mayadaski 25.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Rasiu - super pokoj dla Krolewny Sniezki!!! Niezly pomysl z ta IKEA Te niebieskie zaslony....co z nimi zrobisz? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Rasiu - super pokoj dla Krolewny Sniezki!!! Niezly pomysl z ta IKEA Te niebieskie zaslony....co z nimi zrobisz? Maja Z zasłonami... ... nie mam pojęcia... Wygrzej się Mayu i za mnie, bo ja w tym roku nie będę miała kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wygrzeje, wygrzeje... Stwierdzilismy, ze to nasza ostatnia okazja powloczyc sie po Europie. Za rok moze nasz dom na Kaszubach bedzie skonczony na wakacje, wiec nie bedzie wypadalo jechac gdzie indziej tylko na Kaszuby i wlasne brudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wygrzeje, wygrzeje... Stwierdzilismy, ze to nasza ostatnia okazja powloczyc sie po Europie. Za rok moze nasz dom na Kaszubach bedzie skonczony na wakacje, wiec nie bedzie wypadalo jechac gdzie indziej tylko na Kaszuby i wlasne brudzic Mając taaaki dom nad taaakim jeziorem nigdzie bym się nie ruszała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 O dżizas Rasia nie niemożliwe jest. Moja starsza laska dokładnie taki sam pokoik sobie zaplanowała. Dąb bielony już ma, do tego chce białe meble, łóżko z gałkami, niebieskie ściany.... Ze mnie to niezła cipka jest. Byłam w zeszłą sobotę w Ikea i powiedziałam starszej, że nie ma dla niej tam mebli. Ale ja byłam w Jankach. Możliwe, że tam jest inny asortyment niz na Targówku? Na Targówku jest przede wszystkim niesamowity i cholernie przystojny Pan Kierownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasiu mozesz mnie adoptowac, skoro masz juz Ducha wez mnie tez do tego pokoju A mnie do tej szafy upchniesz, bo mi się bardzo podoba Pokój wygląda pięknie Ja też chcę dziewczynom do pokoi kupić białe mebelki z Ikei. Co prawda szafy raczej nie będzie, bo mają garderoby, ale chciałabym jakąś taką szafę z półeczkami i na dole z zamykanymi szafeczkami, aby mogły sobie tam powrzucać pierdoły, żeby nie walały się na wierzchu. Łóżko też jest zarąbiste i lampka również http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c035.gif Pięęęęękny. Łóżko, sekretarzyk, fotel i nawet dywanik cuuuudo. Ja teżsię chcętnie oddam w adopcyjne ręce Matki Rasi Za chwilę zostanę Matką Polką Forumową... Nie mówię nie, wiecie, że ja Was love... zwłaszcza za tak miłe słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Za chwilę zostanę Matką Polką Forumową... Aaa to się da zrobić - zaraz wysmarujemy petycję w odpowiednim wątku do redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 rasia, u Ciebie to widać postępy!! Przeprowadzka tuż, tuż. Pokój super!. Uwielbiam taka kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasiulka, jutro pokaże mojej córci ten pokoik Igi. Ona chce taki sam. Ma już białe łózko, taką samą szafę i koniecznie chce mieć niebieski pokój. Slicznie to wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Za chwilę zostanę Matką Polką Forumową... Nie mówię nie, wiecie, że ja Was love... zwłaszcza za tak miłe słowa... my ciebie też love i taki tytuł jak najbardziej do ciebie pasuje Mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hej moje Dzieci Kochane! Lecę do Leroya po następną porcję farby. Przesunęłam montaż schodów na przyszły tydzień. Jupiii jup!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Rasiu mam jeszcze jedno pytanko. Czy te białe mebelki są z jednej serii, czy raczej nie koniecznie? I powiedz jakiej firmy jest niebieska farba. A i dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć Edzik. Mebelki to chyba nie jedna seria, ale dobrane przez panią architekt, która urządzała ten domek bardzo dobrze, jak poobrywam wszystkie metki, to mogę Ci napisać co to, ale lepiej będzie jak sama przyjedziesz na rekonesans... Farba Tikkurila z mieszalnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No tak, Ty masz panią od czarnej roboty a ja muszę sama sie z tym bujać. ja Ciebie odwiedzę, nie ma innej opcji ale najpierw napisz mi nazwy tych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No tak, Ty masz panią od czarnej roboty a ja muszę sama sie z tym bujać. ja Ciebie odwiedzę, nie ma innej opcji ale najpierw napisz mi nazwy tych mebli. Pani od czarnej roboty, to pani, która urządzała te domki pokazowe dla Ikei, nie dla mnie... ja jej wcale nie mam ani nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No tak, Ty masz panią od czarnej roboty a ja muszę sama sie z tym bujać. ja Ciebie odwiedzę, nie ma innej opcji ale najpierw napisz mi nazwy tych mebli. Pani od czarnej roboty, to pani, która urządzała te domki pokazowe dla Ikei, nie dla mnie... ja jej wcale nie mam ani nie znam... Nie ma co, bardzo rozumna ze mnie istota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć mammmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć mammmi Jak to Cię jutro nie będzie!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ehhh mąż musi jutro do pracy iść, ja nie mam samochodu, nie mam z kim małego zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć mammmi Jak to Cię jutro nie będzie!?? A ja jutro w końcu poznam tą sławną Matkę Polkę Bierzesz ze sobą Filipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts