barranki2 21.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... czeeee ludziska.... dziś komp nawet daje poczytać więc siedze i nadrabiam zaraz ide polookac co nowego w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ........ a czytałam, że malowanko sami malujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Głowa umie łączyć niebo z szyją, Niebo w szyje wpada poprzez głowę, Głowa często lubi być niczyją, I dlatego ciągle jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Głowa umie łączyć niebo z szyją, Niebo w szyje wpada poprzez głowę, Głowa często lubi być niczyją, I dlatego ciągle jest jak jest[/quote:0a182a02a2] Bo to taki wesoly niewalczyk biednych, w ktorym nie ma nic o tym, ze ktos jest wredny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Głowa umie łączyć niebo z szyją, Niebo w szyje wpada poprzez głowę, Głowa często lubi być niczyją, I dlatego ciągle jest jak jest[/quote:085d250935] Bo to taki wesoly niewalczyk biednych, w ktorym nie ma nic o tym, ze ktos jest wredny... [/quote:085d250935] Historia podwodna naucza wytrwałych jak tu żyć żeby zgnić Jak zawszę wykwinta omawia dlaczego cały sens znowu wklęsł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Głowa umie łączyć niebo z szyją, Niebo w szyje wpada poprzez głowę, Głowa często lubi być niczyją, I dlatego ciągle jest jak jest[/quote:a7d9bff789] Bo to taki wesoly niewalczyk biednych, w ktorym nie ma nic o tym, ze ktos jest wredny... [/quote:a7d9bff789] Historia podwodna naucza wytrwałych jak tu żyć żeby zgnić Jak zawszę wykwinta omawia dlaczego cały sens znowu wklęsł[/quote:a7d9bff789] I nikt to wam tak to nie wali do bram? A wali a wali a puka a kuka I szybko umyka udajac nieuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Głowa umie łączyć niebo z szyją, Niebo w szyje wpada poprzez głowę, Głowa często lubi być niczyją, I dlatego ciągle jest jak jest[/quote:925bb26739] Bo to taki wesoly niewalczyk biednych, w ktorym nie ma nic o tym, ze ktos jest wredny... [/quote:925bb26739] Historia podwodna naucza wytrwałych jak tu żyć żeby zgnić Jak zawszę wykwinta omawia dlaczego cały sens znowu wklęsł[/quote:925bb26739] I nikt to wam tak to nie wali do bram? A wali a wali a puka a kuka I szybko umyka udajac nieuka. [/quote:925bb26739] Ta zabawa nie jest dla dziewczynek Idź do domu, bo tu mogą bić... I tym samym kończąc Wiązankę Pieśni Bojowych kłaniamy się radiosłuchaczom Bo idem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To samo w sobie wcale nie musi być złe I rozwiązuje mnóstwo problemów... Jest jaaaak w niebieeeee, pieniadze traca sens. I gra orkiestra, i łódź podwodna w szkleeeeeeee.... Obawiam sie, ze powstaje plan zatykania traby. Dokladny plan w ktorym nie ma juz szpar ani dziur. I dlatego że ci mogę wszystko dać ty śmiejesz się mówiąc chodźmy spać chodzmy spać chodźmy spać... A idiotom zimno Czas potieniadz, czas potieniadz. A kto pyta ten wielbladzik. Do góry głowa, niech się słoń schowa, do góry podnieś trąąąąąąbęęęęęęęę! I ze kiedy komus sprytnie stanik zdjac, tak bez uzycia rak to blad. Strzeeeeż się tych miejsc, zakamarków, schodów, wind... Jak ja rano mam wstac, kiedy ja chce cos zjesc, to ty chcesz znowu mnie zwiazac. Głowa umie łączyć niebo z szyją, Niebo w szyje wpada poprzez głowę, Głowa często lubi być niczyją, I dlatego ciągle jest jak jest[/quote:6b9227508a] Bo to taki wesoly niewalczyk biednych, w ktorym nie ma nic o tym, ze ktos jest wredny... [/quote:6b9227508a] Historia podwodna naucza wytrwałych jak tu żyć żeby zgnić Jak zawszę wykwinta omawia dlaczego cały sens znowu wklęsł[/quote:6b9227508a] I nikt to wam tak to nie wali do bram? A wali a wali a puka a kuka I szybko umyka udajac nieuka. [/quote:6b9227508a] Ta zabawa nie jest dla dziewczynek Idź do domu, bo tu mogą bić... I tym samym kończąc Wiązankę Pieśni Bojowych kłaniamy się radiosłuchaczom Bo idem do domu [/quote:6b9227508a] Do widzenia sie z Panstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.07.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 withanko Synek marnotrawny!!! A gdzie Ty jesteś, jak miałeś być u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts