malgos2 24.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale super fotelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale super fotelik. Ty się nie nabijaj słoneczko z mojego/młodej fotelika, bo to tylko wystawka do zdjęć była, a jutro malowanko-poprawianko, to po co materac czy fotelik mają się zasyfić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ha, moja młoda tez ma takie samo łózko, bardzo fajne jest, jeden z lepszych zakupów w IKEI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ha, moja młoda tez ma takie samo łózko, bardzo fajne jest, jeden z lepszych zakupów w IKEI. Powiem Młodej, to się ucieszy, Ona jeszcze tego wszystkiego nie widziała... ale ciiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ŁÓŻKO SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale super fotelik. Ty się nie nabijaj słoneczko z mojego/młodej fotelika, bo to tylko wystawka do zdjęć była, a jutro malowanko-poprawianko, to po co materac czy fotelik mają się zasyfić... Sie w ogole nie nabijam. Podoba mi sie. To tez IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No nie, laska, to masz umeblowany pokój, 105 stronę w komentach i co? No się pytam, co masz nam do powiedzenia, ha? A swoją drogą to właśnie ci się ostatecznie udomawia przestrzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasia - co tam będzie jeszcze domalowywane? Mebelki fajne Ten sekretarzyk jest super:D A co będzie za fotelem? Bo tam jest dziurawa ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Fajnie, że Nefci się podoba łóżko, Małgosi fotel, a Maluszkowi sekretarzyk... Tylko szafa nie znalazła /oprócz Młodej / swojego amatora, a szafa proszę państwa jest ogromniasta, przepastna, ma regulowane drążki na ubrania i światełko, co się samo zapala jak się ją otworzy... ... i takie szafy proszę państwa są dwie... tylko nie ma gdzie drugiej upchnąć, pomijając taki szczegół, że nie ma komu jej wnieść na górę... Maluszku, dziurawa ściana będzie przeszklona... w przyszłości... ...mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cze Rasia, do soboty albo moze i piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 O dżizas Rasia nie niemożliwe jest. Moja starsza laska dokładnie taki sam pokoik sobie zaplanowała. Dąb bielony już ma, do tego chce białe meble, łóżko z gałkami, niebieskie ściany.... Ze mnie to niezła cipka jest. Byłam w zeszłą sobotę w Ikea i powiedziałam starszej, że nie ma dla niej tam mebli. Ale ja byłam w Jankach. Możliwe, że tam jest inny asortyment niz na Targówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 hej Rasiu, ale Ci dobrze, ze masz juz ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Pokój córci zapowiada się wspaniale !!! Sama planuję podobne białe meble z Ikea - narożną szafę PAX - połączenie lustra i białego frontu, tę samą lampkę, musze obić stary fotel na biało,krzesło, biureczko itp Tylko u mnie to będzie pokój-niespodzianka na 3 urodzinki no i ja uderzam w różowe dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasiu mozesz mnie adoptowac, skoro masz juz Ducha wez mnie tez do tego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A mnie do tej szafy upchniesz, bo mi się bardzo podoba Pokój wygląda pięknie Ja też chcę dziewczynom do pokoi kupić białe mebelki z Ikei. Co prawda szafy raczej nie będzie, bo mają garderoby, ale chciałabym jakąś taką szafę z półeczkami i na dole z zamykanymi szafeczkami, aby mogły sobie tam powrzucać pierdoły, żeby nie walały się na wierzchu. Łóżko też jest zarąbiste i lampka również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif Pięęęęękny. Łóżko, sekretarzyk, fotel i nawet dywanik cuuuudo. Ja teżsię chcętnie oddam w adopcyjne ręce Matki Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witanko! Dzisiaj ciąg dalszy rozpakowywania Ikeowych niespodzianek... W wiklinowych skrzyniach, które mają pójść pod łóżko znalazłyśmy: biały szlafrok, dres w kolorze kości słoniowej /akurat na Młodą /, dwa kinkiety w komplecie do lampy i jedną lampkę stojącą na biurko/ma niestety połamany klosz / pięć książek po szwedzku w niebieskich okładkach , notesik, 30 wieszaków i tyle samo pokrowców na ubrania, 12 różnych poduch i poduszek w parzyście dobranych białych lub biało-niebieskich pokrowcach, 4 białe puszyste pledy, jeden niebieski, 2 komplety pościeli i poszew biało niebieskich, 2 skórki owcze, tacę do jedzenia w łóżku, filiżankę z podstawką, talerzyk, dzbanek na wodę, sok czy mleko, jajecznik... wszystko białe...biały wazonik ze sztucznym bukietem niebieskich kwiatów, biało-szklany świecznik do zawieszenia na ścianie... ło matko i córko...!!! Jest jeszcze metalowy drążek na firanki i zasłony, oraz białe firanki i ciężkie niebieskie zasłony... ale tego już nie ma jak upchnąć w tym pokoju, bo nie ma normalnych pionowych okien... :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasiu a to jakaś akcja promocyjna była czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasiu a to jakaś akcja promocyjna była czy co??? To była aukcja dobroczynna zorganizowana przez Ikeę na rzecz Rodzinnych Domów Dziecka jakieś pare miesięcy temu ... wzięłam w niej udział i wylicytowałam cały jeden "szklany domek" z dziesięciu, które były podobno rozstawione gdzieś w centrum Wawy, ale ja tych domków nie widziałam w realu, tylko zdjęcia na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 hi hi to nieźle Masz je teraz w domu Dobra jadę po małolata do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts