rasia 09.01.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 rrmi dawaj oba sierściuchy, najwyżej filip pójdzie na dywanik... od 10.00 jestem na budowie i czekam na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja mogę na chwilkę też??? tak za mną okna Twoje chodza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja mogę na chwilkę też??? tak za mną okna Twoje chodza ... Patrz jakie sprytne cholery . Chodzace okna . Ile to kasy ludzie na takie cuda musieli wydac Widze , ze sie spotkanie szykuje calkiem duze , rozweselimy Raske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie dość ,że chodzą to jeszcze normalnie mówią do mnie : kuuuup naaas , kuuup naaaaas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie dość ,że chodzą to jeszcze normalnie mówią do mnie : kuuuup naaas , kuuup naaaaas... A jak nie kupisz to jeszcze kurde d.upe obsmaruja , ze jestes chciwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dobrosia czekam na Ciebie uzbrojona w herbatkę owocową i chyba zaraz coś upiekę a piekłam ostatnio w akademiku, czyli jakieś ćwierć wieku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a podeslesz jakies namiary na dojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Hej rasia, w końcu zawitałam do ciebie Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem twojego domku Pierwszy raz widziałam domek budowany na studniach będę z zaciekawieniem tu zaglądać, bo bardzo mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dobrosiu zaraz wysyłam na priv Witaj Lidszu!, zaglądaj, krytykuj, czsem pochwal ...ja już wcześniej wpadłam do Ciebie na chwilkę, tylko nie zdążyłam wpisu machnąć ale Topaz mi się strasznie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witaj Lidszu!, zaglądaj, krytykuj, czsem pochwal ...ja już wcześniej wpadłam do Ciebie na chwilkę, tylko nie zdążyłam wpisu machnąć ale Topaz mi się strasznie podoba!!! na razie mogę tylko chwalić, bo wszystko mi się podoba mam nadzieję, że Topaz na żywo okaże się tak samo piękny jak na wizualizacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kochane już niedługo weekend - co Wy na to? Nituś kochana! O której masz spotkanie z Panem Od Kominka? cześć kominkarz ma byc o 12.30... a co? bo u mnie o 10.00 to może przyjedziesz... popitulasz... pocieszysz... a potem z Twoim, Nefer, moim Panem Od Kominków pojedziesz do siebie, cio? oooooooo kochana nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, ale z braków logistycznych muszę powiedzieć że nie dam rady co mam nadzieję zostaniemi wybaczone .... może jakoś na tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to czekam na priv Nitusia , nie rób nam tego , to ja muszę czekać do 25 żeby się z Tobą w końcu spotkac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to czekam na priv Nitusia , nie rób nam tego , to ja muszę czekać do 25 żeby się z Tobą w końcu spotkac?? no nie... nie.... ale sytuacja wygląda tak, że jeśli zabiore bruma i pojadę do Was to reszta familii nie będzie miała jak dojechać na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to czekam na priv Nitusia , nie rób nam tego , to ja muszę czekać do 25 żeby się z Tobą w końcu spotkac?? no nie... nie.... ale sytuacja wygląda tak, że jeśli zabiore bruma i pojadę do Was to reszta familii nie będzie miała jak dojechać na budowę.... Nitko, to przecie po rodzinę wdepniesz brumem w drodze powrotnej z Pomidorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 eeee Nitusia , toc ja Cię mogę swoim brumem przewieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hm.... a ten zlocik to o której? rano pogadam z Szanownym i może się cos wykombinuje .... i jeśli można jakiś adresik to było by mi łatwiej te okna zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 oooooo i jeszcze jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ło matko .... alem poszalała już sprzatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to serwer zawsze tak szaleje o północy poszło na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Rasia a o której ten zlocik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts