Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szare okna robią się okropnie popularne

oj zgadza sie.... aż mi szkoda, że ja takich nie mam..... :roll: z drugiej strony pocieszam się tym, że nie będę musiała się martwić o ich mycie - a tu jest ze mną kłopot, bo ja nie znosze ukurzonych okien.... i mam pypcia na tym punkcie :o

ale Te sa piękne i mam nadzieję je kiedyś osobiście zmacać :)

Ja też planuję szare - tylko nie wiem czy taki odcień jak bym chciała będzie w PCV :roll: NA pewno jest ten kolor w wersji aluminiowej , ale cały czas się z Mężem cykamy ,jaka nam za takie cenę zaśpiewają :-?

Rasia , pamiętam,że obiecałas poratowac nas namiarem na okienną firmę , jak już dojdziemy do tego etapu - nie wyrzucaj ich jeszcze z notatnika :wink:

DZień dobry wszystkim :)

Na pewno nie bardziej niż drewniane/-nopodobne albo białe :lol:

Ale ja bym chciała takie grafitowe-antracytowe tak naprawdę... I ze szprosami - fartem dzikim nieprawdopodobnie oglądaliśmy z małżem jakiś program, gdzie takie okna były i mu się spodobały, bo za Chiny takich fotek nie mogę znaleźć w necie, a mój mąż grafik 3D wyobraźnię to ma, ale jak zrobić godzillę w kompie, a nie jak coś będzie wyglądało w naszym domu... :roll:

Na pewno nie bardziej niż drewniane/-nopodobne albo białe :lol:

Ale ja bym chciała takie grafitowe-antracytowe tak naprawdę... I ze szprosami - fartem dzikim nieprawdopodobnie oglądaliśmy z małżem jakiś program, gdzie takie okna były i mu się spodobały, bo za Chiny takich fotek nie mogę znaleźć w necie, a mój mąż grafik 3D wyobraźnię to ma, ale jak zrobić godzillę w kompie, a nie jak coś będzie wyglądało w naszym domu... :roll:

Cześć

a ja wam powiem że okna ze szprosami może i wyglądają ładnie, ale z zewnątrz.

Od wewnątrz ma się wrażenie jakby w jakim więzieniu się było.

To nie dla mnie.

:o

...bry... odkopuję się powoli z tego doła... dobrze, że w aucie saperkę wożę :wink:

Ogłaszam jutro DZIEŃ OTWARTY NA POMIDORACH :wink:

O 10.00 zaczynam z Panem Od Kominka, to może ktoś potem wpadnie mi humor poprawić? :roll: /czytaj: np.Dorcia/ :wink:

Ja też planuję szare - tylko nie wiem czy taki odcień jak bym chciała będzie w PCV :roll: NA pewno jest ten kolor w wersji aluminiowej , ale cały czas się z Mężem cykamy ,jaka nam za takie cenę zaśpiewają :-?

Rasia , pamiętam,że obiecałas poratowac nas namiarem na okienną firmę , jak już dojdziemy do tego etapu - nie wyrzucaj ich jeszcze z notatnika :wink:

DZień dobry wszystkim :)

Pamiętam, pamiętam :) Panów Od Okien ani z notesu, ani z komórki, ani z serca nie wyrzucam... :D ale oni chyba tylko w aluminium, ale się spytam :roll:

kochane już niedługo weekend - co Wy na to?

Nituś kochana! O której masz spotkanie z Panem Od Kominka?

cześć

kominkarz ma byc o 12.30... a co? :lol:

rrmisia a dlaczego szprosom mówisz nie.... one sie mnie tak podobają... i nawet przyszło mi kiedyś do głowy kiedys okna wymienić właśnie na takie ze szprosami :o

kochane już niedługo weekend - co Wy na to?

Nituś kochana! O której masz spotkanie z Panem Od Kominka?

cześć

kominkarz ma byc o 12.30... a co? :lol:

bo u mnie o 10.00 to może przyjedziesz... popitulasz... pocieszysz... a potem z Twoim, Nefer, moim Panem Od Kominków pojedziesz do siebie, cio? :roll: 8)