malgos2 09.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a ja byłam dzisiaj na Bartycka Street i mam dosyć lażenia i w ogóle Ja też u koleżanki na kawce - szkoda że się ne spotkałyśmy Buuu... tez bym podjechala... ... tesknie ... za moim samochodzikiem.... ... no ile mozna pic, korzystajac, ze sie nie jezdzi... No nie wiem, ja pije cale zycie. Gdzies pisalam, ale moze Ci umknelo - idz sobie do Cloisters, na gorze Manhattanu, przy Riverside Drive, nad Harlemem. Sliczny ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 powiem czesc nim sie serwer zamuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2009 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a ja byłam dzisiaj na Bartycka Street i mam dosyć lażenia i w ogóle Ja też u koleżanki na kawce - szkoda że się ne spotkałyśmy Buuu... tez bym podjechala... ... tesknie ... za moim samochodzikiem.... ... no ile mozna pic, korzystajac, ze sie nie jezdzi... No nie wiem, ja pije cale zycie. Gdzies pisalam, ale moze Ci umknelo - idz sobie do Cloisters, na gorze Manhattanu, przy Riverside Drive, nad Harlemem. Sliczny ogrod. Dzieki Malgos! Jutro wybieram sie wlasnie w okolice Harlemu, ale potem chcialam zaatakowac Twojego Malza i wyciagnac go na Greenwich Village. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cze Rasiula, twoje nocne życie jest fascynujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cześć Rasiu Kurde nie kumam tego czasu - która teraz jest u ciebie godzina??? Jeszcze chwilka i wrócisz do autka, domku, do nasi na Bartycką A teraz się leń, zwiedzaj i wypoczywaj - za mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a ja to bym najchętniej poszła spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Rasiulka ale Ty masz pałer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Rasiu, widzę, że świetnie się bawisz i wypoczywasz na całego Wypocznij też za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 cześć Rasiulka pozdrów ode mnie NY Ostatni raz tam byliśmy jak mi się Helenka w brzuchu wierciła i utrudniała łażenie Potem jak z nią byliśmy to już o NY nie zahaczaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a ja byłam dzisiaj na Bartycka Street i mam dosyć lażenia i w ogóle Ja też u koleżanki na kawce - szkoda że się ne spotkałyśmy Buuu... tez bym podjechala... ... tesknie ... za moim samochodzikiem.... ... no ile mozna pic, korzystajac, ze sie nie jezdzi... No nie wiem, ja pije cale zycie. Gdzies pisalam, ale moze Ci umknelo - idz sobie do Cloisters, na gorze Manhattanu, przy Riverside Drive, nad Harlemem. Sliczny ogrod. Dzieki Malgos! Jutro wybieram sie wlasnie w okolice Harlemu, ale potem chcialam zaatakowac Twojego Malza i wyciagnac go na Greenwich Village. Tylko kurde nie idz na wschodni czasem sama. Na Greenwich mieszkaja geje, ale jest fajna knajpa z mrozona margerita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cześć Rasiu Kurde nie kumam tego czasu - która teraz jest u ciebie godzina??? Jeszcze chwilka i wrócisz do autka, domku, do nasi na Bartycką A teraz się leń, zwiedzaj i wypoczywaj - za mnie też Jak pisalas Monis tego posta, to ja sie kladlam spac... ... a 10 minut temu wstalam... rowno 6 godzin... Ale pojechalam sobie do Home Depot... takiego naszego LM i kupilam... nie zgadniecie... kupilam siatke na moskity... Jest szara, dokladnie w kolorze moich okien... obije nia te ziejace dziury pod piramidka w holu na gorze... a jak sie uda, to bedzie moja najtansza inwestycja w tym domku! A drugi pomysl, to wyklejenie ta siatka sciany TV, zeby miala taka fakture fajna, pomalowac na dowolny kolor... albo nie... Eeehhh... tyle mi sie tu pomyslow wyklulo, ze chce juz wracac i je robic... juz odpoczelam! Powiedzcie mi, dlaczego u nas nie ma w LM dostepnych moskitier??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 może jest mało moskitów???? Cze śpiochu, pomachaj statule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 może jest mało moskitów???? Cze śpiochu, pomachaj statule Oj ale coś dzisiaj w radiu gadali że jej główkę obcięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I co, dobra byla margerita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 http://www.vertix.com.pl/index.php?p=1_9_Moskitery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja mam u siebie wszedzie. Grzebki narzekaly, ze sie u mnie zerzygac przez okno nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I co, dobra byla margerita? Mniaaam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I co, dobra byla margerita? Mniaaam!!! No to gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 cze mami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Cześć Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts