MonikaC 08.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ła, ła ale pięknie się zrobiło no i zajefajne oświetlenie świąteczne macie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://img374.imageshack.us/img374/8161/21273235yi7.jpg aaaa, ale ładnie! Jejciu jak mnie korci na takie okna szare... Tylko jeszcze szarsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 szare okna robią się okropnie popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 szare okna robią się okropnie popularne oj zgadza sie.... aż mi szkoda, że ja takich nie mam..... z drugiej strony pocieszam się tym, że nie będę musiała się martwić o ich mycie - a tu jest ze mną kłopot, bo ja nie znosze ukurzonych okien.... i mam pypcia na tym punkcie ale Te sa piękne i mam nadzieję je kiedyś osobiście zmacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witam serdecznie o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja też planuję szare - tylko nie wiem czy taki odcień jak bym chciała będzie w PCV NA pewno jest ten kolor w wersji aluminiowej , ale cały czas się z Mężem cykamy ,jaka nam za takie cenę zaśpiewają Rasia , pamiętam,że obiecałas poratowac nas namiarem na okienną firmę , jak już dojdziemy do tego etapu - nie wyrzucaj ich jeszcze z notatnika DZień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kochane już niedługo weekend - co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 szare okna robią się okropnie popularne Na pewno nie bardziej niż drewniane/-nopodobne albo białe Ale ja bym chciała takie grafitowe-antracytowe tak naprawdę... I ze szprosami - fartem dzikim nieprawdopodobnie oglądaliśmy z małżem jakiś program, gdzie takie okna były i mu się spodobały, bo za Chiny takich fotek nie mogę znaleźć w necie, a mój mąż grafik 3D wyobraźnię to ma, ale jak zrobić godzillę w kompie, a nie jak coś będzie wyglądało w naszym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 09.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 szare okna robią się okropnie popularne Na pewno nie bardziej niż drewniane/-nopodobne albo białe Ale ja bym chciała takie grafitowe-antracytowe tak naprawdę... I ze szprosami - fartem dzikim nieprawdopodobnie oglądaliśmy z małżem jakiś program, gdzie takie okna były i mu się spodobały, bo za Chiny takich fotek nie mogę znaleźć w necie, a mój mąż grafik 3D wyobraźnię to ma, ale jak zrobić godzillę w kompie, a nie jak coś będzie wyglądało w naszym domu... Cześć a ja wam powiem że okna ze szprosami może i wyglądają ładnie, ale z zewnątrz. Od wewnątrz ma się wrażenie jakby w jakim więzieniu się było. To nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja tam od środka lubię patrzeć na szprosy, wielkie puste tafle wyglądają dla mnie łyso - ale to są sprawy o których się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 09.01.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja tam od środka lubię patrzeć na szprosy, wielkie puste tafle wyglądają dla mnie łyso - ale to są sprawy o których się nie dyskutuje spoko, staram się tylko być pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 W poprzednim dmu mialam szprosy , dopiero sie na to moda robila. Nigdy wiecej . Tez raczej pomocnie to napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ...bry... odkopuję się powoli z tego doła... dobrze, że w aucie saperkę wożę Ogłaszam jutro DZIEŃ OTWARTY NA POMIDORACH O 10.00 zaczynam z Panem Od Kominka, to może ktoś potem wpadnie mi humor poprawić? /czytaj: np.Dorcia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kochane już niedługo weekend - co Wy na to? Nituś kochana! O której masz spotkanie z Panem Od Kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja też planuję szare - tylko nie wiem czy taki odcień jak bym chciała będzie w PCV NA pewno jest ten kolor w wersji aluminiowej , ale cały czas się z Mężem cykamy ,jaka nam za takie cenę zaśpiewają Rasia , pamiętam,że obiecałas poratowac nas namiarem na okienną firmę , jak już dojdziemy do tego etapu - nie wyrzucaj ich jeszcze z notatnika DZień dobry wszystkim Pamiętam, pamiętam Panów Od Okien ani z notesu, ani z komórki, ani z serca nie wyrzucam... ale oni chyba tylko w aluminium, ale się spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kochane już niedługo weekend - co Wy na to? Nituś kochana! O której masz spotkanie z Panem Od Kominka? cześć kominkarz ma byc o 12.30... a co? rrmisia a dlaczego szprosom mówisz nie.... one sie mnie tak podobają... i nawet przyszło mi kiedyś do głowy kiedys okna wymienić właśnie na takie ze szprosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kochane już niedługo weekend - co Wy na to? Nituś kochana! O której masz spotkanie z Panem Od Kominka? cześć kominkarz ma byc o 12.30... a co? bo u mnie o 10.00 to może przyjedziesz... popitulasz... pocieszysz... a potem z Twoim, Nefer, moim Panem Od Kominków pojedziesz do siebie, cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 O oknach to Wy gadajcie najlepiej ze Starym z forum . Ten to na pewno lipy nie wcisnie Daje za to glowe , swoja wlasna. Rasiu Bede dzwonila . Jedna sztuka siersci bedzie musial byc ze mna , czy to ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts