikei mozna cos sciagnac z innego sklepu? Jak to zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Taaaaa , ten Pan Kierownik z targówkowej Ikei rzeczywiście sympatyczny i życzliwy człek. Bez najmniejszego problemu ściągnął mi z Ikei w Poznaniu trzy ostatnie fotele , bo w Warszawie już zabrakło. Tak lubię To w Ikei mozna cos sciagnac z innego sklepu? Jak to zrobilas? Zrobiłam oczy kota ze Shreka i chłopina nie miał dokąd uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Taaaaa , ten Pan Kierownik z targówkowej Ikei rzeczywiście sympatyczny i życzliwy człek. Bez najmniejszego problemu ściągnął mi z Ikei w Poznaniu trzy ostatnie fotele , bo w Warszawie już zabrakło. Tak lubię To w Ikei mozna cos sciagnac z innego sklepu? Jak to zrobilas? Zrobiłam oczy kota ze Shreka i chłopina nie miał dokąd uciec Pokazesz mi na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a, to sama narozrabiałaś... Ano siama... ooo i potrafi sie przyznac publicznie.. dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Niedziura jest niebezpieczna bo wciąga. Się nam nadproża nadoknowe zaczęły lać. I zniknęło mi gdzieś 20 cm na jednej ściance .Jutro jadę na obdukcję i urządzę Majstrowi przesłuchanie o matko i córko jedzcie jedzcie i wyjaśniajcie sprawę Dobry słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pojechałabym i wczoraj ale z tego co wiem to się chłopcy mieli u Ciebie uwijać. Mam pewne podejrzenia skąd ta rozbieżność , ale i tak to wyjaśnię Trudno - będę musiała przemeblować ciut pokój Helenki i zamiast kupić szafę w Ikea to zrobić na wymiar. Widzę słońce za oknem , a w prognozie mi pokazuje burze i deszcze do końca tygodnia.....może się nie sprawdzi Buziaki zostawiam i się zwijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts