malgos2 08.07.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To teraz pora na zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2009 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To teraz pora na zakupy... Eeeee... jest jeszcze tyyyyle do zwiedzania............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To teraz pora na zakupy... Eeeee... jest jeszcze tyyyyle do zwiedzania............... Ten promik do ikei sobie wez koniecznie. Pewnie Ci P. nie pokazal, ale to jest na samym dole Manhattanu, Pier 11 - Wall Street to sie nazywa... Jak pojedziesz szostka do konca i bedziesz szla w kierunku rzeki to znajdziesz... Takie zolte z napisem IKEA - plywaja co 20 minut, a potem wysiadasz i plyniesz z powrotem. http://www.nywatertaxi.com/P11/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2009 03:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To teraz pora na zakupy... Eeeee... jest jeszcze tyyyyle do zwiedzania............... Ten promik do ikei sobie wez koniecznie. Pewnie Ci P. nie pokazal, ale to jest na samym dole Manhattanu, Pier 11 - Wall Street to sie nazywa... Jak pojedziesz szostka do konca i bedziesz szla w kierunku rzeki to znajdziesz... Takie zolte z napisem IKEA - plywaja co 20 minut, a potem wysiadasz i plyniesz z powrotem. http://www.nywatertaxi.com/P11/ Dzieki To w czwartek. Jutro jedziemy nad ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Rasia uściskaj ocean od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 od nas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć RAsiu To ty masz urodzinki??? TO STO LAT http://www.brides.com/images/editorial/2007_bridescom/caymanislands2/00_main/012_primary.jpg i TWOJE ZDRÓWKO http://bbsnews.net/bbsn_photos/topics/home_lifestyle/tequila_cazadores.jpg I uściskaj ten oceanik, central parki i inne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ode mnie też proszę ocean pozdrowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć RAsiu To ty masz urodzinki??? TO STO LAT http://www.brides.com/images/editorial/2007_bridescom/caymanislands2/00_main/012_primary.jpg i TWOJE ZDRÓWKO http://bbsnews.net/bbsn_photos/topics/home_lifestyle/tequila_cazadores.jpg I uściskaj ten oceanik, central parki i inne.. Ale palnelam z tymi urodzinami Urodzinki, okragle 18 mialam pod koniec zeszlego roku, dokladnie w tym samym czasie i te same, co moja psiapsiula, u ktorej teraz jestem... wiec... nadrabiamy wspolnie, wspolne zaleglosci... A ocean wysciskam i wytule... Raaaaju... ale wczoraj swietliki daly czadu... ...takiej swietlikowej plasawicy, to jeszcze nigdy nie widzialam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Rasia, a gdzie nad ten ocean jedziecie? Bo wiesz... on duzy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Swietliki fajna sprawa. Ja pamietam jeszcze widowisko w poblizu kopca Kościuszki w Krakowie.....w leeeeesie i to jest takie jedno z tych significant przeżyc mego gryzoniego życia.działo się oj działoale oceanu jeszcze na żywy pyszczek nie widziałam, chyba, no nie na pewno nie widzialam, bo niby gdzie, no tak. Fajnie Ci.Ciekawe jak pachnie ocean? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ołszyn to taki rodzaj Bałtyku, tylko troszkem inny. Macałem kiedyś. Właściwie był spokojny A przynajmniej zachowywał się nienerwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ocean jest duuuuzy i ma takie dluuuuugie fale. A pachnie glonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć Rasiu Urpodziny urodzinami ale buteleczka się zmarnowaćnie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć Rasiu Urpodziny urodzinami ale buteleczka się zmarnowaćnie może Nieee... no absolutnie nie moze... Monis, jeszcze tylko kilka dni... Zimno tu dzisiaj... brrr... ale fajnie do lazenia po miescie... Ide w miasto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ech, tesz bym poszed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 I ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.07.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a ja byłam dzisiaj na Bartycka Street i mam dosyć lażenia i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a ja byłam dzisiaj na Bartycka Street i mam dosyć lażenia i w ogóle Ja też u koleżanki na kawce - szkoda że się ne spotkałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a ja byłam dzisiaj na Bartycka Street i mam dosyć lażenia i w ogóle Ja też u koleżanki na kawce - szkoda że się ne spotkałyśmy Buuu... tez bym podjechala... ... tesknie ... za moim samochodzikiem.... ... no ile mozna pic, korzystajac, ze sie nie jezdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts