malgos2 02.07.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Rasiu, wyslalam Ci esej o tym, jak trafic do nas, karteczka zbedna bedzie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Bry dzień! Szalejesz rasia z tymi kolorami aż mnie zmobilizowałaś i ... ... ... też maznęłam pokój młodemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rasiu! Nie wiem jak to sie stalo, ale dopiero teraz trafilam na Twoj cudny dom! Dodalam do ulubionych i bede nawiedzac Mam pytanko od razu - te kamyczki miedzy plytkami sa zalane zywica epoksydowa, czy czyms innym? Mam podobne polozone w lazience i sie zastanawiam jak to wykonczyc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 witaj popcarol! Ja Twój dziennik podglądam od dłuższego czasu. Jestem zachwycona wieloma rozwiązaniami, inspiracjami mebli i już gotowymi Twoimi meblami . Cuudo! No i tymi drzwiami, a najbardziej ich wykonaniem i CENĄ! Zaplacilam za drzwi! Z dostawa na czwartek. Wszystkie jednakowe jednak, juz wykonczone. 8 skrzydel z oscieznicami i transportem 4360 zl. Do tego dojda koszty klamek (juz kupione), zamkow, zawiasow, szybek (48 sztuk!!) Takie: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/PYSSmvjckCE6LSSUsX.jpg Widziałam też Twoje kamyczki ślicznie ułożone w łazience... są chyba takie same kolorystycznie jak moje Ja mam zalane żywicą epoksydową, czy jakąś taką... mogę cyknąć zdjęcie puchy z której ją lali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Efekty po powrocie.... akurat... zrobię nalot i będzie po zawodach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witaj Pasie! Wypoczęłaś? A jak Maja zniosła rozłąkę, czy pojechała z Wami? Edyś, przepraszam... zapomniałam. Dzisiaj pojadę na budowę i przywiozę wszystkie karteczki z mebli z nazwami i Ci napiszę... Sure, boję się, że Młody jak zobaczy ten kolorek, to dostanie zawału, bo On tylko przez telefon mi powiedział, że chce zielono-żółty, ale nie umiał wytłumaczyć nic więcej... więc poszalałam... Małgoś, bardzo dziękuję, piękny esej! Już wydrukowany! Cze Moniś! Jeśli Cię nie będzie u Nefki jutro, to na Dr.Hausa (i na mnie...) będziesz musiała poczekać całe kolejne dwa tygodnie Hej Tomciu! Lecę do Ciebie pooglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Efekty po powrocie.... akurat... zrobię nalot i będzie po zawodach :) Wiesz... ja jadę zaopiekować się chłopem Małgoś, to tutaj i moim chłopem ktoś musi się zaopiekować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cze Moniś! Jeśli Cię nie będzie u Nefki jutro, to na Dr.Hausa (i na mnie...) będziesz musiała poczekać całe kolejne dwa tygodnie A co to u Nefci spotkanko jakieś jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Z tego co widzialam, to pracoholizm odwolal spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Efekty po powrocie.... akurat... zrobię nalot i będzie po zawodach :) Wiesz... ja jadę zaopiekować się chłopem Małgoś, to tutaj i moim chłopem ktoś musi się zaopiekować... Upssss....nie brałam tego pod uwagę - muszę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cze Moniś! Jeśli Cię nie będzie u Nefki jutro, to na Dr.Hausa (i na mnie...) będziesz musiała poczekać całe kolejne dwa tygodnie A co to u Nefci spotkanko jakieś jutro Ano niestety - mam sobotę pracującą ALe po powrocie Rasi coś sie skręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Efekty po powrocie.... akurat... zrobię nalot i będzie po zawodach :) Wiesz... ja jadę zaopiekować się chłopem Małgoś, to tutaj i moim chłopem ktoś musi się zaopiekować... Upssss....nie brałam tego pod uwagę - muszę przemyśleć Znaczy sie, ze zamianke robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 witaj popcarol! Ja Twój dziennik podglądam od dłuższego czasu. Widziałam też Twoje kamyczki ślicznie ułożone w łazience... są chyba takie same kolorystycznie jak moje Ja mam zalane żywicą epoksydową, czy jakąś taką... mogę cyknąć zdjęcie puchy z której ją lali. Sie ciesze i zapraszam! I poprosze o fotke puszki zywicy. Jak sobie policzylam ile trza bedzie zaplacic za zalanie tego kawalka moich kamyczkow, to mi wyszlo ponad 500 zl... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rasia, wiesz ja sie tylko tak grzecznie przypominam o nazwy mebelków. A łoże Młodej to tak już docelowo bedzie pod skosem stało? Ba jakby co to fajnie to wygląda. z tego co Młoda mi mówiła, to będzie mieć dwa łóżka w pokoju JEdno jej nie wystarczy Rasia, to jutro się widzimy u Nefci, tak ? A Młody kiedy zobaczy swój pokój ? Jak już będziesz zagramanicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Lidzia, Neferka ma jutro pracującą sobotę (zajrzyj do jej komentów) i odwołała ognicho . A jak raz mieliśmy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rasiulka jak ja lubie ten odcień szarreeeeeego. Ale rozpierduszka z tym schodem. o so chodzi i wracaj cało i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Lidzia, Neferka ma jutro pracującą sobotę (zajrzyj do jej komentów) i odwołała ognicho . A jak raz mieliśmy się wybrać kurde no właśnie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Lidzia, Neferka ma jutro pracującą sobotę (zajrzyj do jej komentów) i odwołała ognicho . A jak raz mieliśmy się wybrać Ściemniacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Lidzia, Neferka ma jutro pracującą sobotę (zajrzyj do jej komentów) i odwołała ognicho . A jak raz mieliśmy się wybrać kurde no właśnie czytałam Sorki Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts