malgos2 21.07.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja tez pojde niebawem, bo musze wczesnie wstac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.07.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 tak tylko przylazłam zobaczyc wiewióre ze szczurzym ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mysle, ze ja ktos musial zlapac za ten ogon i mu futro w rece zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.07.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 jak surykatka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.07.2009 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Cześć Nocne Zjawy! Odgruzowałam dziennik, wyciągając go z czeluści 6 strony... ale że nic u mnie na budowie się teraz nie dzieje, to wkleiłam zdjęcia z wojaży... dlaczego właściwie u mnie na budowie się nic nie dzieje??? Kasy brak czy pomysłów? To było pytanie retoryczne... trzeba coś z tym zrobić! I z tym, że nie mogę spać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 I z tym, że nie mogę spać!!! jejo współczuję Rasiu. A może jakieś ziółka pomogą co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 mami sie nie dhenerfujje ..withom i o sdruffko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzień dobry po cichutku podrzucamy by nie budzić tej co "niewinna jest kiedy śpi", że se tak klasykiem rzucimy, ale bez hałasu, na paluszkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Przeca ty zadeklarowana wierna żona, jak wierna rzeka i wierna psina, a jak tu grzeszyć z uwielbieniem ślipiąc w ślepia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Przeca ty zadeklarowana wierna żona, jak wierna rzeka i wierna psina, a jak tu grzeszyć z uwielbieniem ślipiąc w ślepia? A z mezem nie mozna grzeszyc? Koscielnego nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Przeca ty zadeklarowana wierna żona, jak wierna rzeka i wierna psina, a jak tu grzeszyć z uwielbieniem ślipiąc w ślepia? A z mezem nie mozna grzeszyc? Koscielnego nie mamy... To można. Tak jako i ja jak pani barrankowej siem dotknem to grzeszeeeeeem strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Przeca ty zadeklarowana wierna żona, jak wierna rzeka i wierna psina, a jak tu grzeszyć z uwielbieniem ślipiąc w ślepia? A z mezem nie mozna grzeszyc? Koscielnego nie mamy... To można. Tak jako i ja jak pani barrankowej siem dotknem to grzeszeeeeeem strasznie. I tak bez bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.07.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Doberek Och, jak ja zazdroszczę takich widoków A do NZ też bym się wybrała chętnie I widziałam prześliczną Nitkę Jak ona urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Przeca ty zadeklarowana wierna żona, jak wierna rzeka i wierna psina, a jak tu grzeszyć z uwielbieniem ślipiąc w ślepia? A z mezem nie mozna grzeszyc? Koscielnego nie mamy... To można. Tak jako i ja jak pani barrankowej siem dotknem to grzeszeeeeeem strasznie. I tak bez bidetu? O, kochana , to akurat prowadzi do zbawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To zalezy, o czym sni baranku. tys prowda... A możliwości są wielkie, a grzech czai się wszędzie Jaaaaaaaak ja lubie grzeszyc. Przeca ty zadeklarowana wierna żona, jak wierna rzeka i wierna psina, a jak tu grzeszyć z uwielbieniem ślipiąc w ślepia? A z mezem nie mozna grzeszyc? Koscielnego nie mamy... To można. Tak jako i ja jak pani barrankowej siem dotknem to grzeszeeeeeem strasznie. I tak bez bidetu? O, kochana , to akurat prowadzi do zbawienia Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tam gdzie chca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 AmberWind niejaka miała taką sygnaturkę zanim zniknęła. Z tego wnoszę, że była niegrzeczną dziewczynką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Z tego wynika, ze niebo = forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts