Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

No bardzo . I jednak po tym przeszkleniu na dachu mozna trafic .

Super jasno na gorze dzieki temu , a ja bym w zyciu na cos takiego nie wpadla .

Cichaczem myslalam , ze jakos wczesniej bedzie jak bedziemy wracali i tak chcialam dzwonic i pytac czy Ty jestes u siebie , no ale zeszlo .

Pewnie zalece jak wrocisz z Zakopca :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurde, cos mnie minęło ? To wszystko przez tę demolkę :roll:

Ominęła Cię kawusia, herbatka owocowa i DOBROSZKOWE CIACHO!!! :wink: :D Ale wiedziałam, że Ty z Mychą już umówiona, to siedziałam cicho :wink: 8) a macanko masz już zaliczone :lol:

Była Rrmi z przecudowną piesą i Dobrosia z ciastem Palce Lizać!!!

Macanko mam nadzieję owocne i może jakieś dzieci z tego będą :wink:

fiuuuu a ja nie dojechałam..... :cry:

no ale cieszę się, że wszyscy są zadowoleni.... Rasia mogę kiedys nadrobić braki?....

Dobrosia - to choc powiedz co to za placuszek mnie ominął ...

jak poszło spotkanie z p. Danielem? jaki wkład Cie interesi? :wink:

Nitu chyba taki

http://www.ilko.pl/files/image/ilko/svfd.jpg

a jak Twoje kominkowe przemyślenia???

noooooooo fajny dwustronny.... czasem bardzo żałuję że u mnie se tak nie da.... bo to jakby się miało dwa kominki

no moje przemyslenie się klaruja.....

w zależności od tego jaka będzie kanapa rozważaja się kominki 40x80 lub 65x80. Ewidentnie pionowe :)

a masz jakiś pomysł na obudowe...

plackami się nie przejmuj - jakos se poradzimy :)

Pan Od Kominków proponuje czarny granit, nie wiem, czy to coś takiego?

http://img234.imageshack.us/img234/9379/opolens3.jpg

tylko bez tej półeczki.

A mi się podoba takie coś, tylko Pan Od Kominków mówi, że to nie praktyczne i będzie się brudzić... a skąd ja mam to wiedzieć skoro nigdy w życiu nie miałam kominka! :(

http://img249.imageshack.us/img249/2678/picture13198fj2.jpg

O kurde, cos mnie minęło ? To wszystko przez tę demolkę :roll:

Ominęła Cię kawusia, herbatka owocowa i DOBROSZKOWE CIACHO!!! :wink: :D Ale wiedziałam, że Ty z Mychą już umówiona, to siedziałam cicho :wink: 8) a macanko masz już zaliczone :lol:

Była Rrmi z przecudowną piesą i Dobrosia z ciastem Palce Lizać!!!

Macanko mam nadzieję owocne i może jakieś dzieci z tego będą :wink:

fiuuuu a ja nie dojechałam..... :cry:

Dobrosia - to choc powiedz co to za placuszek mnie ominął ...

:

Takie zwykłe - u mnie nazywa się to marmeladnik - takie piernikowate w smaku :roll:

Rasia , ja tam był machnęła taką szarą ścianę z kominkiem - kwintesencja szlachetnej surowości - mniam :) Też nie do końca łapię co ma się tam syfić , ale jak Ci się tak podoba to może i delikatny syfek zniesiesz... :wink:

Bez jaj - trzeźwa nie jestem , ale brudząca sie ściana do mnie nie przemawia.

Nie przesadzajmy - a może to tylko ja nie chodzę z patyczniekeim do ucha po domu ?

Piękna ta ściana.

Rasia - u mnie też drewno będzie raczej w formie wyposażenia wnętrza - paić zaerzam jak dotychczas bryietem, ale on mało malowniczy jest :) Do wnętrza potrzebne mi drewno - będzie -nie ma sprawy :)

Rasia, mj nieobudowany wkłąd stoi pod antresolą. Hajcuję w nim praktycznie codziennie, a śladów nie widać :)

Rasia a ja rozumien, że Ty masz miejsce na tę ścianę... kurcze jak szkoda, że mni nie było :( ...

a piernika bardzo lubię :) to może następnym razem sie załapię.....

smaka mi narobiaś.... ide wylookać czy mam jakieś śliwkowe powidło.... :roll:

no ja nie mogę :cry:

nie dość, że mnie ominęło przemiłe spotkanie, to jeszcze dodatkowo jakieś słodkości :cry:

A kominek Rasia jak marzenie. Nie za bardzo rozumiem pana kominkowego, że ta ściana będzie się brudzić :o , ale w jaki sposób ? No i kochana dwustronny kominek to moje niespełnione marzenie :cry: . U mnie w domciu będzie raczej taki kominek ja ten pierwszy, który wkleiłaś, tylko z trochę jaśniejszym kamieniem :)

no ja nie mogę :cry:

nie dość, że mnie ominęło przemiłe spotkanie, to jeszcze dodatkowo jakieś słodkości :cry:

A kominek Rasia jak marzenie. Nie za bardzo rozumiem pana kominkowego, że ta ściana będzie się brudzić :o , ale w jaki sposób ? No i kochana dwustronny kominek to moje niespełnione marzenie :cry: . U mnie w domciu będzie raczej taki kominek ja ten pierwszy, który wkleiłaś, tylko z trochę jaśniejszym kamieniem :)

Właściwie Lidszu to będziesz miała z tego co pamiętam dwustronny :wink: jeden w domu, drugi na tarasie... :)

Dwustronne kominki są super - też żałuję że takiego nie mam :(

A z tą scianą to bzdury jakieś, może Pan Kominkowy należy do tej niezrozumiałej dla mnie odmiany ludzi, którzy się udzielają w wątkach typu "ile razy w tygodniu myjesz podłogę" którzy dbają o laboratoryjny porządek w całym domu i martwią się że za cokołami pod szafkami w kuchni to się może kurz zbierać! :o

Nie czaję tego zupełnie... :D