rrmi 10.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No bardzo . I jednak po tym przeszkleniu na dachu mozna trafic . Super jasno na gorze dzieki temu , a ja bym w zyciu na cos takiego nie wpadla . Cichaczem myslalam , ze jakos wczesniej bedzie jak bedziemy wracali i tak chcialam dzwonic i pytac czy Ty jestes u siebie , no ale zeszlo . Pewnie zalece jak wrocisz z Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A nie wcześniej ? A może ? Ale po Zakopcu to już na bank, co ? Popatrzysz jak Vadiol zaszalał Ja dziś do 15.00 byłam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 O kurde, cos mnie minęło ? To wszystko przez tę demolkę Ominęła Cię kawusia, herbatka owocowa i DOBROSZKOWE CIACHO!!! Ale wiedziałam, że Ty z Mychą już umówiona, to siedziałam cicho a macanko masz już zaliczone Była Rrmi z przecudowną piesą i Dobrosia z ciastem Palce Lizać!!! Macanko mam nadzieję owocne i może jakieś dzieci z tego będą fiuuuu a ja nie dojechałam..... no ale cieszę się, że wszyscy są zadowoleni.... Rasia mogę kiedys nadrobić braki?.... Dobrosia - to choc powiedz co to za placuszek mnie ominął ... jak poszło spotkanie z p. Danielem? jaki wkład Cie interesi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nitu chyba takihttp://www.ilko.pl/files/image/ilko/svfd.jpg a jak Twoje kominkowe przemyślenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Rasia mogę kiedys nadrobić braki?.... Koniecznie!!! Tylko ja ciast nie piekę... niestety... mimo wczorajszej obietnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nitu chyba taki http://www.ilko.pl/files/image/ilko/svfd.jpg a jak Twoje kominkowe przemyślenia??? noooooooo fajny dwustronny.... czasem bardzo żałuję że u mnie se tak nie da.... bo to jakby się miało dwa kominki no moje przemyslenie się klaruja..... w zależności od tego jaka będzie kanapa rozważaja się kominki 40x80 lub 65x80. Ewidentnie pionowe a masz jakiś pomysł na obudowe... plackami się nie przejmuj - jakos se poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Pan Od Kominków proponuje czarny granit, nie wiem, czy to coś takiego? http://img234.imageshack.us/img234/9379/opolens3.jpg tylko bez tej półeczki. A mi się podoba takie coś, tylko Pan Od Kominków mówi, że to nie praktyczne i będzie się brudzić... a skąd ja mam to wiedzieć skoro nigdy w życiu nie miałam kominka! http://img249.imageshack.us/img249/2678/picture13198fj2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 i co bedziesz na drabinie skakac po drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A co tu się ma brudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A co tu się ma brudzić? szara ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 i co bedziesz na drabinie skakac po drewno No przecie to tylko taki ozdobnik z tym drewnem /chyba /, a ja drewno chcę mieć z boku, no i nie mam tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A co tu się ma brudzić? szara ściana Nie kumam Bo tynk nierówny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.01.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 O kurde, cos mnie minęło ? To wszystko przez tę demolkę Ominęła Cię kawusia, herbatka owocowa i DOBROSZKOWE CIACHO!!! Ale wiedziałam, że Ty z Mychą już umówiona, to siedziałam cicho a macanko masz już zaliczone Była Rrmi z przecudowną piesą i Dobrosia z ciastem Palce Lizać!!! Macanko mam nadzieję owocne i może jakieś dzieci z tego będą fiuuuu a ja nie dojechałam..... Dobrosia - to choc powiedz co to za placuszek mnie ominął ... : Takie zwykłe - u mnie nazywa się to marmeladnik - takie piernikowate w smaku Rasia , ja tam był machnęła taką szarą ścianę z kominkiem - kwintesencja szlachetnej surowości - mniam Też nie do końca łapię co ma się tam syfić , ale jak Ci się tak podoba to może i delikatny syfek zniesiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2009 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Absolutnie delikatny syfek Dobrosiu, kiedyś zwany nieładem artystycznym, to jest to co rasie lubią najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2009 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A co tu się ma brudzić? szara ściana Nie kumam Bo tynk nierówny? Darcia no właśnie??? Tak mówił Pan Od Kominków... Czy mam przestać myśleć, że on wie co mówi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Bez jaj - trzeźwa nie jestem , ale brudząca sie ściana do mnie nie przemawia. Nie przesadzajmy - a może to tylko ja nie chodzę z patyczniekeim do ucha po domu ? Piękna ta ściana. Rasia - u mnie też drewno będzie raczej w formie wyposażenia wnętrza - paić zaerzam jak dotychczas bryietem, ale on mało malowniczy jest Do wnętrza potrzebne mi drewno - będzie -nie ma sprawy Rasia, mj nieobudowany wkłąd stoi pod antresolą. Hajcuję w nim praktycznie codziennie, a śladów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Rasia a ja rozumien, że Ty masz miejsce na tę ścianę... kurcze jak szkoda, że mni nie było ... a piernika bardzo lubię to może następnym razem sie załapię..... smaka mi narobiaś.... ide wylookać czy mam jakieś śliwkowe powidło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no ja nie mogę nie dość, że mnie ominęło przemiłe spotkanie, to jeszcze dodatkowo jakieś słodkości A kominek Rasia jak marzenie. Nie za bardzo rozumiem pana kominkowego, że ta ściana będzie się brudzić , ale w jaki sposób ? No i kochana dwustronny kominek to moje niespełnione marzenie . U mnie w domciu będzie raczej taki kominek ja ten pierwszy, który wkleiłaś, tylko z trochę jaśniejszym kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no ja nie mogę nie dość, że mnie ominęło przemiłe spotkanie, to jeszcze dodatkowo jakieś słodkości A kominek Rasia jak marzenie. Nie za bardzo rozumiem pana kominkowego, że ta ściana będzie się brudzić , ale w jaki sposób ? No i kochana dwustronny kominek to moje niespełnione marzenie . U mnie w domciu będzie raczej taki kominek ja ten pierwszy, który wkleiłaś, tylko z trochę jaśniejszym kamieniem Właściwie Lidszu to będziesz miała z tego co pamiętam dwustronny jeden w domu, drugi na tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dwustronne kominki są super - też żałuję że takiego nie mam A z tą scianą to bzdury jakieś, może Pan Kominkowy należy do tej niezrozumiałej dla mnie odmiany ludzi, którzy się udzielają w wątkach typu "ile razy w tygodniu myjesz podłogę" którzy dbają o laboratoryjny porządek w całym domu i martwią się że za cokołami pod szafkami w kuchni to się może kurz zbierać! Nie czaję tego zupełnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts