malgos2 13.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Przeciez przylecisz przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Rasia kup Lancome'a - najlepsze sa. kupuje tusze do kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 cze mamusku wróciłem ze wrocka o 7 spadam na rzeszów kurna:) Jaka dyskrecja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 tzn..aa i mam zamiar nafiedsic krakuffek tsi papricki und wał pomorski czy jakośi tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jaki kurna wal pomorski? Czy ja o czyms nie wiem? Mam skojarzenia z rowem, ale to chyba nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 a s kentrzynchem ni mosh casym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 a s kentrzynchem ni mosh casym? Nieeeee... Znaczy sie mam, ale i tak nie kumam. Ale moze to nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.07.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 no tu bunkhry i tam bunkhry i siem zbunkhrujem wis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Aaaaaaaacha. Bylam tam dzisiaj, ale sie nie zbunkrowalam zanadto. Z religijnymi maniakami musialam pic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Rasiu Co do tuszy to raz w życiu miałam estee lauder i był boski. No ale teraz to już mnie na niego niestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hej Rasieńko miłego wypoczynku i zjedz za mnie donuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Rasiu Co do tuszy to raz w życiu miałam estee lauder i był boski. No ale teraz to już mnie na niego niestać W Stanach akurat EL nie jest najdrozszy, chyba najdrozsze w ogole sa kosmetyki Shiseido, ale i tak sa 3 razy tansze niz u nas, zwlaszcza kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.07.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Rasiu Co do tuszy to raz w życiu miałam estee lauder i był boski. No ale teraz to już mnie na niego niestać W Stanach akurat EL nie jest najdrozszy, chyba najdrozsze w ogole sa kosmetyki Shiseido, ale i tak sa 3 razy tansze niz u nas, zwlaszcza kolorowe. Nawet w łapce nie miałam.Teraz zadawalam się jakimś Avonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Rasiu Co do tuszy to raz w życiu miałam estee lauder i był boski. No ale teraz to już mnie na niego niestać W Stanach akurat EL nie jest najdrozszy, chyba najdrozsze w ogole sa kosmetyki Shiseido, ale i tak sa 3 razy tansze niz u nas, zwlaszcza kolorowe. Nawet w łapce nie miałam.Teraz zadawalam się jakimś Avonem Ale tam za 60 zl masz EL, Lancome'a, a Clinique to za niecale 45 dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.07.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Rasiu Co do tuszy to raz w życiu miałam estee lauder i był boski. No ale teraz to już mnie na niego niestać W Stanach akurat EL nie jest najdrozszy, chyba najdrozsze w ogole sa kosmetyki Shiseido, ale i tak sa 3 razy tansze niz u nas, zwlaszcza kolorowe. Nawet w łapce nie miałam.Teraz zadawalam się jakimś Avonem Ale tam za 60 zl masz EL, Lancome'a, a Clinique to za niecale 45 dostaniesz... Matko jedyna ja chcem do jułesej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Rasiu Co do tuszy to raz w życiu miałam estee lauder i był boski. No ale teraz to już mnie na niego niestać W Stanach akurat EL nie jest najdrozszy, chyba najdrozsze w ogole sa kosmetyki Shiseido, ale i tak sa 3 razy tansze niz u nas, zwlaszcza kolorowe. Nawet w łapce nie miałam.Teraz zadawalam się jakimś Avonem Ale tam za 60 zl masz EL, Lancome'a, a Clinique to za niecale 45 dostaniesz... ło matko , kurde ja bym taki kciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 To molestujcie rasie, tusze nie sa ciezkie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2009 02:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hejka wszystkim! Dzisiaj ostatni dzien zamowien! Dwa zestawy Lancome'a juz kupione. Koszulki z Hard Rock Cafe NY tyz.... Boooszee... ale ja sie dzisiaj zlazilam... zaczelam od 181 St, a skonczylam na Brooklyn Bridge... nucac Stachure... ... po drodze zlazlam caly Times Sq, zachaczylam o WTC, chwycilam byczka za rogi... ... moze sie i ja na gieldzie terez troche odkuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cześć Rasiu to ty już wracasz Rajuśku ale szybko zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 kurna jo tysz kcem koszhulkiem jakoms fajnom moghom byc se dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts