malgos2 01.07.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OJ Ci wszystko wybaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OJ spadam w chaliere marek obaczym jak nie w tym tyg to we przyszlym sleepoffac dobrounoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 czy ty ukradłaś lampkę z wystawy w ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Rasia - pokój córci - rewelka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 rasiu pokój młodej śliczny i dziewczęcy u mnie gościnny będzie w podobnym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Helloł piękna zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.07.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 czy ty ukradłaś lampkę z wystawy w ikei? Cały pokój ukradłam z wystawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No raśka, to już rilli dom jest W mordeczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Sadomasujecie sie juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.07.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Sadomasujecie sie juz? Za godzinkę! No i cała noc przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ależ się pięknie kolorowo u ciebie robi kolor w pokoju młodego rzeczywiście dość mocny, ale jak wstawisz meble, to nie będzie się tak rzucał w oczy sypialnia i bilardownia w bardzo fajnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Sadomasujecie sie juz? Za godzinkę! No i cała noc przed nami... To pomyslcie o mnie czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.07.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Oglądam od dawna, ale traz dopiero się wpisuję. Nie wiem właściwie dlaczego tak późno... R.e.w.e.l.k.a. ! Moje klimaty. Bryła domu bardzo mi się podoba, wnętrza też zapowiadają się śwetnie. Dziewczęcy pokoik - sama słodycz pozbawiona różu! podłogi - boskie, kamyczki też. Super! Ptaszory też fajne Mam pytanie o okna - jaki kolor? drewno czy pcv? itd.itp. - będę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Okna aluminium... Że się poszarogęszę w imieniu gospodyni. Szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hejka mamuśka Tak tak, aluminium i szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.07.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ależ się pięknie kolorowo u ciebie robi kolor w pokoju młodego rzeczywiście dość mocny, ale jak wstawisz meble, to nie będzie się tak rzucał w oczy sypialnia i bilardownia w bardzo fajnych kolorach Dzięki Liduś pocieszyłaś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.07.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Oglądam od dawna, ale traz dopiero się wpisuję. Nie wiem właściwie dlaczego tak późno... R.e.w.e.l.k.a. ! Moje klimaty. Bryła domu bardzo mi się podoba, wnętrza też zapowiadają się śwetnie. Dziewczęcy pokoik - sama słodycz pozbawiona różu! podłogi - boskie, kamyczki też. Super! Ptaszory też fajne Mam pytanie o okna - jaki kolor? drewno czy pcv? itd.itp. - będę wdzięczna za info. Witam Mazo uniżenie... przyszłą właścicielkę cudownej dualnej stodoły! Pobiegłam od razu z rewizytą... bo jak czytam "moje klimaty" to od razu lecę! Bzrranki, Moniś - dzięki za wyręczenie , dodam tylko, że kolor to RAL 9007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hejka witam po małej przerwie forumowej nadrobiłam ale tylko dwie strony wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Rasia, wiesz ja sie tylko tak grzecznie przypominam o nazwy mebelków. A łoże Młodej to tak już docelowo bedzie pod skosem stało? Ba jakby co to fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mój młody ma pokój w intensywnie zielonym kolorze. Fajny, ale przyznam, że cieszę się z przeprowadzki. Mnie się znudzil już jakis czas temu, ale mlodzieńcowi się podoba i nie pozwalał zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts