rasia 01.07.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Rasiunia Cze Moniś! Wydzwaniam do Ciebie od kilku dni... i ciągle mnie przekierowuje na jakąś zajętą linię ... zmieniłaś telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cze raśka, co porabiasz jak ciem nie ma? Malujesz na korrorowo czy pakujesz walizkem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nieeeee nic o zmianie telefonu nie wiem Już na PW ci posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć Rasiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 uff jak goraco, jak Twoje psy znosza ten upal Rasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 uff jak goraco, jak Twoje psy znosza ten upal Rasiu? Jak znam Filipa to się pewnie w wodzie pluska a Nitka hmmmm naśladuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 uff jak goraco, jak Twoje psy znosza ten upal Rasiu? Jak znam Filipa to się pewnie w wodzie pluska a Nitka hmmmm naśladuje?? Filip ledwo, ledwo... nawt nic nie je...powinnam go ostrzyc na labladora... może by coś dało, bo Nika cała szczęśliwa na razie... jej nic nie przeszkadza... je tyle samo, albo więcej i może tylko więcej śpi na zimnym gresie, niż w swoim posłaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś? (i wypadł na ciebie 2000 post ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co to za przemoc w rodzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijemRasiu, przefarbuj Phelippa na blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Oj biedny Filip może klimatyzejszon mu kupić no albo chociaz basen Jessu idę spaćbo już goopoty po piwsku gadam piszę znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Oj biedny Filip może klimatyzejszon mu kupić no albo chociaz basen Jessu idę spaćbo już goopoty po piwsku gadam piszę znaczy sie Monika, to wez walnij jeszcze jedno jak Ci się juz dobrze zaczyna robić zamiast iśc spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem A skad wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A ja nic nie powiem - tylko dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem A skad wiesz? w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem A skad wiesz? w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem Zawsze mozesz sobie zrobic... Wiesz... To wykonalne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem A skad wiesz? w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem A ja synków mam nawet dwóch i mówię... dobrze gadasz... jak z każdym chłopem, raz kijem, raz marchewką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zara, zara - co trzeba syncia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts