barranki2 03.07.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Lidzia, Neferka ma jutro pracującą sobotę (zajrzyj do jej komentów) i odwołała ognicho . A jak raz mieliśmy się wybrać Ściemniacze Nooo, teraz trudno sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rasiu urlopik bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nosz do usa frunie, się kobita nie boi, odważna taka że hoho. Pomalowała pokoje, teraz musi polatać Zaraz ją kopniem w d... na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rasiu aż do ju-łes-ej No co ja mogę bidulka powiedzieć - miłego pobytu. Ehhh trochęci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. ale zrobi im taki niezapowiedziany nalocik, czy wiedzą, że przyjeżdża ? Lidzia, Neferka ma jutro pracującą sobotę (zajrzyj do jej komentów) i odwołała ognicho . A jak raz mieliśmy się wybrać kurde no :evil: :evil: właśnie czytałam Sorki Liduś odbijemy sobie ja się do jułesej nie wybieram i jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja się jułesej nie wybieram i jestem w domu Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. ale zrobi im taki niezapowiedziany nalocik, czy wiedzą, że przyjeżdża ? Kurde, moglam nic nie mowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. ale zrobi im taki niezapowiedziany nalocik, czy wiedzą, że przyjeżdża ? Kurde, moglam nic nie mowic... no widzisz, tak to się nie dowiesz, czy jakaś laska się tam krząta, bo zatrą wszelkie ślady przestępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. ale zrobi im taki niezapowiedziany nalocik, czy wiedzą, że przyjeżdża ? Kurde, moglam nic nie mowic... no widzisz, tak to się nie dowiesz, czy jakaś laska się tam krząta, bo zatrą wszelkie ślady przestępstwa Ale niech sie krzata, tylko zeby mi moje mazidla w spokoju zostawila. Mam tam pol butelki samoopalacza Clarinsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. ale zrobi im taki niezapowiedziany nalocik, czy wiedzą, że przyjeżdża ? Kurde, moglam nic nie mowic... no widzisz, tak to się nie dowiesz, czy jakaś laska się tam krząta, bo zatrą wszelkie ślady przestępstwa Ale niech sie krzata, tylko zeby mi moje mazidla w spokoju zostawila. Mam tam pol butelki samoopalacza Clarinsa. Raśka sprawdzi, czy masz, czy miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jedzie kontrole u mnie zrobic, jak sobie chlopaki radza beze mnie i czy jakas laska moich kosmetykow nie tknela. ale zrobi im taki niezapowiedziany nalocik, czy wiedzą, że przyjeżdża ? Kurde, moglam nic nie mowic... no widzisz, tak to się nie dowiesz, czy jakaś laska się tam krząta, bo zatrą wszelkie ślady przestępstwa Ale niech sie krzata, tylko zeby mi moje mazidla w spokoju zostawila. Mam tam pol butelki samoopalacza Clarinsa. Raśka sprawdzi, czy masz, czy miałaś Mam nadzieje, ze nie zapomni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Na bank wyrzucony, bo się scukrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nieeee, moj malzonek 5 razy by mnie zapytal, gdyby cos mojego mial wyrzucic. Ale jakas, ze tak walne cytatem "menda" mogla do swojej "rzyci" go uzyc. Ale Rasie omina fajerwerki jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale Rasie omina fajerwerki jutro... Małgoś, ja się chyba nie odważę odezwać do Twojego małża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nosz do usa frunie, się kobita nie boi, odważna taka że hoho. Pomalowała pokoje, teraz musi polatać Zaraz ją kopniem w d... na drogę Uprzejmie donoszę, że zostałam dwukrotnie szczęśliwie kopnięta kopytkiem Barrankowym w żyć na drogę i wiatr w żagle... mogę frunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale Rasie omina fajerwerki jutro... Małgoś, ja się chyba nie odważę odezwać do Twojego małża... No co Ty Rasia, jak juz otworzysz buzie to potok słów sam wypłynie lawiną :)Skarbie szcześliwego nowego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale Rasie omina fajerwerki jutro... Małgoś, ja się chyba nie odważę odezwać do Twojego małża... Guuuupia, a on sobie Ciebie w kalendarz juz wpisal. Masz zadzwonic i juz. O ktorej dolatujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale Rasie omina fajerwerki jutro... Małgoś, ja się chyba nie odważę odezwać do Twojego małża... Guuuupia, a on sobie Ciebie w kalendarz juz wpisal. Masz zadzwonic i juz. O ktorej dolatujesz? skoro juz jestes w kalandarzu to nie ma co poważna sprawa, nie znikniesz tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rasiulka trzymaj się dzielnie , jakby co , to jak chcesz daj swoim dzieciakom mój numer tel.Niedaleko jestem jakby trza było jakiejś pmocy.Albo jakby na karpatkę mieli chęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts