rasia 01.07.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wow. Super. Karteczke narysuje jutro i przeskanuje OK? Yes, yes, yes!!! Aaaaa, i Rasiu zrob inspekcje, czy moje kosmetyki sa w nienaruszonym stanie. Potwoooornie trudne zadania mi wymyślasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jejku jak ładnie zaścielone łóżeczko. To pokój Królewny. Już też znosiłam jajo w oczekiwaniu na fotki. Pokój Mlodego nie wyszedł az tak oczo.ebny jak mi opisywałaś, looozik. Ładny kolor w sypialni macie. Neutralny, będzie dobrze Ciiiiiiiiiiiiiii... Tamto zdjęcie było robione po ciemku i bez flesza... Tu Ci wrzucę oczojebność właściwą... na kwilkę... http://img88.imageshack.us/img88/158/img7882.png Nie no spoko kiwi, połazi troche po scianach i się kolorek wyrówna z podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 01.07.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze sister, jestem, moja żona Zofiiiiija twierdzi, że tera to już na nic nie bede miał czasu ale to fajoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś? (i wypadł na ciebie 2000 post ) bede mial ale ojciec nie wiem czy sie tą razą spotkamy bede mial bardzo malo czasu ale spoko we wtorek , poniedzialek za tyd wpadne na dwa -trzy dni znów:) jak sie pieknie nastawie na te bicie ) mami nie bądź łokrutna jeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze sister, jestem, moja żona Zofiiiiija twierdzi, że tera to już na nic nie bede miał czasu ale to fajoskie i ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A Ty co tu robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze sister, jestem, moja żona Zofiiiiija twierdzi, że tera to już na nic nie bede miał czasu ale to fajoskie jo ie tylko dsifiem co takh pośnnoo..tsza było z rok wcysnij fleść wis a tak wiele gorzalki nas i dysput mineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś? (i wypadł na ciebie 2000 post ) bede mial ale ojciec nie wiem czy sie tą razą spotkamy bede mial bardzo malo czasu ale spoko we wtorek , poniedzialek za tyd wpadne na dwa -trzy dni znów:) jak sie pieknie nastawie na te bicie ) mami nie bądź łokrutna jeno No... już złagodniałam... ... a Barranki trza przygnać ino do takiej szaarej zagrody łobok lasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 spoko co ma wisiec nie utonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś? (i wypadł na ciebie 2000 post ) bede mial ale ojciec nie wiem czy sie tą razą spotkamy bede mial bardzo malo czasu ale spoko we wtorek , poniedzialek za tyd wpadne na dwa -trzy dni znów:) jak sie pieknie nastawie na te bicie ) mami nie bądź łokrutna jeno No... już złagodniałam... ... a Barranki trza przygnać ino do takiej szaarej zagrody łobok lasku... jasne ze do szarej a do jakiej innej :)Rasiu a ja myslalam ze jestem największą fanką szarości ever. Oddaje tytuł Tobie, bez gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś? (i wypadł na ciebie 2000 post ) bede mial ale ojciec nie wiem czy sie tą razą spotkamy bede mial bardzo malo czasu ale spoko we wtorek , poniedzialek za tyd wpadne na dwa -trzy dni znów:) jak sie pieknie nastawie na te bicie ) mami nie bądź łokrutna jeno No... już złagodniałam... ... a Barranki trza przygnać ino do takiej szaarej zagrody łobok lasku... jasne ze do szarej a do jakiej innej :)Rasiu a ja myslalam ze jestem największą fanką szarości ever. Oddaje tytuł Tobie, bez gadania Poczekaj na moją szarą ścianę schodową i szaaary kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 01.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze sister, jestem, moja żona Zofiiiiija twierdzi, że tera to już na nic nie bede miał czasu ale to fajoskie jo ie tylko dsifiem co takh pośnnoo..tsza było z rok wcysnij fleść wis a tak wiele gorzalki nas i dysput mineło Nic się Duchu nie denerwuj tylko jedz kaszankę i obserwuj - takie moje powiedzonko. Nadrobimy, spoko nadrobimy. Jak będzisz w Wawie to się odezwij, pokażesz mi parę myków przy nowej zabawce. A ma kolega nagranko z naszej wpadki TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze sister, jestem, moja żona Zofiiiiija twierdzi, że tera to już na nic nie bede miał czasu ale to fajoskie jo ie tylko dsifiem co takh pośnnoo..tsza było z rok wcysnij fleść wis a tak wiele gorzalki nas i dysput mineło Nic się Duchu nie denerwuj tylko jedz kaszankę i obserwuj - takie moje powiedzonko. Nadrobimy, spoko nadrobimy. Jak będzisz w Wawie to się odezwij, pokażesz mi parę myków przy nowej zabawce. A ma kolega nagranko z naszej wpadki TV? Oj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 mam caly odc ale to zrobiono masakrycznie az mi wstyd troche koles od paneli z leroy mnie zabil ..tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze mami jutro bede u ciebie z trepami itp ale popołudniu raczej al;e dzwonic bede i sprawe do cebie mieć Hej Synek!!! Buziaki od mamci dostaniesz jak przyjedziesz i skórą po tyłku, że się nie odzywasz! Synek rasi, a tajemniczą deskę na brzozie będziesz miał? Pamiętałeś? (i wypadł na ciebie 2000 post ) bede mial ale ojciec nie wiem czy sie tą razą spotkamy bede mial bardzo malo czasu ale spoko we wtorek , poniedzialek za tyd wpadne na dwa -trzy dni znów:) jak sie pieknie nastawie na te bicie ) mami nie bądź łokrutna jeno No... już złagodniałam... ... a Barranki trza przygnać ino do takiej szaarej zagrody łobok lasku... jasne ze do szarej a do jakiej innej :)Rasiu a ja myslalam ze jestem największą fanką szarości ever. Oddaje tytuł Tobie, bez gadania Poczekaj na moją szarą ścianę schodową i szaaary kominek... no co Ty ty tez? mój bedzie pół szary, a pół biały, a w zasadzie to biało-czarny więc też szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze sister, jestem, moja żona Zofiiiiija twierdzi, że tera to już na nic nie bede miał czasu ale to fajoskie Ucałussski dla Żony Zofii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 mam caly odc ale to zrobiono masakrycznie az mi wstyd troche koles od paneli z leroy mnie zabil ..tfu to niemożliwe, przecież ty juz jestes spirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A w ogole to kto to oglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OJ na ten psyklod wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 01.07.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 mam caly odc ale to zrobiono masakrycznie az mi wstyd troche koles od paneli z leroy mnie zabil ..tfu czekam, sprzęt się mrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts