barranki2 28.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Frida z zazdrości planuje zemstę Niee no, Filip znanym poligamistą jest. No i kocha tylko ostre i charakterne psice. Już nie może się doczekać zemsty Fridy. No to będzie się działo... A ty wiesz, że jechaliśmy za tobą aż skręciłaś w Bitwy Warszawskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Frida z zazdrości planuje zemstę Niee no, Filip znanym poligamistą jest. No i kocha tylko ostre i charakterne psice. Już nie może się doczekać zemsty Fridy. No to będzie się działo... A ty wiesz, że jechaliśmy za tobą aż skręciłaś w Bitwy Warszawskiej? To mnie w Raszynie musieliście przydybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chiba tak. Ale prowadził cię przystojny pilot, to nie chcieliśmy przeszkadzać i stukać w okienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko link z fotkami djszedłboł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko link z fotkami djszedłboł? Dojszedł Synek. Miałeś skasować te zdjęcia! Jak przyjedziesz to przez kolano przełożę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko link z fotkami djszedłboł? Dojszedł Synek. Miałeś skasować te zdjęcia! Jak przyjedziesz to przez kolano przełożę... I mieczem sssssiiiiek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja nie wiem kiedy on sieknął to zdjęcie z Tobą - mam nadzieję, że tak to ja już wyglądałem dłuuuuuugo po randce z barrankami bo jeżeli nie to fakt nie wpadnięcia przeze mnie do stawu zakrawa na cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Hejka Ehh żal w sercu jak sięczyta że tak fajnie było. A ja te fotki oblukać chociaż mogę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja nie wiem kiedy on sieknął to zdjęcie z Tobą - mam nadzieję, że tak to ja już wyglądałem dłuuuuuugo po randce z barrankami bo jeżeli nie to fakt nie wpadnięcia przeze mnie do stawu zakrawa na cud Przeca byśmy cię jakbyco capli za nogawkę I gdzie tu sprawiedliwość - jedni czeźwieją, inni pracują. Nie ma sprawiedliwości - odpowiadam sobie sam... Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Frida z zazdrości planuje zemstę Niee no, Filip znanym poligamistą jest. No i kocha tylko ostre i charakterne psice. Już nie może się doczekać zemsty Fridy. Noooo, ale psica cos nie za bardzo chetna byla, nawet Duch Filipowi drina na pocieszenie zaproponowal. Ale to abstynent jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a Filip oczywiście zakochał się w Łence! Frida z zazdrości planuje zemstę Niee no, Filip znanym poligamistą jest. No i kocha tylko ostre i charakterne psice. Już nie może się doczekać zemsty Fridy. Noooo, ale psica cos nie za bardzo chetna byla, nawet Duch Filipowi drina na pocieszenie zaproponowal. Ale to abstynent jest. Niby abstynent, ale duchowe smyranko pod ogonem chetnie przyjmował Czesc Rasiulka fajnie było, że byłas. Zawsze wnosisz słonce ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Berek Rasia, jak zwykle wspaniale było cię znowu zobaczyć, Igę, Filipa i oczywiście ulubienicę wszystkich Nitkę. Przesłodka jest sucz nieziemsko Monika o namiar na zdjęcia musisz się do Ducha uśmiechnąć i machnąć mu na PW swojego maila całusy wszystkim zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cze RAsia Psy masz czaderskie Bo psy to wiesz, do właściciela się upodobniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Rasia - jak zwykle było przesympatycznie Cię spotkać I Twoje dziecię i piesy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień dobeeeeereeeeek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzień dobry Rasia super było Cię zobaczyć na żywno nie tylko na zdjeciu a psy wspaniałe masz Filip sam urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 rasia posiadasz wielki dar przyciągania do siebie ludzi. To jest niesamowite. Pełna ciepła i serdeczności z Ciebie kobitka. W każdym bądź razie fajnie było Cie znów uściskać, potarmosić Filipa i Nikę, oraz poznać przesympatyczną córę, z którą miałam przyjemnośc zamienic kilka słów. Buźka zostawiam i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 rasia posiadasz wielki dar przyciągania do siebie ludzi. nooooo, bardzo...ślepi mojego slubnego nie mogłam odciągnąć bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Rasiunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts