Nefer 07.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To bardzo dobrze. Ukłony dla małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A dzieki. Wlasnie poszli na spacer. Ale jestem kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pozdrow Rasienke ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A dzieki. Wlasnie poszli na spacer. Ale jestem kabel. To dobrze, że żyją w symbiozie To Forum jest niezwykłe - wszystkim sie dzielimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A dzieki. Wlasnie poszli na spacer. Ale jestem kabel. To dobrze, że żyją w symbiozie To Forum jest niezwykłe - wszystkim sie dzielimy :) Nooo, bez przesady. Ale fajnie, ze Forum ma taki zasieg. To fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dooobra żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pozdrowienia dla Rasi Małgoś, a ty się nie boisz, że oni tak razem na spacerki chadzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Normalnie tak sie boje, ze az mi sie rece trzesa. I w dodatku poszli sie spotkac z rasi kolezanka, a jego jeszcze nie ma. Mam nadzieje, ze sie beda dobrze bawic jak najdluzej. Malzowi potrzeba pozytywnej energii, a tej rasia ma pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I bardzo dobrze, że se pogadają. To super ładuje akumulatory na obczyźnie (przynajmniej ja tak mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I nawet poznala jednego lokatora, ale sie podobno szybko zwinal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A dzieki. Wlasnie poszli na spacer. Ale jestem kabel. To dobrze, że żyją w symbiozie To Forum jest niezwykłe - wszystkim sie dzielimy :) naprawde wszystkim? . No dobra, niech strace. Kto chce mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A dzieki. Wlasnie poszli na spacer. Ale jestem kabel. To dobrze, że żyją w symbiozie To Forum jest niezwykłe - wszystkim sie dzielimy :) naprawde wszystkim? . No dobra, niech strace. Kto chce mojego? Ryzykantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A dzieki. Wlasnie poszli na spacer. Ale jestem kabel. To dobrze, że żyją w symbiozie To Forum jest niezwykłe - wszystkim sie dzielimy :) naprawde wszystkim? . No dobra, niech strace. Kto chce mojego? Ryzykantka ryzyk fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Phi, trzeba se tak dobrac, zeby sam sie nie chcial dzielic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Phi, trzeba se tak dobrac, zeby sam sie nie chcial dzielic. ale dzielenie to jedno z najpiękniejszych działań matematycznych i jest odwrotnością mnożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Phi, trzeba se tak dobrac, zeby sam sie nie chcial dzielic. ale dzielenie to jedno z najpiękniejszych działań matematycznych i jest odwrotnością mnożenia Sorry, ja monogamiczna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Phi, trzeba se tak dobrac, zeby sam sie nie chcial dzielic. ale dzielenie to jedno z najpiękniejszych działań matematycznych i jest odwrotnością mnożenia Sorry, ja monogamiczna jestem. no to słuchaj, albo sie dzielisz a jak nie to sie mnóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Phi, trzeba se tak dobrac, zeby sam sie nie chcial dzielic. ale dzielenie to jedno z najpiękniejszych działań matematycznych i jest odwrotnością mnożenia Sorry, ja monogamiczna jestem. no to słuchaj, albo sie dzielisz a jak nie to sie mnóż Juz sie mnoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dooooobrze.ide spać, bo mi juz rzęsy opadły na cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2009 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jestem! Myszy opadly rzesy, a mi nogi wbily sie w dooopke... Zlazlam dzisiaj 1/10 Central Park, Soho, Chinatown i Male Wlochy... Siuper, siuper siup!!! Malz Gosi to fantastyczny przewodnik po knajpkach i barach! Slyszalam i Neferkowej przygodzie z igla, mam nadzieje Nefciu, ze juz wszystko ok. Sciskam Was wszystkich i straasznie tesknie, ale nie bede sciemniac - jest mi tu fantastycznie!!! Odpoczywam na maxa i zdzieram zelowki i moge pic do ulania, bo nie prowadze samochodu!!! Mam suuuper urodzinki! Buzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts