78mysz 26.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czołem Mamuśka . Moze jutro w koncu uda sie spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Oj chyba Filip w domu zostanie bo jeszcze go porwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ehhh mąż musi jutro do pracy iść, ja nie mam samochodu, nie mam z kim małego zostawić Monia, wymyślasz dziecię pod pachę i napewno jak się uśmiechniesz ktoś mobilny Was zgarnie po drodze (skąd miałby zgarniać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 w ogóle to bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dzień dobry dopiero przed godziną dotarłam do domu, ufffff padnięta dzisiaj jestem makabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ehhh mąż musi jutro do pracy iść, ja nie mam samochodu, nie mam z kim małego zostawić Monia, nie ma mowy... dojedź tylko jakoś do śródmieścia i ja po drodze Cię zgarnę. Chyba że Lidszu zabierze Cię ze sobą, bo Wy chyba z tych samych stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć mammmi Jak to Cię jutro nie będzie!?? A ja jutro w końcu poznam tą sławną Matkę Polkę Bierzesz ze sobą Filipa? Ja to jeszcze łeb umyję, ale Filip... taki nieuczesany... Pewnie, że biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja jutro w końcu poznam tą sławną Matkę Polkę Bierzesz ze sobą Filipa? Ja to jeszcze łeb umyję, ale Filip... taki nieuczesany... Pewnie, że biorę. No to fajnie przynajmniej Łenka będzie miała towarzystwo ona też czarna, także zawsze będzie mogła podszyć się pod Filipa i udawać żebrząc, że nic nie dostała do jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja jutro w końcu poznam tą sławną Matkę Polkę Bierzesz ze sobą Filipa? Ja to jeszcze łeb umyję, ale Filip... taki nieuczesany... Pewnie, że biorę. No to fajnie przynajmniej Łenka będzie miała towarzystwo ona też czarna, także zawsze będzie mogła podszyć się pod Filipa i udawać żebrząc, że nic nie dostała do jedzenia Oj... to muszę pomyśleć... ... wiosna... ptaszki śpiewają... a co jeśli Filip w Lence się zakocha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja jutro w końcu poznam tą sławną Matkę Polkę Bierzesz ze sobą Filipa? Ja to jeszcze łeb umyję, ale Filip... taki nieuczesany... Pewnie, że biorę. No to fajnie przynajmniej Łenka będzie miała towarzystwo ona też czarna, także zawsze będzie mogła podszyć się pod Filipa i udawać żebrząc, że nic nie dostała do jedzenia Oj... to muszę pomyśleć... ... wiosna... ptaszki śpiewają... a co jeśli Filip w Lence się zakocha... spoko głowa dzieci z tego nie będzie chociaż mogłyby być całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ehhh mąż musi jutro do pracy iść, ja nie mam samochodu, nie mam z kim małego zostawić Monia, nie ma mowy... dojedź tylko jakoś do śródmieścia i ja po drodze Cię zgarnę. Chyba że Lidszu zabierze Cię ze sobą, bo Wy chyba z tych samych stron... chętnie by zabrała, ale nie jadę samochodem, a podczepiam się pod Kruelcię z Maluszkiem i Nitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Rasiu dzięki kochana ale doopa blada ogólnie wyszła. Mały w nocy znowu dostał kataru a dzisiaj gluty leją się ciurkiem. Jessu czy to długo potrwa??? Jak naraziebył 1 tydzień w przedszkolu, 2 w domu i teraz znowu posiedzi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ZLOT BYŁ WSPANIAŁY!!! WSZYSTKIE LUDZIE NA ZLOCIE BYŁY WSPANIAŁE!!! BRAWA DLA DAGGULKI, ZUZANKI I GAWŁA i Wszystkich, którzy pomogli organizacyjnie!!! Dziękować Szanownej Redakcji i Wspaniałym Sponsorom!!! Bawiłam się pierwszoklaśnie, a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Rasiu nam bylo ogromnie milo Cie poznac. i do zobaczenia we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a jak Biszkopt to przeżyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan65 28.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Trochę późno zauważyłem Twoje poszukiwania prysznica. Co powiesz na to?http://www.kimla.de/bilder/murator/dusche.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Frida z zazdrości planuje zemstę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Trochę późno zauważyłem Twoje poszukiwania prysznica. Co powiesz na to? http://www.kimla.de/bilder/murator/dusche.jpg Ale faaajne! Pomysł do ogródka!!! Witaj Bogdan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a jak Biszkopt to przeżyła? Dandysie jeden, Nika, chrapała booosko całą drogę do domu i aż do 7 rano. Uściskałeś Złociutką ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Frida z zazdrości planuje zemstę Niee no, Filip znanym poligamistą jest. No i kocha tylko ostre i charakterne psice. Już nie może się doczekać zemsty Fridy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts