rasia 04.07.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Rasia, jak to jest, ze lecisz jutro? Ze względu na fajerwerki Lecę na Newark, a fajerwerki w tym roku przeniesione nad rzekę Hudson... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Rasia, jak to jest, ze lecisz jutro? Ze względu na fajerwerki Lecę na Newark, a fajerwerki w tym roku przeniesione nad rzekę Hudson... Ale jaja... Faktycznie w tym roku przeniesli na zachodnia strone. Mialas szanse polatac miedzy fajerwerkami. Z Newark jest blizej na Manhattan, ale sa strasznie wredni immigration officers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Rasia, jak to jest, ze lecisz jutro? Ze względu na fajerwerki Lecę na Newark, a fajerwerki w tym roku przeniesione nad rzekę Hudson... Ale jaja... Faktycznie w tym roku przeniesli na zachodnia strone. Mialas szanse polatac miedzy fajerwerkami. Z Newark jest blizej na Manhattan, ale sa strasznie wredni immigration officers. Ty już mnie proszę nie dobijaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Rasia, jak to jest, ze lecisz jutro? Ze względu na fajerwerki Lecę na Newark, a fajerwerki w tym roku przeniesione nad rzekę Hudson... Ale jaja... Faktycznie w tym roku przeniesli na zachodnia strone. Mialas szanse polatac miedzy fajerwerkami. Z Newark jest blizej na Manhattan, ale sa strasznie wredni immigration officers. Ty już mnie proszę nie dobijaj... Spokojnie, jedziesz na 2 tygodnie i masz bilet powrotny. Ja to mialam zawsze przekichane, ale teraz tez juz mi moga naskoczyc. Tylko pamietaj, zeby w deklaracji celnej wpisac na wszystko "no". W Newark raz jedyny mi sprawdzali walizke, ale warto bylo - celnik byl masakrycznie przystojny. I z tego wszystkiego zapomnialam, ze mam flache przy sobie i powiedzialam, ze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ale piękne szarości :) A Słupek mnie wywalił z wrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Coraz bardziej domowo się robi... Przeprowadzka coraz bardziej realna się staje... http://img37.imageshack.us/img37/4129/img7956.png A słupek Nefciu jest cudownie czaderski i mnie też bez przerwy jakimś swoim zagraniem wywala z wrotek... Dwa tygodnie... jedna czwarta jej życia... buuu... jak ona urośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No mniam, mniam niam... generalnie faktycznie coraz trudniej znaleźć powód, dla którego jeszcze siedzisz na tym Żoliborzu . Wracasz z Usia i hajda robim parapetówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witanko, Rasia już tak daleko jesteś i jeszcze nie mieszkasz a słupek jaki zapatrzony w słup, papuga jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Bosiu, jak ta mała nasladuje Filipa. Mądra psiczka z niej wyrośnie jak i on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No ja nie wiem, czy to dobrze, zeby kobitka faceta nasladowala we wszystkim. Mam nadzieje, ze sie odwroci jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No ja nie wiem, czy to dobrze, zeby kobitka faceta nasladowala we wszystkim. Mam nadzieje, ze sie odwroci jednak... Filip ułożony jest i mądry. Takiego faceta to można nasladować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No ja nie wiem, czy to dobrze, zeby kobitka faceta nasladowala we wszystkim. Mam nadzieje, ze sie odwroci jednak... Filip ułożony jest i mądry. Takiego faceta to można nasladować Taaa, jasne. Jeszcze nam Kluska zacznie noge podnosic. No way. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No ja nie wiem, czy to dobrze, zeby kobitka faceta nasladowala we wszystkim. Mam nadzieje, ze sie odwroci jednak... Filip ułożony jest i mądry. Takiego faceta to można nasladować Taaa, jasne. Jeszcze nam Kluska zacznie noge podnosic. No way. A to ona własnego rozumu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No ja nie wiem, czy to dobrze, zeby kobitka faceta nasladowala we wszystkim. Mam nadzieje, ze sie odwroci jednak... Filip ułożony jest i mądry. Takiego faceta to można nasladować Taaa, jasne. Jeszcze nam Kluska zacznie noge podnosic. No way. A to ona własnego rozumu nie ma? No wlasnie mam nadzieje, ze ma. I ze zacznie sobie Filipa ustawiac niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 no ale on jest ustawiony, co tu dalej ustawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 hehe dzien dobry sie z panstfem na kfilkiem f niedzielem mami łopuszcza nas na dwie niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A co to w NY nie ma netu? Pisalam przecie, ze w kazdej bibliotece jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Rasia papapa Cipko wracaj nam tu jusz natymiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Rasia papapa Cipko wracaj nam tu jusz natymiast CIPKO ???? Nie wiedziałam, że jesteście tak blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Szybko chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts