78mysz 01.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zaraz przemoc. Rasia dobrze wie co robi. Syncia to trzeba raz marchewką, raz kijem A skad wiesz? w zasadzie to taaaaak tylko mi się wydaje. W sumie to synka nie mam,to moze i faktycznie nie wiem, tylko mi się wydaje, albo mi się przywidziało wogóle, chyba zatkam dzioba piwkiem Zawsze mozesz sobie zrobic... Wiesz... To wykonalne jest. nieeeeee. dziękuję, postoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zara, zara - co trzeba syncia? A co Sure, masz do oddania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zara, zara - co trzeba syncia? A co Sure, masz do oddania? on sam by się oddał na karmienie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rasia, pogadaj z moim chlopem, moze Ci sie uda od niego cos wyciagnac... a propos syna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zara, zara - co trzeba syncia? A co Sure, masz do oddania? on sam by się oddał na karmienie pewnie Aha, takiego odchowanego to by wszyscy chcieli!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ...bo pisała, że syncia to trzeba i kijem i marchewką, przestraszyłam się, że cos zaniedbałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rasia, pogadaj z moim chlopem, moze Ci sie uda od niego cos wyciagnac... a propos syna... ...zgubiłam karteczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A ja nic nie powiem - tylko dobry wieczór A dlaczego ...nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rasia, pogadaj z moim chlopem, moze Ci sie uda od niego cos wyciagnac... a propos syna... ...zgubiłam karteczkę... Narysuje Ci druga, kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a coz ta karteczka mogła ciekawego zawierac? Wszak wiadomo, ze i tak kazdy projekt trzeba przetestować w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a coz ta karteczka mogła ciekawego zawierac? Wszak wiadomo, ze i tak kazdy projekt trzeba przetestować w realu Byly tam tajemne przejscia i plan mieszkania, co by Rasia mogla zajrzec w kazda dziure, czy jakichs samonosnych nie ma gdzies ukrytych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a coz ta karteczka mogła ciekawego zawierac? Wszak wiadomo, ze i tak kazdy projekt trzeba przetestować w realu Byly tam tajemne przejscia i plan mieszkania, co by Rasia mogla zajrzec w kazda dziure, czy jakichs samonosnych nie ma gdzies ukrytych. ale co mówicie o dziurach samonośnych? Hmmm, to ciekawe, a co na to lekarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a coz ta karteczka mogła ciekawego zawierac? Wszak wiadomo, ze i tak kazdy projekt trzeba przetestować w realu Byly tam tajemne przejscia i plan mieszkania, co by Rasia mogla zajrzec w kazda dziure, czy jakichs samonosnych nie ma gdzies ukrytych. ale co mówicie o dziurach samonośnych? Hmmm, to ciekawe, a co na to lekarze? Dziurach tez. Aaaaa, i Rasiu zrob inspekcje, czy moje kosmetyki sa w nienaruszonym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Rasia, pogadaj z moim chlopem, moze Ci sie uda od niego cos wyciagnac... a propos syna... ...zgubiłam karteczkę... Narysuje Ci druga, kcesz? Nioooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Noooooooooooo nareszcie dajesz zdjęcia - ileż można jęzor trzymać za zębami ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Noooooooooooo nareszcie dajesz zdjęcia - ileż można jęzor trzymać za zębami ? :) Ale to są zdjęcia z poniedziałku... dzisiaj nie zrobiłam nic... bo miałam wspaniałego GOŚCIA!!! Trochę gwałtem porwanego... Dziękuję Nef... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jejku jak ładnie zaścielone łóżeczko. To pokój Królewny. Już też znosiłam jajo w oczekiwaniu na fotki. Pokój Mlodego nie wyszedł az tak oczo.ebny jak mi opisywałaś, looozik. Ładny kolor w sypialni macie. Neutralny, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wow. Super. Karteczke narysuje jutro i przeskanuje OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jejku jak ładnie zaścielone łóżeczko. To pokój Królewny. Już też znosiłam jajo w oczekiwaniu na fotki. Pokój Mlodego nie wyszedł az tak oczo.ebny jak mi opisywałaś, looozik. Ładny kolor w sypialni macie. Neutralny, będzie dobrze Ciiiiiiiiiiiiiii... Tamto zdjęcie było robione po ciemku i bez flesza... Tu Ci wrzucę oczojebność właściwą... na kwilkę... http://img88.imageshack.us/img88/158/img7882.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Noooooooooooo nareszcie dajesz zdjęcia - ileż można jęzor trzymać za zębami ? :) Ale to są zdjęcia z poniedziałku... dzisiaj nie zrobiłam nic... bo miałam wspaniałego GOŚCIA!!! Trochę gwałtem porwanego... Dziękuję Nef... Kocham takie uprowadzenia To ja dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts