Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

uff jak goraco, jak Twoje psy znosza ten upal Rasiu?

Jak znam Filipa to się pewnie w wodzie pluska a Nitka hmmmm naśladuje??

Filip ledwo, ledwo... nawt nic nie je...powinnam go ostrzyc na labladora... może by coś dało, bo Nika cała szczęśliwa na razie... jej nic nie przeszkadza... je tyle samo, albo więcej i może tylko więcej śpi na zimnym gresie, niż w swoim posłaniu... :D :D :D

cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć:)

Hej Synek!!!

Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! :wink: 8) :lol: :lol:

cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć:)

Hej Synek!!!

Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! :wink: 8) :lol: :lol:

Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś?

(i wypadł na ciebie 2000 post :wink: )

zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem

A skad wiesz? :roll: :roll: :roll:

w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem ;)

Zawsze mozesz sobie zrobic... Wiesz... To wykonalne jest. :roll: :roll: :roll:

zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem

A skad wiesz? :roll: :roll: :roll:

w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem ;)

A ja synków mam nawet dwóch i mówię... dobrze gadasz... jak z każdym chłopem, raz kijem, raz marchewką... :wink: :D :D