Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie, że Nefci się podoba łóżko, Małgosi fotel, a Maluszkowi sekretarzyk... :wink: :lol: :lol: Tylko szafa nie znalazła /oprócz Młodej :wink: / swojego amatora, a szafa proszę państwa jest ogromniasta, przepastna, ma regulowane drążki na ubrania i światełko, co się samo zapala jak się ją otworzy... 8) 8) 8) ... i takie szafy proszę państwa są dwie... tylko nie ma gdzie drugiej upchnąć, pomijając taki szczegół, że nie ma komu jej wnieść na górę... :roll: :-?

Maluszku, dziurawa ściana będzie przeszklona... w przyszłości... :roll: ...mam nadzieję... :wink:

O dżizas Rasia :o nie niemożliwe jest. Moja starsza laska dokładnie taki sam pokoik sobie zaplanowała. :) Dąb bielony już ma, do tego chce białe meble, łóżko z gałkami, niebieskie ściany.... :o :lol: :)

Ze mnie to niezła cipka jest. Byłam w zeszłą sobotę w Ikea i powiedziałam starszej, że nie ma dla niej tam mebli. :roll: :roll: :roll:

Ale ja byłam w Jankach. Możliwe, że tam jest inny asortyment niz na Targówku? :roll:

Pokój córci zapowiada się wspaniale !!!

Sama planuję podobne białe meble z Ikea - narożną szafę PAX - połączenie lustra i białego frontu, tę samą lampkę, musze obić stary fotel na biało,krzesło, biureczko itp :oops:

Tylko u mnie to będzie pokój-niespodzianka na 3 urodzinki :wink: :lol: no i ja uderzam w różowe dodatki :oops:

A mnie do tej szafy upchniesz, bo mi się bardzo podoba :D

Pokój wygląda pięknie :D :D Ja też chcę dziewczynom do pokoi kupić białe mebelki z Ikei. Co prawda szafy raczej nie będzie, bo mają garderoby, ale chciałabym jakąś taką szafę z półeczkami i na dole z zamykanymi szafeczkami, aby mogły sobie tam powrzucać pierdoły, żeby nie walały się na wierzchu.

Łóżko też jest zarąbiste i lampka również :D

http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif

Pięęęęękny. Łóżko, sekretarzyk, fotel i nawet dywanik cuuuudo.

Ja teżsię chcętnie oddam w adopcyjne ręce Matki Rasi :)

Witanko! :D :D :D

Dzisiaj ciąg dalszy rozpakowywania Ikeowych niespodzianek... 8)

W wiklinowych skrzyniach, które mają pójść pod łóżko znalazłyśmy: biały szlafrok, dres w kolorze kości słoniowej /akurat na Młodą :o /, dwa kinkiety w komplecie do lampy i jedną lampkę stojącą na biurko/ma niestety połamany klosz :( / pięć książek po szwedzku w niebieskich okładkach :o :o :o , notesik, 30 wieszaków i tyle samo pokrowców na ubrania, 12 różnych poduch i poduszek w parzyście dobranych białych lub biało-niebieskich pokrowcach, 4 białe puszyste pledy, jeden niebieski, 2 komplety pościeli i poszew biało niebieskich, 2 skórki owcze, tacę do jedzenia w łóżku, filiżankę z podstawką, talerzyk, dzbanek na wodę, sok czy mleko, jajecznik... wszystko białe...biały wazonik ze sztucznym bukietem niebieskich kwiatów, biało-szklany świecznik do zawieszenia na ścianie... ło matko i córko...!!!

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Jest jeszcze metalowy drążek na firanki i zasłony, oraz białe firanki i ciężkie niebieskie zasłony... ale tego już nie ma jak upchnąć w tym pokoju, bo nie ma normalnych pionowych okien...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rasiu a to jakaś akcja promocyjna była czy co??? :lol: :lol:

To była aukcja dobroczynna zorganizowana przez Ikeę na rzecz Rodzinnych Domów Dziecka jakieś pare miesięcy temu ... wzięłam w niej udział i wylicytowałam cały jeden "szklany domek" z dziesięciu, które były podobno rozstawione gdzieś w centrum Wawy, ale ja tych domków nie widziałam w realu, tylko zdjęcia na Allegro... 8) :lol: :lol: