Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj popcarol!

Ja Twój dziennik podglądam od dłuższego czasu. :oops:

Jestem zachwycona wieloma rozwiązaniami, inspiracjami mebli i już gotowymi Twoimi meblami 8) . Cuudo! No i tymi drzwiami, a najbardziej ich wykonaniem i CENĄ! 8) :D :D

Zaplacilam za drzwi!

Z dostawa na czwartek. Wszystkie jednakowe jednak, juz wykonczone. 8 skrzydel z oscieznicami i transportem 4360 zl. Do tego dojda koszty klamek (juz kupione), zamkow, zawiasow, szybek (48 sztuk!!)

Takie:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/PYSSmvjckCE6LSSUsX.jpg

Widziałam też Twoje kamyczki ślicznie ułożone w łazience... są chyba takie same kolorystycznie jak moje :roll: Ja mam zalane żywicą epoksydową, czy jakąś taką... mogę cyknąć zdjęcie puchy z której ją lali. :roll: :lol:

Witaj Pasie! Wypoczęłaś? A jak Maja zniosła rozłąkę, czy pojechała z Wami? :roll: :D

Edyś, przepraszam... zapomniałam. :oops: Dzisiaj pojadę na budowę i przywiozę wszystkie karteczki z mebli z nazwami i Ci napiszę... 8)

Sure, boję się, że Młody jak zobaczy ten kolorek, to dostanie zawału, bo On tylko przez telefon mi powiedział, że chce zielono-żółty, ale nie umiał wytłumaczyć nic więcej... więc poszalałam... :wink: 8) :lol: :lol:

Małgoś, bardzo dziękuję, piękny esej! :D Już wydrukowany! :D

Cze Moniś! Jeśli Cię nie będzie u Nefki jutro, to na Dr.Hausa (i na mnie...):( :( :( będziesz musiała poczekać całe kolejne dwa tygodnie :( :( :(

Hej Tomciu! Lecę do Ciebie pooglądać! :D

Efekty po powrocie.... akurat... zrobię nalot i będzie po zawodach :):)

Wiesz... ja jadę zaopiekować się chłopem Małgoś, to tutaj i moim chłopem ktoś musi się zaopiekować... :oops: :wink: :lol: :lol:

Upssss....nie brałam tego pod uwagę - muszę przemyśleć :)

Cze Moniś! Jeśli Cię nie będzie u Nefki jutro, to na Dr.Hausa (i na mnie...):( :( :( będziesz musiała poczekać całe kolejne dwa tygodnie :( :( :(

A co to u Nefci spotkanko jakieś jutro :roll:

Ano niestety - mam sobotę pracującą :(

ALe po powrocie Rasi coś sie skręci :)

Efekty po powrocie.... akurat... zrobię nalot i będzie po zawodach :):)

Wiesz... ja jadę zaopiekować się chłopem Małgoś, to tutaj i moim chłopem ktoś musi się zaopiekować... :oops: :wink: :lol: :lol:

Upssss....nie brałam tego pod uwagę - muszę przemyśleć :)

:lol: :lol: :lol: Znaczy sie, ze zamianke robimy? :wink:

witaj popcarol!

Ja Twój dziennik podglądam od dłuższego czasu. :oops:

Widziałam też Twoje kamyczki ślicznie ułożone w łazience... są chyba takie same kolorystycznie jak moje :roll: Ja mam zalane żywicą epoksydową, czy jakąś taką... mogę cyknąć zdjęcie puchy z której ją lali. :roll: :lol:

Sie ciesze i zapraszam! I poprosze o fotke puszki zywicy. Jak sobie policzylam ile trza bedzie zaplacic za zalanie tego kawalka moich kamyczkow, to mi wyszlo ponad 500 zl... pozdrawiam :)

Rasia, wiesz ja sie tylko tak grzecznie przypominam o nazwy mebelków. 8) :)

A łoże Młodej to tak już docelowo bedzie pod skosem stało?

Ba jakby co to fajnie to wygląda. :)

z tego co Młoda mi mówiła, to będzie mieć dwa łóżka w pokoju :lol: :lol: JEdno jej nie wystarczy 8) :lol: :lol:

Rasia, to jutro się widzimy u Nefci, tak ?

A Młody kiedy zobaczy swój pokój ? Jak już będziesz zagramanicą ?