Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem

A skad wiesz? :roll: :roll: :roll:

w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem ;)

Zawsze mozesz sobie zrobic... Wiesz... To wykonalne jest. :roll: :roll: :roll:

nieeeeee. dziękuję, postoję 8)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a coz ta karteczka mogła ciekawego zawierac? Wszak wiadomo, ze i tak kazdy projekt trzeba przetestować w realu :D

Byly tam tajemne przejscia i plan mieszkania, co by Rasia mogla zajrzec w kazda dziure, czy jakichs samonosnych nie ma gdzies ukrytych. :roll: :roll: :roll:

ale co mówicie o dziurach samonośnych? Hmmm, to ciekawe, a co na to lekarze?

a coz ta karteczka mogła ciekawego zawierac? Wszak wiadomo, ze i tak kazdy projekt trzeba przetestować w realu :D

Byly tam tajemne przejscia i plan mieszkania, co by Rasia mogla zajrzec w kazda dziure, czy jakichs samonosnych nie ma gdzies ukrytych. :roll: :roll: :roll:

ale co mówicie o dziurach samonośnych? Hmmm, to ciekawe, a co na to lekarze?

Dziurach tez. :lol: :lol: :lol: :lol: Aaaaa, i Rasiu zrob inspekcje, czy moje kosmetyki sa w nienaruszonym stanie. 8)

Noooooooooooo nareszcie dajesz zdjęcia - ileż można jęzor trzymać za zębami ? :):)

Ale to są zdjęcia z poniedziałku... dzisiaj nie zrobiłam nic... bo miałam wspaniałego GOŚCIA!!! 8) :D :D Trochę gwałtem porwanego... :oops:

8) :D :D 8) Dziękuję Nef... :oops:

Jejku jak ładnie zaścielone łóżeczko. To pokój Królewny. Już też znosiłam jajo w oczekiwaniu na fotki. Pokój Mlodego nie wyszedł az tak oczo.ebny jak mi opisywałaś, looozik. Ładny kolor w sypialni macie. Neutralny, będzie dobrze

Ciiiiiiiiiiiiiii... :oops: Tamto zdjęcie było robione po ciemku i bez flesza...

Tu Ci wrzucę oczojebność właściwą... na kwilkę... :oops:

http://img88.imageshack.us/img88/158/img7882.png

Noooooooooooo nareszcie dajesz zdjęcia - ileż można jęzor trzymać za zębami ? :):)

Ale to są zdjęcia z poniedziałku... dzisiaj nie zrobiłam nic... bo miałam wspaniałego GOŚCIA!!! 8) :D :D Trochę gwałtem porwanego... :oops:

8) :D :D 8) Dziękuję Nef... :oops:

Kocham takie uprowadzenia :) To ja dzięki :)