Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już zaczynam myśleć o nalocie na Nową Zelandię... 8) :roll: :D :D

...może za dwa lata... :roll: :lol:

... ale jak na razie ciężko znoszę zmianę czasu... albo pogody... w dzień ciągle mi się spać chce... w nocy nie śpię do 4-5. :-?

No kurna chata!!!

A myslalam, ze juz to mamy przyklepane i obgadane :lol: :lol: :lol: a Ty piszesz zaczynam...???

:lol:

Już zaczynam myśleć o nalocie na Nową Zelandię... 8) :roll: :D :D

...może za dwa lata... :roll: :lol:

... ale jak na razie ciężko znoszę zmianę czasu... albo pogody... w dzień ciągle mi się spać chce... w nocy nie śpię do 4-5. :-?

No kurna chata!!!

A myslalam, ze juz to mamy przyklepane i obgadane :lol: :lol: :lol: a Ty piszesz zaczynam...???

To zaczynam, w moim przypadku oznacza - postanowione... :wink: :D

O wylocie do NY zaczęłam myśleć trzy tygodnie przed wylotem... :lol: :lol: :lol: ... dwa dni później zrobiłam rezerwację biletu... 8) 8) 8)

O wylocie do NY zaczęłam myśleć trzy tygodnie przed wylotem... :lol: :lol: :lol: ... dwa dni później zrobiłam rezerwację biletu... 8) 8) 8)

Sprinterka....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to jestem - niestety - z tych co musza miec wszystko rozpisane i zaplanowane miesiace przedtem...inaczej to panika totalna :wink:

Na last minute to ja moge sobie jedynie majtki kupic...na reszte bym sie nie odwazyla :roll: :roll:

Rasia jak fajnie, że znów jesteś wśród nas. :)

Foty przepiękne. Wspaniałe wspomnienia, których Ci już nikt nie zabierze. :)

Aklimatyzację masz juz za sobą? :roll:

A co tam nowego w nowej chałupce? :)

W chałupce można wywijać chołupce i... nic poza tym... :( ale pomalowana już peaaaawie do końca! :wink: 8) :D

Cześć Edzik!

Sprinterka....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to jestem - niestety - z tych co musza miec wszystko rozpisane i zaplanowane miesiace przedtem...inaczej to panika totalna :wink:

Na last minute to ja moge sobie jedynie majtki kupic...na reszte bym sie nie odwazyla :roll: :roll:

:lol: :lol:

Ja jeszcze nigdy nic do końca nie zaplanowałam... :roll: :oops: :wink:

Ale rasiula, do NZ to się wybieramy za półtora roku :D :D :D . Trzeba jeszcze tutaj trochę podziałać :wink:

A wiewiórka to una wygląda jak nasza. Skąd mamy wiedzieć że ona była ich? I - podobnie jak z lądowaniem na księżycu, ta cała twoja wyprawa to nie był fotoszop i szum medialny? Ha?

Ta wiewiorka jest tak z 2 razy wieksza od naszych i szara cala... :wink:

Ale rasiula, do NZ to się wybieramy za półtora roku :D :D :D . Trzeba jeszcze tutaj trochę podziałać :wink:

A wiewiórka to una wygląda jak nasza. Skąd mamy wiedzieć że ona była ich? I - podobnie jak z lądowaniem na księżycu, ta cała twoja wyprawa to nie był fotoszop i szum medialny? Ha?

Eee, kolor wiewióry to zależy od dzielnicy chyba... bo i czarne widziałam i z białymi krawatami też... :wink: :roll: :lol: :lol:

Eee, kolor wiewióry to zależy od dzielnicy chyba... bo i czarne widziałam i z białymi krawatami też... :wink: :roll: :lol: :lol:

Te z bialymi paskami na ogonie to sa chip monks, nie wiewiorki. :wink:

No to przegląd wiewiórek... :wink:

Tu beżowa z białym brzuchem:

http://img193.imageshack.us/img193/8203/img8129.png

Ta wygląda jak szczur... bo jej ogon ktoś wystrzygł... :roll:

http://img11.imageshack.us/img11/2996/img8118.png

Ta już całkiem ma szczurzy pysk, za to ogon całkiem, całkiem wiewiórzy... :wink:

http://img169.imageshack.us/img169/8803/img8102.png

A te są bezdomne bidulki... :wink:

http://img268.imageshack.us/img268/5365/img8320.png