Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały dzień nie mogłam znaleźć jednej ulubionej sukienki! :x No i niech mi ktoś powie, że ja prawdziwa blondynka nie jestem... :roll: ... właśnie znalazłam, przed chwilunią... w pudle z brudami do prania!!! :evil: Pranie wstawiłam, mogę się kawki napić i poczytać coście cały dzień "przeskrobali". :wink: :D :D

Rasia, slonko, nie bierz za duzo ciuchow, bo nie bedziesz miala miejsca na zakupy. Idz do Macy's koniecznie, juz sa letnie przeceny. Idz na buty, ale sie nie przestrasz, bo tam beda takie porozwalane lezec - trzeba isc do goscia i powiedziec, jaki chcesz rozmiar (w calach oczywiscie). Buty sie lepiej kupuje w Lord and Taylor, troche mniej ludzi. 8)

No ja nie wiem, czy to dobrze, zeby kobitka faceta nasladowala we wszystkim. Mam nadzieje, ze sie odwroci jednak... :roll: :roll: :roll:

Filip ułożony jest i mądry. Takiego faceta to można nasladować

Taaa, jasne. Jeszcze nam Kluska zacznie noge podnosic. No way. :-?

A to ona własnego rozumu nie ma?

Ma własny i dlatego gdyby chciała zacząć pokazywać jaka to ono ważna (za jakiś czas) to zacznie nogę podnosić :lol: a jak, noooooooooo może nie tak wysoko jak Filip ale jednak :wink:

Koleżanka ma yorków kilka. Najstarsza suczka nastała w domu po piesku i po pewnym czasie, by nie być gorszą od niego - czytaj sikać wyżej - nauczyła sie ekwilibrystyki i sika stając na przednich nogach :o mówię wam widok i szokujący i komiczny zarazem. Moje suki już też się nauczyły i choć za ciężkie do takich wygibasów to nogę czasem podnoszą :wink: