Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia, obejrzyj sobie Flat Iron building na 23 i 5 alei.

Jeesooooo... ja juz po woli mam dosyc... usiadlabym przy mrozonej margericie i tam zostala... dzisiejszy dzien mnie wykonczyl... 10 godzin, w tym 9 godzin jazdy, a 1 dreptania po lesie i nad jeziorem... ufff.... ale malego misia widzialam i nawet zdazylam cyknac, jak przed samochodem przez droge myknal... 8) :D :D :D

Hej Lidzia! Nie ma czego... niepokoj moj o to, co zostawilam za soba rosnie geometrycznie z iloscia kilometrow jaka mnie od tego co zostawilam dzieli... :(

Wczoraj zadzwonila do mnie Mloda z prosba zebym sie zgodzila na jej tygodniowy wyjazd do kolezanki do Elku... bo Tata sie nie zgadza...!!! No i jak ja mam odpoczac??? :roll:

Jak Ci tam za wodą ? Kupisz mi jakiś dobry tusz do rzęs ? Czarny :) Bo sie nie moge zdecydowac :)

Pewnie, ze Ci kupie... ale masz jakas swoja firme ulubiona? No i wydluzajacy, pogrubiajacy... jaki? :roll:

:D

Najlepszy :) Nie mam żadnej firmy... w zasadzie ma wydłużać i pogrubiac i wiązać krawaty - zdaję się na Ciebie :)

Jak Ci tam za wodą ? Kupisz mi jakiś dobry tusz do rzęs ? Czarny :) Bo sie nie moge zdecydowac :)

Pewnie, ze Ci kupie... ale masz jakas swoja firme ulubiona? No i wydluzajacy, pogrubiajacy... jaki? :roll:

:D

Najlepszy :) Nie mam żadnej firmy... w zasadzie ma wydłużać i pogrubiac i wiązać krawaty - zdaję się na Ciebie :)

... i buty pastowac... :wink: :lol: :lol: :lol: ok. ... zatuszuje swoja niewiedze jakas super hamerykanska marka... :lol:

spakojna mami bydsie dopsie..tyros od srody nigdzie nie jezdze ..urodziny mam loozuje siem

OJ!!! Urodzinki SYNKA, a mamusia taaak daleko!!! :(

Wszystkiego najlepszego malenstwo ty moje! 8) :D :D

Mamusia przywiezie lizaka z karaluszkiem. :wink: 8)